Użytkownik Woodie Opublikowano 1 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Twój nick: Woodie Nick oskarżonego: Gostek Powód skargi: Posiada wh Opis sytuacji: Między godz. 12:00 a ok.14:00 wbiłem na serwa i widziałem jak ten pan ładnie patrzył przez ściany i prefireował przeciwników oraz oczywiscie skanował przez ściany i smokei Data i godzina zdarzenia: 01.09.2021 godz. 13:23 (od tej godziny rozpoczyna sie demko w którym ten osobnik od początku gra na wh Miejsce zdarzenia: Mirage Dowody: https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210901-1323-de_mirage.dem.zip oraz https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210901-1407-de_mirage.dem.zip Coś od siebie: Obejrzałem tylko początek pierwszego demka i odrazu było widać jak patrzy przez ściany + ten skan z awpy przez drewienko i rzekomo "missclick"XD (drugiego demka nie jestem pewien, ale w pierwszym jest juz oczywiste wh ) Edytowane 1 Września 2021 przez Woodie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Kolega najwidoczniej się pomylił, takie coś traktujemy jako zgłoszenie czitera. @ Opiekun UBT CS:GO @ UBT CS:GO Odnośnik do komentarza
Użytkownik Woodie Opublikowano 3 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 2 minuty temu, shinga napisał: Kolega najwidoczniej się pomylił, takie coś traktujemy jako zgłoszenie czitera. @ Opiekun UBT CS:GO @ UBT CS:GO Dobrze, napisze w zgłoszeniu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 3 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Jeśli piszesz zgłoszenie na cheatera, wypadało by żebyś dał jakieś czasówki. Chyba że rzeczywiście byłby to jakiś spinbot to okej. Obejrzałem pierwsze 15 minut mapy i bez szału, jest kilka podejrzanych akcji jak ten wyczekany skan w apsach. Ale to za mało tak czy siak, więc puszczam... @ Admin CS:GO Only Mirage #2 @ Opiekun CS:GO Only Mirage #2 miejcie go tam na oku. Edytowane 3 Września 2021 przez ph1zi 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 3 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi