Użytkownik Kembel Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Nick z CS: Ke[MB]eL Admin banujący: hapepe faÅ‚ sześć Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 1.08.2021 Opis sytuacji: Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem znawcą od oglądania demek i nie bardzo wiem jak merytorycznie odnieść się do zarzutów. Wydaje mi się, że duży wpływ na mojego bana ma to, że gram na non steam co w logice wielu osób uważane jest z góry za coś podejrzanego. Gram w pracy bardzo często, w domu niestety nie gram w ogóle już od kilku lat z uwagi na to, że nie mam ku temu możliwości. Mój komputer w pracy jest typowym złomem z zintegrowaną grafiką i tylko na ns mam 100 fps. Na steam w smoke mam 15 a normalnie 60. Można zobaczyć ile mam przegranych godzin na steamie i wtedy argument mówiący o tym że odpalam na ns bo boję się o steama odchodzi na bok poza tym na moje szczęście mam dość dobra sytuację finansową i stać mnie na to aby sobie wydawać pieniążki na nowe steam jeżeli faktycznie miałbym na celu oszukiwanie. Chyba mam najwięcej przegranych godzin na tym serwerze, mój kdr jest poniżej 2 więc musiałbym być wyjątkowym zerowcem aby na dopalach mieć taki wynik... Ostatnio po zerwaniu sxiegma w prawej ręce już w ogóle się kiepsko strzelało... @blackbear chciał abym przeskanował się wargodem bo mu suszyli głowę co uczyniłem, miałem robione również SS. Teraz chodzi o aima... Kiedyś byłem typowym "no life" i ogarniałem dobrze na etapie beztroskiego życia w chwili obecnej jest to dla mnie odskocznia od obowiązków w pracy i super zabicie czasu wśród świetnych osób, które poznałem na serwerze. Wczoraj na czacie pytałem czy zaznaczona opcja w ustawianiach Mouse w cs auto AIM jest niedozwolona bo mam ją zaznaczona bo zaznaczając to zgodnie z poradnikiem do którego mogę podać link nie miałem wiedzy w tym temacie. Od Diablika usłyszałem, że chyba jest nie dozwolona więc uderzyłem się w pierś i przyznałem do błędu z mojej winy bo nie wiedza nie zdejmuje ze mnie odpowiedzialności. Jestem człowiekiem honorowym i umiem się przyznać do błędu ale później zostałem wyprowadzony z mojej myśli że to ustawienie nic nie zmienia a żadnych innych wspomagaczy nie używałem i jestem co do tego przekonany. Proszę więcej osób o obejrzenie demka i nie sugerowanie się gra na non steam. Chyba i tak już za dużo się rozpisałem ale to pewnie przez emocje, które mi towarzyszą poprzez cała tą sytuację. Pozdrawiam Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3514 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): w tym temacie są demka z rozpiska, link poniżej. 1 3 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 @ UBT CS 1.6 wrzućcie jeszcze swoje rozpiski, nawet te co na pw podawaliście Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 9:03; - 17:03; czas do kosza, brany od razu po przeskoku kamery, - 17:22; było info o ct + leciał nade, strzelał zwykły pre, mogę dać max +/- za końcówkę czasu i spam w CT po lewej. 21:13; tu mogę dać + 12:35; ? XD, - 14:25; jedyne do czego można się przyczepić to pierwszy strzał. - 15:04; tu kwestia mocno dyskusyjna, +/- bo mógł strzelić i chcieć zrobić spam do przodu, w przypadku jakby TT dalej biegł (albo za bardzo myszką machnął), mogę podciągnąć pod + 15:09; - 2x +B w 2 demkach po pewnie 20 minut. Klasa. Nawet nie ma wymaganych 3 akcji, wow. Strata czasu imo. 1 2 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 #1 9:03 b- 17:03 b- 17:22 b+ -> b+/- 21:05 b- 21:13 b+ 23:02 b- #2 12:35 Dyskusyjne, ale nie podoba mi się, że po fragu od razu rozrzut mu poleciał B+/- 14:25 One tap, nie trafił, zamieszał w misce i siadło B- 15:04 Hit odcinka B+ 15:09 No tutaj to da się wybronić; szło fullauto i +A, rozrzut z dupy, mógł mieć farta, nie jestem w stanie tego dać jako spalone b- Pierwsze demo miało potencjał, drugie tylko jedna akcja. Bardziej na b- na dany moment. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 kembe.dem 9:03 b- 17:03 b- 17:23 b+ 21:05 b- 21:13 przy strzale dla mnie strasznie nienaturalny ruch podczas oddawania strzału b+/-, ale bardziej pod b+ KEMB2X.dem 12:35 Dziwi mnie to, że bardzo często biegasz z ak i z dupy siadają głowy. b+/-, bardziej na b- 14:25 on tam daje serie za nim, ale zabija go pierwszym strzałem z tej serii, gdzie celownik jest obok modelu, na wysokości klatki, daleko od głowy b+ 15:04 dla mnie najbardziej nienaturalny ruch w całym demku, najciekawsza akcja b+ 15:09 b- Dla mnie spalone, po pierwszym demku nie dałbym bana, sumując obydwa już tak. Poza tym, bardzo ciekawi mnie zachowanie adminów, którzy bronią Kembla i twierdzą, że jest czyściutko, podczas gdy jeden z nich szczególnie żali się zawsze na u@, że ten i tamten odpalony+ żaden z tych adminów nie wykazał się swoimi umiejętnościami w dziale odwołań. To tak jako ciekawostka Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 https://streamable.com/v19xey 9:03 Strzały obok, głowa też z dupy weszła, jakby za duży FOV był 17:03 Tutaj mogę przymknąć oko ze względu na zmianę kamery 17:22:58 Prefire jedno, ale te dwa przeskoki dosyć dziwne + widać bardzo mały lub brak recoilu 21:13 Tu więcej tłumaczyć nie trzeba, widać to charakterystyczne ciągniecie za głową po strzale (tego nawet nie nagrywałem) 4 godziny temu, 71. napisał: 2x +B w 2 demkach po pewnie 20 minut. Klasa. Nawet nie ma wymaganych 3 akcji, wow. 2 x b+ i 2 x b+/- = 3 spalone akcje. Demka nie są długie i nie tylko jest pokazana gra zbanowanego. https://streamable.com/h9h416 14:25 Tutaj nie będę komentował, pierw celownik ucieka mechanicznie i potem znów, tylko że na głowę 15:04 Tutaj fakt, lekko kontrowersyjna akcja, można dać b+/- Jeszcze popatrzmy na kawałek mojego demka (nagrany dosłownie chwilę przed banem) i porównajmy recoil z niedawno zbanowanym kolegą o nicku "n3o" - https://streamable.com/gz9ncm To taka wisienka na torcie Bez UB Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi