Użytkownik SteelBanging Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 1. Imię: Kamil. 2. Wiek: 25 zaraz 26. 3. Kontakt: Steam, Forum. 4. Twój nick na serwerze: SteelBanging 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Tak po 6h czasami więcej. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Dobre trochę przypomnę sobie i będzie bardzo dobrze! 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Mało adminów, a ja siedzę codziennie i gram sobie w gierki, więc chciałbym pomoc ogarnąć serwerek. 2 2 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 29 Sierpnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Jestem za, nie patrząc na długą znajomość ale na to że ma doświadczenie, siedzi bardzo długo na ts, ma mutacje. Miał admina na moim serwie to zawsze coś podpowiedział czy pomógł. Obecnie ekipa adminów jest dość skromna więc zawsze pomoc się przyda. 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Dobra, przyjmuję - zapraszam do mnie na egzamin Czekam na naszym serwerze Team-Speak 3. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi