Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Nick: Paweł Szmit Imię: Paweł Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: jestem prawie ciągle pod zasięgiem FB więc 8/10h Opisz siebie: Jestem Paweł, jestem tutaj redaktorem od dłuższego czasu, jestem systematycznym człowiekiem, który radzi sobie z obowiązkami panującymi na tej sieci, jestem chętny pomocy. Dlaczego akurat Ty?: Nie widzę innych chętnych osób do pomocy prowadzenia fanpage więc zgłaszam się na ochotnika, wiem z czym to się "je" sam prowadzę kilka fp i jestem właścicielem grupy na fb. Doświadczenie: 8/10 Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Raczej nic, ale chciałbym na przykład co tydzień np (w niedzielę) podsumowanie informacji z sieci oraz informowanie ludzi co w najbliższym czasie zdarzy się na naszej sieci i na naszych serwerach. Kontakt: STEAM, FB, FORUM Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Cóż tu dużo gadać. Wydaję się ogarnięty i pomocny nie stwarzający żadnych problemów na forum. Myślę, że fanpage FB, to nie będzie dla ciebie żadne wyzwanie tak obstawiam oczywiście, ale pewnie mam rację Jestem na Tak Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Na tak. Jestes już redaktorem forum i dobrze dajesz sobie radę, dużo osób Cię zna i wie, że dobrze wykonujesz swoje obowiązki. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Znany, lubiany, miły, ogarnięty, spełnia wszystkie wymagania i widać, że mu zależy nic tylko brać jak świeże bułeczki w sklepie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nie ma z nim problemów na randze redaktora, prowadzi jakieś inne FP, więc chyba powinien sobie poradzić. FP sieci stoi generalnie pusty, więc nawet posty nie wstawiane codziennie będą w porządku - nie oszukujmy się, nie dzieje się aż tyle, aby codziennie pisać jakieś nowinki o zmianach etc. Reszta to wypełnienie jakimś memem czy zwykłym pytaniem do ludzi, odnośnie sieci czy tematyki gier. Można dać szansę. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Września 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Przyjmuję, jak będziesz miał czas na urlopie lub po to zgłoś się do mnie na PW, a wszystko CI wyjaśnię. (+Podaj link do swojego FB w prywatnej wiado) 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Września 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi