Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Skiny to noży

BlackBear

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Twój nick: BlackBear
2. Co chcesz zmienić: dodać wcześniejsze skiny do kos za te 15/50 fragów itd i zostawić te skiny za więcej fragów
3. Dlaczego chcesz to zmienić:
Po 1. wchodzisz w /skiny Knife i masz 250zabójstw aby odblokować jeden skin do kosy. Komu będzie się chciało to robić? Nie wiem co widziałem to tylko Kembel ma dopiero chyba 260 z kosy.
Po 2. Tak jak wyżej wspomniałem nikomu się nie będzie chciało tyle zabójstw wbijać na kosie gdzie nie oszukujmy jest ciężko kogokolwiek zabić z tej broni.
Po 3. Nie wiem czy innym się podobały wcześniejsze też skiny do kos czy tylko mi typu karambit, M9 Bayonet albo Bowie.
Jeśli już zostawiać skiny do kos i nic nie dodawać to chociaż zmniejszyć ilość zabójstw aby odblokować bo w AWP/AK/M4/Deagl akurat wszystko pasuje nie jest za dużo i nie jest za mało.

• Super 1
  • Stały Bywalec

Bardzo dobra propozycja, także myślałem o niej, wiadomo jest że ciężko jest kogoś zabić z noża, dlatego uważam że powinny być od mniejszego StatTracku plus jeszcze dodałbym, żeby to samo było w pistoletach tzw. gorszych (glock) i przy AWP też czasami ciężko jest zabić kogoś.

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Premium
Premium

Ja mam pytanko? Dlaczego jedynie mi zresetowalo postępy do broni. Ak-47 miałem koło 7 koła zabójstwo m4a1  a z deagla tysiąc a zostało mi zresetowane. I z kosy 30 zabójstw. Propozycja Na plus. Fajnie jak jest możliwość przywrócenia tego

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Właściciel
Właściciel

Coś tam porobiłem, sprawdźcie czy takie wymagania zabójstw ok

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]