Użytkownik Qbikkk Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 1. Twój nick:Qbikk 2. Nick oskarżonego: admini ESX i Kajaq 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 2021-08-25 21:59 5. Powód skargi: brak reakcji 6. Opis sytuacji: Mape wczesniej zglosilem citka, brak reakcji. Na kolejnej mapie ponowilem, brak reakcji (w sumie rozumiem Esx'a bo mial zajebiste staty - 20-0). Po kolejnym zgloszeniu Kajaq wszedl na specta ale chyba tylko poszedl zrobic sobie cos do jedzenia bo typ dalej gral. Z rana patrze bana nie ma, wiec sam zglosilem: Teraz pytanie czy admini korzystaja z komendy /stats ? Jezeli byscie wtedy wpisali to byscie zobaczyli, ze jopek mial ponad 80% hs, a gral jak inwalida. Przy takich statach na pewniaka mozecie dawac bana, nikt tak dobrze nie gra. Nawet jakbyscie nie widzieli jego statow to wystarczy spojrzec na druga runde: http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108252159-de_dust2-1629921540-1629923100.zip just hittin 1taps, kostka, giorgio, vincitore mieli hs w okolicach 50% - to juz jest baaaaardzo podejrzane (pro teamy mialy ok 40% hs) 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Qbik na swoją obronę powiem, że nie widziałem abyś go zgłaszał (mogłem po prostu nie zauważyć). W momencie, gdy byłem na spect przyglądałem się innemu graczowi ( z tego co pamiętam był to "Danielek" - czy coś w ten deseń. Jopek też mi śmierdział, ale bardziej pod względem WH, ale nim skończyłem oglądać "Daniela" to ten już niestety wyszedł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 No to nie wiem, kto mi odpisał y@@ "zerkne na niego" W temacie bana "Gracz nie posiadał Steama, bez SIDu nie da rady, jak go złapiesz to podeślij SID." Nie macie logów? Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Wtedy jeszcze kajaq nie miał flag, ja ci odpisałem, że na niego zerknę. Rzeczywiście spojrzałem na niego, ale tylko przez dwie rudny, wtedy akurat nie zrobił nic dziwnego, a staty miał tragiczne, więc go odpuściłem. Powinienem był go obejrzeć trochę dłużej ale tego nie zrobiłem, moja wina, przyznaję. Co do wyciągania SIDa, to był NS, jaki jest sens wyciągania VALVEID albo IP jeżeli ma zmienne? Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez eSX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Patrzcie na /stats graczy, samo to moze dac duzo informacji. Temat mozna zamknac. @ shinga Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Qbikkk Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 @ eSX następnym razem poświęć odrobinkę więcej czasu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi