Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - ORO KORONER

Amas

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: @ Amas
2. Nick oskarżonego: @ OroKoroner
3. IP/SID oskarżonego: -
4. Data i czas zdarzenia: 30.08 +/- 16:30
5. Powód skargi: Niesłuszny ban, Nieodpowiednie zachowanie, Błędne decyzje (po raz n-ty).

6. Opis sytuacji: Zostałem zbanowany przed chwilą za rzekome wykorzystywanie s-vipa (link: http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3411 ). Taka sytuacja nie miała miejsca. Bardzo proszę admina banujacego o wskazanie minuty w demku z HLTV, w której takie coś się wydarzyło. Ponadto parę dni wcześniej zostałem zbanowany za 'ściny' po tym jak jeden z graczy napisał, że mnie ścina gdy go zabiłem (ehh ile razy tak się pisze w poszukiwaniu usprawiedliwienia na śmierć). Oro również mnie wtedy zbanował nie przyglądawszy się nawet czy faktycznie mam ścinki. Nie pisałem skargi bo nie jestem konfidentem, ale teraz to mnie już wkurwił. Wracając do sytuacji z s-vipem - wspomniany wcześniej przeze mnie gracz czekał tylko na dogodny powód, aby dać mi bana (oj i to nie pierwszy raz). Wnioskuję to po tym, że gdy zginął stosunkowo wcześnie, a ja JAKO JEDYNY GRACZ stałem przed trupem gdy było 1:30 to nagle zaczął się spam na admin say, że przed trupem max do 1:15. Zapewne wzięło się to z tego, że po śmierci obserwował moją grę szukając wyżej wymienionego powodu (samego bana dostałem niewiele później). Łatwo będzie temu zaprzeczyć, bo nie jestem w stanie tego udowodnić, ale kolega dobrze wie jak faktycznie było : )). Proszę sprawdzić również ostatnią rozgrywkę i bansa z dzisiaj - wiele osób poleciało za rzekome 'klatki'. Oro również nie sprawdził czy ich ścina, albowiem ani razu nie widać, żeby wszedł na specta, a sugerował się jedynie słowami pojedynczych graczy (NAWET JEŚLI FAKTYCZNIE ICH ŚCINAŁO, TO OBOWIĄZKIEM ADMINA JEST TO SPRAWDZIĆ PRZEZ CO NAJMNIEJ 2 RUNDY NA SPECT). Pragnę również zaznaczyć, że oskarżony nadużywa swoich uprawnień, a dokładniej chodzi mi o say@@. Zbędny spam, w dodatku kilkukrotny, w krótkich odstępach czasowych jest niepotrzebny, a wręcz utrudniajacy rozgrywkę chociażby poprzez ograniczenie widoczności u gracza czy spowodowaniu u niego skupienia się na tekście, zamiast na grze. (A np. w moim przypadku gdy admin pisze na środku to potrafi mi to wielokrotnie zatrzymać grę na ułamki sekund, ale to tak nawiasem mówiąc bo pewnie to tylko u mnie). Można dużo więcej by wymienić ale z powodu braku dowodów nie będę się wypowiadał na temat wybryków tego admina. Powołam się tylko jeszcze na jedną sprawę, bo to było grube przegięcie. Mianowicie chodzi mi o sytuację, gdy Oro dał slaya gościowi, który został ostatni z drużyny TT i biegnąc w stronę paki oraz bsa (ZE SPOKOJEM ZDĄŻYŁBY PODŁOŻYĆ BOMBE) dostał slaya (bądź kicka - nie pamiętam) za 'niewykonywanie celi'. Powołam się tutaj na admina @ eSX  ponieważ był on w tym czasie na serwerze i być może pamięta omawianą przeze mnie sytuację, tymbardziej, że po tym slayu/kicku zrobiło się naprawdę głośno na serwerze. Również wśród graczy można było wyczuć nie małe oburzenie tymże faktem. Winowajca tłumaczył się, że zrobił to przez przypadek, no ale kur*a, jak można takie coś zrobić przez przypadek (XD)? Wcisnęła mu się przypadkowo akurat taka kombinacja klawiszy? Żałosne tłumaczenie. Jeżeli jest możliwość ściągnięcia HLTV z dnia 19.08 to jestem w stanie to udowodnić nie tylko świadkami, ale niezbitym dowodem. Podsumowując - już bardzo króciutko - nie jest to po prostu osoba nadająca się na wykonywanie tejże funkcji. Część można wytłumaczyć brakiem doświadczenia, ale zdecydowana większość to ewidentnie głupota czy też nietrzeźwa, bądź kierowana osobistymi odczuciami ocena sytuacji przez oskarżonego. Swoją skargą wnioskuję CO NAJMNIEJ o ostrzeżenie dla omawianego delikwenta.

7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108301619-de_dust2-1630333140-1630334640.zip , http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2108301553-de_dust2-1630331580-1630333080.zip , świadkowie w postaci graczy na serwerze.

P.S. @ OroKoroner  PROSZĘ TYLKO NIE ODPISUJ 'SPRAWDZIŁEM CZY ICH ŚCINA JAK NIE ŻYŁEM' . BO MNIE KREW ZALEJE.

Edytowane przez Amas
  • Lubię to! 2
  • Amas zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - ORO KORONER
  • Użytkownik

Daje 2 HLTV bo na jednej i drugiej mapie są dowody Twojego spamu oraz bany dla graczy których 'ścinało', a których to nie sprawdziłeś, a moja skarga porusza również ten  wątek. Odpowiadając na Twoje pytanie -  Dużo razy. Niemniej zauważ, że jest to moja pierwsza skarga spowodowana takim banem, ponieważ poprzednie kary były jak najbardziej słuszne i uzasadnione. Dlaczego miałbym pisać skargę gdy admin zrobił po prostu to co do niego należy? Tak natomiast nie jest w tym przypadku. I nie masz prawa sugerować się tym co robiłem wcześniej i ile razy za co byłem zbanowany. Oceniasz aktualną sytuację, a nie poprzez pryzmat przeszłości z podejściem "A CHUJ DOSTAŁ JUŻ TYLE BANÓW ZA TO WCZEŚNIEJ TO DAM MU I TYM RAZEM, CO MI TAM". Bo z tego co napisałeś tak to wygląda (Jeśli jest inaczej - to niepotrzebne wtrącenie z twojej strony dodatkowych 3 groszy). Ponawiam prośbę o wskazanie na demie minuty, w której według admina banującego zbugowałem svipa z AK na AWP, za co następnie zostałem ukarany.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

https://www14.zippyshare.com/v/pWIswq7l/file.html - macie bez potrzeby pobierania hltv i wrzucania do cs'a. Jak widać Oro się jebnął i dał złego bana. Od początku rundy amas miał awp, wskoczył sobie na skrzynkę, wyrzucił, podniósł i wbiegł do trupa. :ez:

• Użytkownik

Wypierdolone mam w twoje piwo chłopie, skarga tyczy się Ciebie ogólnie, a nie pojedynczej sytuacji. Bo to co odpierdalasz to już od dłuższego czasu wisi w powietrzu. Ten ban tylko zaważył na tym, że postanowiłem złamać swoje zasady i na chwilę stać konfidentem (na których pluję :tfu: hehe) . Ino zobacz do jakiego stanu mnie doprowadziłeś. Tak jak wcześniej wspomniałem - nadal to podtrzymuje:

Spoiler

Swoją skargą wnioskuję CO NAJMNIEJ o ostrzeżenie dla omawianego delikwenta.

Edytowane przez Amas
  • Ha ha 2
  • Zasłużony
16 minut temu, OroKoroner napisał:

że gość ma admina a rangi brak.

To powinno cię najmniej interesować^. Co do flag amasa, trivor miał je zabrać, więc to już nie w mojej intencji. Wracając do tych skarg, sam wiesz, że jest ich stanowczo za dużo, o braku rozpisek pod danymi odwołaniami nie wspomnę. Z dniem dzisiejszym otrzymujesz ostrzeżenie +1

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]