Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 1. Twój nick: NasKo 2. Nick oskarżonego: filip 3. IP/SID oskarżonego: .... To admin więć macie chyba 4. Data i czas zdarzenia: Od początku do konća 5. Powód skargi: Admin bez znajomośći regulaminu jak i bez znajomośći amxmodmenu 6. Opis sytuacji: Admin o nicku "filip" nie zna się na amxmodmenu a także nie zna regulaminu serwera. Cały czas jak ktoś się zbuntuje pierdoli jakieś "Buntownik ma 40s na bunt" xddd po 1. Buntownik ma 20 sekund na bunt jeżeli został ostatni więzien i czeka na zyczenie" Po 2. Admin wpisuje cały czas jakieś głupie komendy czyli /slap player .... i /slapcommend coś w tym stylu xddd zanim kolega kogoś slapnie to minie 5 minut zanim kogoś zbanuje minie 10min xd powaga, po prostu kolega dalej nie może wpisać komendy amxmodmenu w konsole. Admin filip nie posiada konta na forum xddd co powinien mieć rangę, nice własciciel że ma wyebane w regulamin a leci na moderatora. Admin filip zero kreatywnośći w ct, nic tylko ostatnia reakcja i tyle, zabija przy 6 osobach xdddd Admin filip zapomina o Jeżeli nie ma chętnych do ct administracja do ct !!!!!! 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Brak jeżeli będzie trzeba znajdzie się cośik chyba. Mini skarga x2: Skarga na @ ProBroDziku Brak kreatywnośći w ct To podstawa jeżeli chcecie utrzymać serwer Prowadz normalnie a nie twoim głosikiem się wymądrzasz xd Skarga na @ Jędrzej Typo ma wywalone czy robią sgs czy nie sam mówi że mogą sobie robić gracze xdd Skarga @ K4SA Brak kultury osobistej w czasie gdy gracze wyprowadzają cie z równowagi Brak kreatywnośći w ct Skarga @ Smutny pies Typo ma adm ma blokade na forum, brak mikro, brak znajomosci regulaminu jakże brak kultury osobistej. Nie chce chodzić do ct nwm czy to przez brak mikro czy brak umiejętnośći Skarga @ Zabójca To że szukasz opiekuna to nie znaczy za masz mieć wywalone w serwer, w administracje jak i w ludzi, mam nadzieję że @ Trivor z tobą porozmawia. Co do twojej Administracji każdy jeden kto wejdzie to ma wyjebane w nich bo oni nie obchodzą się serwerem tylko jakieś swoje regulaminki wprowadzają na serwer. Jest w regulaminie zakaz czegoś to zakaz i tyle a nie przymykają oko. Nie znam cie nwm czy umiesz prowadzić czy wgl wiesz co to mod jb ale naucz administracje przynajmiej prowadzic bo siara Myster:Kobra lepiej ogarnia od nich xdd Z dupy skarga ale wgl ocb 2 1 1 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czysto Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Nie ważne czy mi dacie warna to i tak mam wywalone, ale się wypowiem bo czemu nie? Chodzi mi o @ Smutny pies , nie dość że chłop nie potrafi mnie zbanować, ucieka z serwera gdy nie ma innych adminów/ strażników żeby nie pójść do ct. Prowokowanie, wyzywanie z jego strony. Nie dość że miał degrada czy co to tam kolwiek że został wywalone z administracji za nie ogarnianie. To wprowadza niezbyt fajna atmosfere na serwer. Na dodatek, chłop nie potrafi zmienić mapy? Albo udaje? Nie no naprawdę dajecie znów jakiś idiotów do administracji. Jak tu życ?.. Tu na temat sgsów i gsów nie ma co nawet dyskutować. Nikt nie patrzy na to, raczej każdy by miał bana już Nie pozdrawiam. Edytowane 2 Września 2021 przez Czysto bo tak mi sie podoba 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) SIE nie nadajesz za tępy jestes XD Edytowane 2 Września 2021 przez ioytpl 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jędrzej Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 ja mam wywalone ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 2 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) @ Zabójca śmiejesz się z skargi kulfonie idź zobacz co działa twoja administracja xddd a nie wspomnę o noname filip co nawet nie wie co to forum 😂😂😂😂 Edit1 Jak bym nie znał sytuacji to bym skargi. Nie pisał pokaż Filipa na forum i jego range oraz awans lub PODANIE. połowa administracji nie zna do końca regulaminu, więcej nie chce mi się pisac @ KWADRAT 😂😂😂 @ Jacobek trzeba im rangi pościągać z forum i smutny pies ma flagi jak co. Edytowane 3 Września 2021 przez NasKo 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zabójca Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 @ NasKo ty tam się nie wypowiadaj jak coś bo nie znasz sytuacji jeden drugiego wyzywa a nie spam tak i nie nabijaj postów Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Powiem tak mam kreatywność jeśli chodzi o prowadzenie, ale tu chodzi o mojego cela, bo mam ostatnio z nim problemy no nie powiem zdarza mi się prowadzić monotonnie, ale to w większości przypadków przez niego tak ogólnie to spoko prowadzę czasami popełnię błąd w swojej wypowiedzi i ciężko mnie zrozumieć, a jeśli chodzi o wymądrzanie się to zależy pod jakim względem wsm. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Novu Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Września 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Większość z tych osób już nie jest w administracji, więc odrzucam. @ ProBroDziku może zostanie w administracji, więc jeżeli zostaniesz to popraw swoją kreatywność w CT Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Września 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi