Zasłużony D3M0N Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Kiedy odpalam demka z innej mapy niż de_mirage to crashuje mi CSa, nic nie da się zrobić. CSa mi tak jakby minimalizuje i nie mogę nic kursorem zrobić, jak odpalam Menedżer Zadań skrótem to jest informacja, że CS:GO nie odpowiada i tylko w ten sposób mogę zamknąć CSa i powrócić laptopa do "normalności", tak to nic nie mogę zrobić. Dodam, że spójność plików nie pomaga, ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać lub ktoś się spotkał z czymś takim? Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Niektóre demka z serwerów prawdopodobnie są uszkodzone. ja kiedyś jak sprawdzalem demko w CSGO to zrobilem wlasny folder w plikach gry i tam wrzucilem demko i z gry odtworzylem. Ale moze faktycznie być problem z plikiem spróbuj pobrac ponownie jeżeli nie robiles tego jeszcze. » Rozwiązanie problemu crashowania CS:GO (v2.0) 1. Wyłącz CS:GO 2. Otwórz folder z grą 3. Otwórz następujące foldery : Counter-Strike Global offensive\csgo\sound\player 4. Pod folderem "vo" znajduje się plik "sprayer" (lub 2 pliki o takiej samej nazwie) 5. Usuń plik "sprayer", JEŻELI MACIE 2 PLIKI "sprayer" TO USUŃCIE OBYDWA 6. Gotowe! Dołącz do gry. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 25 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi