Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - shork

shork

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:shork
Admin banujący:Blaszczyk
Serwer:ONLYdd2
Data zdarzenia:30.08.2021
Opis sytuacji: Wczoraj dostałem bana 1h za kulture, bo zwyzywalem owego admina, a dzisaj sobe wszedlem nawet nie zdążyłem strzelić i wylapalem bana na jeden dzien. Kolego skoro takie rzeczy Cię urażają i tylko czekasz aż się pojawie na serwerze to trochę smutne ;/. Prosze o zdjecie lub skrócenie bana, pozdrawiam.
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3417
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - 

• Ha ha 1
  • Premium
Premium

No tak, nie dostałeś bana bo zwyzywałeś mnie, tylko wyzywałeś graczy upomniałem cie raz, drugim razem skutkowało to banem. Po nadaniu bana, zwyzywałeś mnie na mikro bardzo nie ładnie, i poczekałem sobie na ciebie jak wejdziesz i wyłapiesz kolejnego bana za swój nie wyparzony język :)

29.08.2021 - 21:33:56 Godzina nadania wczoraj bana, wszystko można sprawdzić na demku.

• Tak sobie 1
  • Użytkownik

Zdaje mi się, że żadnego upomnienia nie było. Napisałem do Ciebie "Błaszczyk Ty błaźnie" (To Cie uraziło) , a później dałem info, że "dwóch pedałów siedzi w dolnym trupie i się kutaszą" Jeszcze prześmiewczo  - i za to wyłapałem bana i wtedy poszła wiązanka w Twoja stronę, bo za takie coś dostać bana to kpina xD

• Fuu 1
  • Premium
Premium
2 minuty temu, shork napisał:

Zdaje mi się, że żadnego upomnienia nie było. Napisałem do Ciebie "Błaszczyk Ty błaźnie" (To Cie uraziło) , a później dałem info, że "dwóch pedałów siedzi w dolnym trupie i się kutaszą" Jeszcze prześmiewczo  - i za to wyłapałem bana i wtedy poszła wiązanka w Twoja stronę, bo za takie coś dostać bana to kpina xD

Gościu ty nawet nie wiesz co powiedziałeś po nadaniu bana XD, przypomnij sobie dobrze.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

No napisałem, że poszła wiązanka, bo byłem zdruzgotany, że po takich słowach wyleciałem. 

• Premium
Premium

No to jaki masz problem ?, nie umiałeś utrzymać języka za zębami, to dostałeś na 1 dzień po wejściu.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Nie wiem, bez upomnienia, bezsensu ban za żartobliwe powiedzenie. Urażony zostałeś i szukałeś bana na każdym froncie, pozdro.

• Wrr 1
  • Użytkownik

Zamykam, bo robicie niepotrzebny syf. Jak sprawa zostanie sprawdzona to będzie werdykt.

http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108292109-de_dust2-1630264140-1630265700.zip
21:10 obrażasz po tym jak zabił cię skanem. Później 23:55 sytuacja z bana. Dwie sytuacje, które wyłapałem szukając czasówki z banem. Ogólnie kulturą nie grzeszysz, a ban na godzinę mógłby Cię czegoś nauczyć. Ban za obrazę po banie jak najbardziej byłby stosowny, gdyby był nadany PO BANIE, a nie na drugi dzień. Z racji tego, że twój poprzedni miałby się skończyć dzisiaj o 22:33(jeżeli zostałby przedłużony po banie, a nie na drugi dzień), skracam ci aktualnego do 22:33.

@ Błaszczyk następnym razem jeżeli wydarzy się podobna sytuacja napisz do jakiegoś UBT na steamie/pw na forum o przedłużenie bana, wtedy taka kolej rzeczy ma sens.

Edytowane przez eSX
  • Lubię to! 2
  • eSX zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]