Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Zabójca

Zabójca

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Imię: Dominik
2. Wiek: 18 lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: od 1h-6h
4. Co chciałbyś zmienić tutaj nic nie trzeba zmieniać, to forum jest super :D ale wiadomo im więcej tym  lepiej więc reklamować sieć będe cały czas robię to, oraz  wprowadzać nowych graczy do nas.i dopilnować tego wszystkiego jak ktoś czasu nie ma.
5. W czym chciałbyś pomóc: w dopilnowaniu obowiązku i dostosywania się do regulaminu czatu oraz forum.
6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? ponieważ jestem osobą dobrą, zaufaną, godną, oraz lubie pomagać innym a kulture posiadam.
7. Staż na forum: 5 sierpnia
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: jasne, że tak pełniłem daną funkcje bardzo dobrze przez  ładne 4 miesiącę lub więcej i dobrze sie sprawowałem, ale potem zrezygnowałem z powodu braku czas, ale powracam mam czas i teraz aktualnie, pracuje nad nowym paintballem dla nas! mam nadzieje żę, wam się spodoba.

• Super 1
  • Ha ha 5

sygnatura.jpg.e6131930a9831810921c336784ab038e.jpg

• Użytkownik

W skrócie chłopak bardzo pomysłowy aktywny, który ogarnia i spełnia prawie wszystkie wymagania oczywiście bardzo kulturalny i dba o przestrzeganie regulaminu. Myślę że powinniście dać mu szansę. Pozdrawiam

• Ha ha 10
  • Stały Bywalec

Jestem na NIE

- brak wymaganych potrzeb na stanowisko moderatora

- za krótko jesteś z nami, daj się poznać, porozmawiać z nami, popisać na ChatBoxie

- podanie mało przekonowujące

- moderatorów jest czworo myślę, że dadzą radę sobie

Pytanie, czy nie lecisz na kolorki?

• Ha ha 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Nie spełniasz wymagań, za sam ten punkt podanie powinno być odrzucone. Podanie napisane na kolanie, kompletnie nieodpowiednie jak na takie stanowisko. Umiejętnościami pisania też nie grzeszysz- przecinki w złych miejscach, zaczynanie zdań z małej litery, zła składnia zdań.

3 godziny temu, Zabójca napisał:

4. Co chciałbyś zmienić tutaj nic nie trzeba zmieniać, to forum jest super

Jeżeli nie masz zamiaru wnieść nic nowego, nawet żadnego pomysłu na zmianę, to ja nie widzę Ciebie na tym stanowisku. Nie potrzebna tu kolejna osoba, która świeci kolorkiem na forum.
Nie chce mi się tu jakoś szczególnie rozpisywać i marnować czasu na takie podanie, jak on sam na napisanie tego podania poświęcił 5 minut. 

Oczywiście jestem na nie, ja tu żadnych plusów nie widzę.

@ OroKoroner  "10 dni online <--- Spełnia." Nie wiem czy się pomyliłeś, czy źle zrozumiałeś punkt, ale on musi mieć 10 dni spędzonego czasu na forum, a aktualnie ma 4h 4m 31s.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

1. Mówisz że możesz spędzać od 1-6 godzin dziennie, a od momentu założenie konta - masz na profilu około 4 godzin.

2. Podanie napisane BARDZO słabo jak na moderatora, zero kolorków, brak estetyki, interpunkcja = nie istnieje.

3. Wiek podałeś "18", choć słyszałem że tyle nie masz, no i w takim wieku wypadałoby skorzystać z interpunkcji chociażby w podaniu na MODERATORA, no bo przecież jesteś już po gimnazjum...

4. Nie spełniasz wymagań co do 300 postów, widziałem Cię dosłownie raz na SB.

Nie chcę mi się nawet dalej analizować, nawet nie ma zapotrzebowania na moderatora, tylko obecni muszą wrócić z urlopów.
Jestem na ten moment na NIE...

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik

Wymagania:

• Minimalnie 18 lat,
  • 10 dni online,
  • Minimalnie 300 postów,
  • Rozpoznawalność oraz aktywność,
  • Znajomość ortografii i zasad pisowni,
  • Wysoka kultura osobista,
  • Brak ostrzeżeń na koncie.

Co do podania i samego Ciebie: Jesteś z nami niespełna miesiąc, jest to dosyć krótki okres czasu jak na takie podanie - zważając na Twoją aktywność. Jednak mimo tak krótkiego okresu czasu zdążyłeś już nałapać dwa warny, a składasz podanie, aby te warny nakładać? Trochę nieporozumienie według mnie. Zasady pisowni, interpunkcja i składnia zdań dosłownie u Ciebie leży. Nawiązując do naszej krótkiej dyskusji na serwerze dc, mogę to samo powiedzieć również o Twojej umiejętności czytania ze zrozumieniem. Ruch na forum również nie jest duży i obecnym składem moderacji dajemy sobie radę, nawet mając mniejszą aktywność przez urlopy.

• Lubię to! 2

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Torfowisko

Jestem na NIE 

-Jesteś tu dopiero od 5 sierpnia,to trochę nie za krótko jak na tak poważne stanowisko?

-słaba aktywność masz dopiero 4h przesiedzianę na forum.

-Jak na podanie na moderatora moim zdaniem jest trochę "liche".Podanie powinno przekonywać ludzi swoją treścią,jak i bardzo bogatym słownictwem,czego akurat tutaj brakuje.

-brak większości wymagań na tą posadę.

NIE

Pozdrawiam To1rw

3.png.cae84cc3da4a50c9e1df473c95017111.png

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

1. Słabo rozpoznawalny na forum.

2. Podanie jest strasznie ubogie i sprawia wrażenie pisanego na szybko.

3. Aktywność

4. mało widoczny

Na ten moment jestem na NIE

• Sponsor
SPONSOR

- Nie spełniasz wymagań.

- Kłamiesz w podaniu, bo podobno nie masz 18 lat.

- Podanie napisane jest tragicznie, w ogóle nie przekonujące.

- Interpunkcja leży totalnie.

Na nie.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Zasłużony

Podanie strasznie słabo i mało estetycznie napisane, wręcz odrzuca twoją osobę. Od twojego ostatniego podania, nic się praktycznie nie zmieniło. 

Odnoszę wrażenie, że interesuje cię tylko kolorek i minimalna władza na forum, warnów nawet nie odrobiłeś. Zamiast spróbowac zintegrować się z osobami ze strefy, wolisz siedzieć na innym forum, więc jaki jest sens pisania podania tutaj? Twoja osoba w ogóle mnie nie przekonuje, również na nie. 

4.17 Osoba składająca podanie na rangę funkcyjną nie może posiadać ostrzeżenia na koncie.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

Jak dla mnie takie podania powinny być z góry odrzucane. Nie posiadasz praktycznie każdego punktu w wymaganiach. To nie jest admin serwera czy ts3 że piszesz sobie podania po kilku dniach na forum. 

Warny na koncie, niby jesteś zaufaną osobą a kto Ci tu ufa? Bo ja to osobiście Cię nie znam a tylko słyszałem że nawet z serwerem sobie nie radzisz, co dopiero z forum. Jak będziemy szukać admina na serwer Minecraft to wspomnimy o tobie.

Na NIE

• Super 1
  • Zasłużony

Moje zdanie pewnie nie wiele zmieni jeżeli chodzi o rozpatrzenie twojego podania, ale każdy ma prawo żeby wyrazić swoje zdanie, więc dodam też coś od siebie.

Póki co jestem na nie. Wymagania, to wymagania i wiadomo, że nie świadczą one o samej osobie ani o tym jak sprawdziła by się na stanowisku moderatora, ale pasuje je chociaż spełniać minimalnie. Niestety, ty ich nie spełniasz. 

spacer.pngspacer.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucone.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]