Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Ke[MB]eL

Kembel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Ke[MB]eL
Admin banujący: hapepe faÅ‚ sześć

Serwer: Only DD2

Data zdarzenia: 1.08.2021
Opis sytuacji: Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem znawcą od oglądania demek i nie bardzo wiem jak merytorycznie odnieść się do zarzutów. Wydaje mi się, że duży wpływ na mojego bana ma to, że gram na non steam co w logice wielu osób uważane jest z góry za coś podejrzanego. Gram w pracy bardzo często, w domu niestety nie gram w ogóle już od kilku lat z uwagi na to, że nie mam ku temu możliwości. Mój komputer w pracy jest typowym złomem z zintegrowaną grafiką i tylko na ns mam 100 fps. Na steam w smoke mam 15 a normalnie 60. Można zobaczyć ile mam przegranych godzin na steamie i wtedy argument mówiący o tym że odpalam na ns bo boję się o steama odchodzi na bok poza tym na moje szczęście mam dość dobra sytuację finansową i stać mnie na to aby sobie wydawać pieniążki na nowe steam jeżeli faktycznie miałbym na celu oszukiwanie. Chyba mam najwięcej przegranych godzin na tym serwerze, mój kdr jest poniżej 2 więc musiałbym być wyjątkowym zerowcem aby na dopalach mieć taki wynik... Ostatnio po zerwaniu sxiegma w prawej ręce już w ogóle się kiepsko strzelało... @blackbear chciał abym przeskanował się wargodem bo mu suszyli głowę co uczyniłem, miałem robione również SS. Teraz chodzi o aima... Kiedyś byłem typowym "no life" i ogarniałem dobrze na etapie beztroskiego życia w chwili obecnej jest to dla mnie odskocznia od obowiązków w pracy i super zabicie czasu wśród świetnych osób, które poznałem na serwerze. Wczoraj na czacie pytałem czy zaznaczona opcja w ustawianiach Mouse w cs auto AIM jest niedozwolona bo mam ją zaznaczona bo zaznaczając to zgodnie z poradnikiem do którego mogę podać link nie miałem wiedzy w tym temacie. Od Diablika usłyszałem, że chyba jest nie dozwolona więc uderzyłem się w pierś i przyznałem do błędu z mojej winy bo nie wiedza nie zdejmuje ze mnie odpowiedzialności. Jestem człowiekiem honorowym i umiem się przyznać do błędu ale później zostałem wyprowadzony z mojej myśli że to ustawienie nic nie zmienia a żadnych innych wspomagaczy nie używałem i jestem co do tego przekonany. Proszę więcej osób o obejrzenie demka i nie sugerowanie się gra na non steam.  Chyba i tak już za dużo się rozpisałem ale to pewnie przez emocje, które mi towarzyszą poprzez cała tą sytuację. Pozdrawiam 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3514
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):  w tym temacie są demka z rozpiska, link poniżej. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Przykro mi 2
  • Użytkownik∙

9:03; -
17:03; czas do kosza, brany od razu po przeskoku kamery, -
17:22; było info o ct + leciał nade, strzelał zwykły pre, mogę dać max +/- za końcówkę czasu i spam w CT po lewej.
21:13; tu mogę dać +

12:35; ? XD, -
14:25; jedyne do czego można się przyczepić to pierwszy strzał. -
15:04; tu kwestia mocno dyskusyjna, +/- bo mógł strzelić i chcieć zrobić spam do przodu, w przypadku jakby TT dalej biegł (albo za bardzo myszką machnął), mogę podciągnąć pod +
15:09; -

2x +B w 2 demkach po pewnie 20 minut. Klasa. Nawet nie ma wymaganych 3 akcji, wow.
Strata czasu imo. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 2

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

9:03 b-
17:03 b-
17:22 b+ -> b+/-
21:05 b-
21:13 b+
23:02 b-

12:35 Dyskusyjne, ale nie podoba mi się, że po fragu od razu rozrzut mu poleciał B+/-

14:25 One tap, nie trafił, zamieszał w misce i siadło B-

15:04 Hit odcinka B+

15:09 No tutaj to da się wybronić; szło fullauto i +A, rozrzut z dupy, mógł mieć farta, nie jestem w stanie tego dać jako spalone b-

Pierwsze demo miało potencjał, drugie tylko jedna akcja. Bardziej na b- na dany moment.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

kembe.dem
9:03 b-
17:03 b-
17:23 b+
21:05 b-
21:13 przy strzale dla mnie strasznie nienaturalny ruch podczas oddawania strzału b+/-, ale bardziej pod b+

KEMB2X.dem
12:35 Dziwi mnie to, że bardzo często biegasz z ak i z dupy siadają głowy. b+/-, bardziej na b-
14:25 on tam daje serie za nim, ale zabija go pierwszym strzałem z tej serii, gdzie celownik jest obok modelu, na wysokości klatki, daleko od głowy b+
15:04 dla mnie najbardziej nienaturalny ruch w całym demku, najciekawsza akcja b+
15:09 b-

Dla mnie spalone, po pierwszym demku nie dałbym bana, sumując obydwa już tak.

Poza tym, bardzo ciekawi mnie zachowanie adminów, którzy bronią Kembla i twierdzą, że jest czyściutko, podczas gdy jeden z nich szczególnie żali się zawsze na u@, że ten i tamten odpalony+ żaden z tych adminów nie wykazał się swoimi umiejętnościami w dziale odwołań. To tak jako ciekawostka ;) 

• Zasłużony

https://streamable.com/v19xey

9:03 Strzały obok, głowa też z dupy weszła, jakby za duży FOV był 
17:03 Tutaj mogę przymknąć oko ze względu na zmianę kamery
17:22:58 Prefire jedno, ale te dwa przeskoki dosyć dziwne + widać bardzo mały lub brak recoilu
21:13 Tu więcej tłumaczyć nie trzeba, widać to charakterystyczne ciągniecie za głową po strzale (tego nawet nie nagrywałem)

4 godziny temu, 71. napisał:

2x +B w 2 demkach po pewnie 20 minut. Klasa. Nawet nie ma wymaganych 3 akcji, wow.

2 x b+ i 2 x b+/- = 3 spalone akcje. Demka nie są długie i nie tylko jest pokazana gra zbanowanego.

https://streamable.com/h9h416
14:25 Tutaj nie będę komentował, pierw celownik ucieka mechanicznie i potem znów, tylko że na głowę
15:04 Tutaj fakt, lekko kontrowersyjna akcja, można dać b+/-

Jeszcze popatrzmy na kawałek mojego demka (nagrany dosłownie chwilę przed banem) i porównajmy recoil z niedawno zbanowanym kolegą o nicku "n3o" - https://streamable.com/gz9ncm

To taka wisienka na torcie ;)

Bez UB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]