Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Parę szybkich informacji z życia influencerów. Rafonix na instagramie ogłosi, że w raz ze swoją kobietą będą rodzicami! 🤰🏻🤰🏻👨👩👧👨👩👦💑🤰🏻🤰🏻 Friz oświadczył się Wersow na trzecią rocznicę ich związku! Raperka Guova również powiedziała wczoraj tak! Rezi już jakiś czas temu poinformował fanów o rozstaniu się z jego już byłą dziewczyną Agatą. Cristiano Ronaldo oficjalnie w Manchesterze United! Cristiano Ronaldo oficjalnie wraca do Manchesteru United! Portugalczyk podpisał z wicemistrzem Anglii dwuletni kontrakt, na mocy którego będzie zarabiał około 25 milionów euro za sezon. Co myślicie o tych wszystkich informacjach? 4 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Mnie najbardziej zaskoczyło rozstanie Reziego z Agatą, bo na filmikach wyglądali na fajną parę (prócz paru sytuacji co Agata była zła, a potem z tego co Rezi mówił to nawet obrażona przez dłuższy czas i tam parę błędów nie za fajnych Rezigo) +byli ze sobą prawie 4 lata i nic nie wskazywało na takie zakończenie ich relacji, ale sam Rezi powiedział by nie wierzyć tylko w to ci się widzi na zdjęciach i filmikach I kolejną rzeczą co mnie zaskoczyła/zdziwiła to to że Rafonix zostanie ojcem nie wyobrażam go sobie w tej roli mimo, że już "aż takim patusem" od jakiegoś czasu nie jest (ciekawe jak na to zareagowała jego była dziewczyna Kinga, z którą był tyle czasu ;d) A informacja o oświadczynach Friza to taka meh, dla mnie wiadome było że z całej ekipy jako pierwszy oświadczy się Karol (chociaż myślałam, że pierw będzie informacja o dziecku, a potem oświadczyny 😳 ) 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 ale ze ronaldo do united przechodzi 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 30 Sierpnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 współczuję Frizowi ciekawe czy Rafonix będzie miał małego chudego byka czy jednak córe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Fajny artykuł co do Rafona to obawiam się ze jego dziecko bedzie wytykane ze względu na ojca historie Odnośnik do komentarza
Użytkownik jaram Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Teraz Rodzina Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 O większości już widziedziałem, ale najbardziej zdziwiła mnie informacja o tym, że Rafonix będzie ojcem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 4 Września 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Szkoda mi Reziego i Agaty, jak pisała @ Dusia , bo byli na prawdę świetni. Rafonix jako ojciec - to może być interesujące. Ciekawe, czy Friz i Wersow tak szybko rozstaną się jak się zaręczyli. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Października 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi