Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Imię: Krzysiek Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: z tego co wiem nezz ma problemy z komputerem i póki co nie mamy opiekuna na naszym serwerze, posiadam wysoką kulturę osobistą, mam kreatywne pomysły na konkursy, jestem najaktywniejszym adminem, spore doświadczenie, jestem bardzo pomocny i cierpliwy do graczy, ogarniam w miare forum, Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only awp #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak, ale na innej serwerowni Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mam 19 lat, pracuje jako barman, pochodzę z Torunia, w wolnym czasie ostro melanżuje z moimi chłopakami, i mam psa co sie wabi korgi @ Junior Admin @ Administrator Edytowane 4 Września 2021 przez P1xel^^ 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @ Admin CS:GO Only AWP #2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Biłek Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Jestem na Tak Przyjazny i kreatywny chłop który w swojej głowie ma napewno niejeden dobry pomysł. Jest przykładem dla naszego serwera.Pozdrawiam Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Biłek 1 Jebać gada co się pod oknami skrada.. Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) 6 godzin temu, P1xel^^ napisał: z tego co wiem nezz ma problemy z komputerem i póki co nie mamy opiekuna już ogarnięte. Jak dla mnie masz za krótki staż na serwerze + dopiero dostałeś Admina a już chcesz OP'a Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez nezz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie widzę takiej potrzeby żeby było dwóch opiekunów, jest duże zapotrzebowanie administracji, bo co róż musze tam wchodzić kogoś zbanować od jakiegoś czasu. Ledwo dostałeś admina, nie widziałem żebyś popisał się swoją „cierpliwością” do graczy. skoro w ostatnim odwołaniu, które Ciebie dotyczyło - totalnie nie potrafiłeś opanować sytuacji, tylko ją eskalowałeś. Ja osobiście jestem na NIE. update: Jestem kategorycznie na NIE, po tym jak się spłakał/spruł na priv, bo wyraziłem swoją opinie. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez ph1zi 2 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 4.17 Osoba składająca podanie na rangę funkcyjną nie może posiadać ostrzeżenia na koncie. Chwilowo zamykam do czasu odrobienia ostrzeżenia. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Warn odrobiony. Otwieram. @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Napisz do mnie gdzies 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi