Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - NICK admini

Klaud!a

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój nick: Klaud!a
Nick oskarżonego: blackber i eSX  ( akurat wtedy byli na serwerze)
Powód skargi: nie reagowanie na wyzwiska w moją stronę 
Opis sytuacji: grałam sobie bardzo ok na dd2, wbij gracz o nicku ''rudy'' ja zaczelam dawać info i typ napisał cytuje : '' klaudia kurwo mikro 16+'', odpisalam ze moglabym byc jego matka i oczywiscie niepotrzebnie napisalam '' rudy chuju'' za co z gory przepraszam ale emocje, choc to zadne wytlumaczenie. nastepnie gralam i cos znowu bez powodu zaczal mnie wyzywac od owych kurew itd. , ktorys z adminow dal mu na screenie upomnienie ze ma nie wyzywac. odezwalam się, ze jak ja ostatnio kogos (niby) wyzywalam) yto bez upomnienia dostalam bana na 3h, i ktorys z adminow napisal ze on nie jest tym ktory ostatnio dal mi bana. no i rudy dalej zaczal wyzywac, ale dalej nie dostal bana, dopiero po paru akcjach dostal perma za czitowanie. moim zdaniem bylo to bardzo slabe zachowanie ze strony oby adminow, ze praktycznie w zaden sposob nie ukarali go za takie wyzywanie mnie. bardzo proszę o wyciągniecie konsekwencji., pozdrawiam z rodzinką
Data i godzina zdarzenia: 29.08.21r, godz. mniej wiecej 19.15 (dokaldnie nie pamietam)
Miejsce zdarzenia: only dd2
Dowody: na serwerzer bylo sporo graczy, ale wydaje mi sie że widzieli to kilku znajomych mi graczy m.in. @ Przemek Slang ( chyba nie ma go tu ), @ Blondii  @ Blondii ❤  (oznaczylam obie, bo nie wiem ktora to ktora haha) gracz ktory ma w nicku jakby sluchawki czy cos. ( do,ob ) no nie wiem jak dokladnie ale cos w ten deseń, no i pare innych osob ale nie pamietam dokladnie kto. tylko ich zapamietalam w sumie. 
Coś o sobie: nie wiem co tu napisac :D jestem Klaudia i jestem z Gdyni ! :D

• Wow! 2
  • Użytkownik∙

Chłop dostał upomnienie na początku gdzie sama widziałaś a to że inny admin dał bana bez to już nie moja wina.
Na końcu gdy chciałem mu dać bana kolega wyrwał perma od konsoli

• Użytkowniczka
Teraz, BlackBear napisał:

Chłop dostał upomnienie na początku gdzie sama widziałaś a to że inny admin dał bana bez to już nie moja wina.
Na końcu gdy chciałem mu dać bana kolega wyrwał perma od konsoli

Twoim zdaniem wyzywanie kilkukrotne od ''kurew'', zasluguje tylko na upomnienie ? 

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

No to już Ci wyjaśniam sytuację od czasu mojego wejścia na serwer. 

Wszedłem na serwer, 10-15 sekund później dostałem informacje, że Rudy jest na serwerze. Gdy dostałem taką informację sprawdziłem jego IP, wtedy dałem destroya, co potwierdza bans: http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3369
Wyjaśniając, "Rudy" to cheater, który gra na rage setach, kiedyś miał nick "Glut".

Wcześniej nie było mnie na serwerze, więc nie rozumiem dlaczego ta skarga w ogóle dotyczy mnie. Od czasu mojego wejścia na serwer, a bana dla tego gościa minęło 30 sekund, może minuta(wszystko do sprawdzenia w logach). Sobie nie mam nic do zarzucenia, moja reakcja była szybka, a podczas mojego pobytu na serwerze do czasu bana Rudego było tylko zgłoszenie o jego AB, nie o wyzwiskach.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙
Teraz, Klaud!a napisał:

Twoim zdaniem wyzywanie kilkukrotne od ''kurew'', zasluguje tylko na upomnienie ? 

Za pierwszym razem dostał upomnienie. Następnym razem już chciałem mu dać bana jak wyżej wspomniałem.

• Użytkowniczka
2 minuty temu, eSX napisał:

No to już Ci wyjaśniam sytuację od czasu mojego wejścia na serwer. 

Wszedłem na serwer, 10-15 sekund później dostałem informacje, że Rudy jest na serwerze. Gdy dostałem taką informację sprawdziłem jego IP, wtedy dałem destroya, co potwierdza bans: http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3369
Wyjaśniając, "Rudy" to cheater, który gra na rage setach, kiedyś miał nick "Glut".

Wcześniej nie było mnie na serwerze, więc nie rozumiem dlaczego ta skarga w ogóle dotyczy mnie. Od czasu mojego wejścia na serwer, a bana dla tego gościa minęło 30 sekund, może minuta(wszystko do sprawdzenia w logach). Sobie nie mam nic do zarzucenia, moja reakcja była szybka, a podczas mojego pobytu na serwerze do czasu bana Rudego było tylko zgłoszenie o jego AB, nie o wyzwiskach.

ok, widzialam poprostu, że byles na serwerze, nie mam pojecia kiedy wszedłeś dlatefo Cie tu oznaczylam. 

• Użytkowniczka

następnym razem ? STARY on mnie kilkukrotnie wyzywał.... a nie dwa razy . !

• Przykro mi 1
  • WTF 1
  • Użytkownik∙
6 minut temu, Klaud!a napisał:

następnym razem ? STARY on mnie kilkukrotnie wyzywał.... a nie dwa razy . !

widziałem że wyzywa Cię  ciągle i można było zauważyć jak stałem afk'a na gali aby dać bana mu.

• Użytkowniczka
2 minuty temu, BlackBear napisał:

widziałem że wyzywa Cię  ciągle i można było zauważyć jak stałem afk'a na gali aby dać bana mu.

przeczysz teraz samemu sobie, wcześniej pisałeś, że za pierwszym razem jak mnie wyzywał to go upomniałeś, ale następnym razem chciałeś mu dać bana, ale jednak kilkukrotnie mnie wyzywał, ale mimo to go ''następnym razem'' nie zbanowałeś ... 

• Użytkowniczka
4 minuty temu, BlackBear napisał:

tym bardziej, że tego bana wkońcu za to nie dostał .... ; )

• Użytkowniczka
Teraz, BlackBear napisał:

"następnym razem" to Cię chyba 4/5 razy podrząd zwyzywał co widziałem.

ok, ale były przerwy parosekundowe, gdzie spokojnie zdążyłbyś zbanować, mimo wszystko.... wyzywal mnie ok, 10 do max 15min. i przez ten czas nie zdążyłeś mu dać bana, tylko jednak upomnienie ; ) . nie będę się teraz kłóciła za ktorym razem powinienes mu dac bana, bo to Ty jesteś adminem i sam powinienes wiedzec kiedy gracz powinien dostac upomnienie a nie gdzie bana\, jestem poprpstu zawiedziona reakcją admina i jest mi przykro, że ja doastaje bany za głupie jedno przeklenstwo, a jak ktos wyzywa naprawde grubo lub klnie przesadnie to dostaje upomniena, albo jeszcze lepiej... admin tez ma beczke ; ) . i tyle, chciałabym aby to zostało jakos ogarnięte i zostały poniesione konsekwencje, ewentualnie, niech admini przestudiują jeszcze raz regulamin administratora. buziaczki, bez pozdrowień niestety. 

• szynka zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

@ BlackBear Dobra atmosfera na serwerze, dopiero potem gra i zabawa. Jako admin widzisz czat, więc zareagowanie na wyzwiska to sekunda. Wracając do samej sytuacji, rudy po dwóch niestosownych zdaniach dostał ostrzeżenie na y@@ od admina, potem @ Klaud!a jak i osoby z serwera dodali swoje trzy grosze. Następnie padały słowa na czacie o 'kur*ie z roksy' co według mnie jest niedopuszczalne. @ eSX w ogóle nie powinien został wywołany do tej skargi, gdy wszedł na serwer to po x sekundach rudy dostał instant bana, więc zamiast oskarżać go, wypadałoby mu podziękować za szybką reakcję pozbycia się delikwenta. Dziwi mnie jeden fakt, @ Klaud!a następnym razem wypadałoby napisać odwołanie od bana, zamiast żalić się tym na serwerze. Skargę przyjmuję, @ BlackBear to twoje pierwsze upomnienie i mam nadzieję, że ostatnie. Następnym razem oderwij dłoń od myszki i banuj bez zastanowienia. Możecie się rozejść ^_^ 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]