Użytkownik∙ BlackBear Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 1. Twój nick: BlackBear 2. Co chcesz zmienić: dodać wcześniejsze skiny do kos za te 15/50 fragów itd i zostawić te skiny za więcej fragów 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Po 1. wchodzisz w /skiny Knife i masz 250zabójstw aby odblokować jeden skin do kosy. Komu będzie się chciało to robić? Nie wiem co widziałem to tylko Kembel ma dopiero chyba 260 z kosy. Po 2. Tak jak wyżej wspomniałem nikomu się nie będzie chciało tyle zabójstw wbijać na kosie gdzie nie oszukujmy jest ciężko kogokolwiek zabić z tej broni. Po 3. Nie wiem czy innym się podobały wcześniejsze też skiny do kos czy tylko mi typu karambit, M9 Bayonet albo Bowie. Jeśli już zostawiać skiny do kos i nic nie dodawać to chociaż zmniejszyć ilość zabójstw aby odblokować bo w AWP/AK/M4/Deagl akurat wszystko pasuje nie jest za dużo i nie jest za mało. 1 https://steamcommunity.com/groups/240kmPEEK Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Bardzo dobra propozycja, także myślałem o niej, wiadomo jest że ciężko jest kogoś zabić z noża, dlatego uważam że powinny być od mniejszego StatTracku plus jeszcze dodałbym, żeby to samo było w pistoletach tzw. gorszych (glock) i przy AWP też czasami ciężko jest zabić kogoś. Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ja mam pytanko? Dlaczego jedynie mi zresetowalo postępy do broni. Ak-47 miałem koło 7 koła zabójstwo m4a1 a z deagla tysiąc a zostało mi zresetowane. I z kosy 30 zabójstw. Propozycja Na plus. Fajnie jak jest możliwość przywrócenia tego Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Coś tam porobiłem, sprawdźcie czy takie wymagania zabójstw ok Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi