Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - ESX i Kajaq

Qbikkk

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:Qbikk
2. Nick oskarżonego: admini ESX i Kajaq
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 2021-08-25 21:59
5. Powód skargi: brak reakcji
6. Opis sytuacji: 

Mape wczesniej zglosilem citka, brak reakcji. Na kolejnej mapie ponowilem, brak reakcji (w sumie rozumiem Esx'a bo mial zajebiste staty - 20-0). Po kolejnym zgloszeniu Kajaq wszedl na specta ale chyba tylko poszedl zrobic sobie cos do jedzenia bo typ dalej gral. Z rana patrze bana nie ma, wiec sam zglosilem:

Teraz pytanie czy admini korzystaja z komendy /stats ? Jezeli byscie wtedy wpisali to byscie zobaczyli, ze jopek mial ponad 80% hs, a gral jak inwalida. Przy takich statach na pewniaka mozecie dawac bana, nikt tak dobrze nie gra.  Nawet jakbyscie nie widzieli jego statow to wystarczy spojrzec na druga runde:
http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108252159-de_dust2-1629921540-1629923100.zip

just hittin 1taps, kostka, giorgio, vincitore  mieli hs w okolicach 50% - to juz jest baaaaardzo podejrzane (pro teamy mialy  ok 40% hs)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Qbik na swoją obronę powiem, że nie widziałem abyś go zgłaszał (mogłem po prostu nie zauważyć). W momencie, gdy byłem na spect przyglądałem się innemu graczowi ( z tego co pamiętam był to "Danielek" - czy coś w ten deseń. 

Jopek też mi śmierdział, ale bardziej pod względem WH, ale nim skończyłem oglądać "Daniela" to ten już niestety wyszedł. 

Pozdrawiam. 

• Użytkownik

No to nie wiem, kto mi odpisał y@@ "zerkne na niego"

W temacie bana "Gracz nie posiadał Steama, bez SIDu nie da rady, jak go złapiesz to podeślij SID."

Nie macie logów?

• Użytkownik

Wtedy jeszcze kajaq nie miał flag, ja ci odpisałem, że na niego zerknę. Rzeczywiście spojrzałem na niego, ale tylko przez dwie rudny, wtedy akurat nie zrobił nic dziwnego, a staty miał tragiczne, więc go odpuściłem. Powinienem był go obejrzeć trochę dłużej ale tego nie zrobiłem, moja wina, przyznaję.

Co do wyciągania SIDa, to był NS, jaki jest sens wyciągania VALVEID albo IP jeżeli ma zmienne?

Edytowane przez eSX
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Patrzcie na /stats graczy, samo to moze dac duzo informacji.

Temat mozna zamknac.

@ shinga

Edytowane przez Qbikkk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]