Użytkownik shocky' Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nick z CS: kabus` Admin banujący: . Serwer: COD201 Data zdarzenia: 28.08.2021 Opis sytuacji: Na serwerze znajdował się ,,cziter,, dostał kilka banów, ale co chwile wchodzil i zmieniał nicki. Po którymś banie wszedł na serwer pod nickiem (kabus.) .Napisalem na u@ do admina, który siedział na spect i po chwili zauważyłem, że dostałem zbanowany permamentnie. Odwołuję się do unbana, bcs admin znajdujący się na serwerze (.) popełnił błąd i zbanowal nie tego gracza, który powinien dostać bana. Link do bana z amx nie podam oraz linku do hltv. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nie mam pojęcia co to za admin, @ Shoter @ Mlynek ewentualnie @ Bracket oznaczcie admina proszę was, 24h na wyjaśnienie sprawy. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PunKciK Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) nick admina Kropka (.) Potwierdzam cheeter byl tak natarczywy ze zmienial tylko kropki w niku i poylilem sie za to przepraszam gracza Prosze o odbanowanie gracza Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Gazela123 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 @ Gazela123 12. Administrator ma obowiązek powiadomić właściciela serwera w przypadku zmiany nicku, wtedy nick na forum musi być takim sam jak na serwerze. Nie należy nadużywać możliwości zmieniania nicku. Punkt z regulaminu CODa, na następny raz zmień sobie nick, bo z tego co widzę, to cały bans jest zasypany "kropkami", a twojego nicku nie widać nigdzie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi