Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: MaChinE**DiabliK******BIG Serwer: DD2 SteamID/IP: STEAM_0:1:603607703 Data i godzina: Aktualna Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Podejrzane momenty, rozpiska: https://www92.zippyshare.com/v/jCfVqMvR/file.html Spoiler 5:40 - Tu wyskoczył na 2x jumpie 21:44 21:47 22:47 http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108281320-de_dust2-1630149600-1630151160.zip Tu jest wzorcowy przykład DLACZEGO JEST TO ZABRONIONE Spoiler 5:10 10:16 - za każdym razem przyśpieszasz znacząco swój movment do tego stopnia, że nikt nie jest wstanie zająć anarchie przed Tobą. Ilekroć mijałem pierwszą bramę od strony tt, ty już rzucałeś flesha do anarchi i zajmowałeś piach. Czytałeś regulamin? 2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe "oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) Zostało to wprowadzone nie bez powodu. Skracasz długą znacznie szybciej niż powinieneś. Tak samo wychylasz mocno na niestandardowej prędkości. Co jest pokazane na 5:40. Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez SHAMPON 2 1 2 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 28 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) @ SHAMPON , jak bym miał wszystkich podać graczy, którzy robią to samo czyli spadochron i dwa skoki, to braknie mi kartki A4. SGS- To nie jest! (skaczesz, prawo-lewo i spadochron i lecisz automatycznie szybciej). Po to jest podwójny skok żeby z niego korzystać i się nim bawić, jeśli masz do tego problem i płaczesz że ktoś cie zabija to sorry, idz sobie poćwiczyć aim, i refleks. To tyle z mojej strony Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 4 minuty temu, MaChinE**DiabliK******BIG napisał: @ SHAMPON , jak bym miał wszystkich podać grać, którzy robią to samo czyli spadochron i dwa skoki, to braknie mi kartki A4. SGS- To nie jest! (skaczesz, prawo-lewo i spadochron i lecisz automatycznie szybciej). Po to jest podwójny skok żeby z niego korzystać i się nim bawić, jeśli masz do tego problem i płaczesz że ktoś cie zabija to sorry, idz sobie poćwiczyć aim, i refleks. To tyle z mojej strony A widzisz, tu gdzieś wspomnienie o SGS'ach? Masz pogrubieniem zaznaczone, co złamałeś i rozpiska właśnie tego dotyczy. Ci którzy używają 2 skoku robią to bez ducka i nie używają tego do przemieszczania się na długą, gdzie nie ma potrzeby skoku. Ty to robisz do przyśpieszenia movmentu, tyle na temat. 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Dlatego kiedyś proponowałem, aby ograniczyć ilość podwójnych skoków do 2-3 na rundę i problem by się rozwiązał (admin nie jest w stanie wyłapać wszystkiego). "Uwolnić" opcję skoczka i dodać tą funkcję do SVIPA/VIPA. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Z całym szacunkiem Szampon, ale trochę nie rozumiem tego zgłoszenia, ponieważ jest napisane jasno "DUCK JUMP". Tu bardziej chodzi o GSJ, gdzie lecisz na podwójnym skoku i odbijając się od podłoża używasz pierw ducka potem skoku i strefy - u osoby podejrzanej takie coś nie występuje (robi to w następujący sposób - 2x skok + spadochron + strefy + jump przy spadaniu). Słabo sprecyzowany został ten punkt, gdyż mówi o dwóch tych samych rzeczach - GSJ i Duck Jump. W regulaminie nie ma nic o zakazie nabierania prędkości (oczywiście poza stosowaniem GSJ/GS/SGS), dlatego też zgłoszenie odrzucam, bo admin w tej sytuacji nie złamał regulaminu. Jeśli się mylę co do tego "Jump Duck" to zapraszam z nowym tematem i z jasnymi wyjaśnieniami w tej kwestii. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi