Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - TECHNICZNY JAK MIKI

mikiii1337.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS:TECHNICZNY JAK MIKI
Admin banujący: @ MaChinE**DiabliK******BIG
Serwer: DD2 #1
Data zdarzenia:TERAZ
Opis sytuacji: Wywalam się nawet bez zadnej rolki i bana na jeden dzien dostaje. Kogo wy przyjmujecie XDDD

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Sgs, spomaganie'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:572672433'
[AMXBans] Twoje IP: xxx
[AMXBans] ===============
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www103.zippyshare.com/v/XX3ocdos/file.html

XDDDD WEZ TYPIE NAWET SGS NIE ZROBILEM . Zara taką skarge na ciebie napisze ze zobaczysz

Obejrzyjcie po prostu demko. Szkoda czasu  na rozpiske ani jednego sgs nie zrobilem

@ eSX  @ 71.  @ LAN_CIECHOCINEK2K2

Edit:

Blaszczczyka nie masz co tu dodawac jak mi dal bana nie slusznego ze dostalem ub to po pierwsze. Po drugie jak piszą ze miki za szybko bo nikt swiety nie jest zdaza mi sie robic, ale przestaję odrazu. Dobra nie ma co zwlekać czekam na ubt

• Ha ha 2
  • Wow! 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Sponsor
SPONSOR

-Zaraz podam minuty.

- minuta 19:19 trzy razy duck.

-minuta 19:24 duck. 

-minuta 20:22 duck i podwójny skok. 

-minuta 21:14 podwójny skok, duck.

-minuta 23:24 duck + podwójny skok 

Demko -----> http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2109021710-de_dust2-1630595400-1630596960.zip

Może to demko mało pokazuje  że Miki używa Sgs, ale znajdą się kilka demek który pokażą że używa i to nie jest pierwszy raz.  Admini: @ Błaszczyk  @ kajaq  @ OroKoroner  Oni to samo powiedzą. Nie oszukujmy się ale Ban zasłużony. 

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 3

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

19:19 fajnie, że ducki, ale pociągnięcie scrolla, to nie sgsy 
19:24 to samo 
20:22 tu rzeczywiście gsj
21:14 tu też gsj
23:24 i tu to samo

(Mam dużo myśli na ten temat, więc jak coś będzie niezbyt spójne, to sorry, ale nie do końca wiem jak to w słowa ująć)

Ostatnio zauważyłem, że Miki nie żyje w zgodzie z adminami. Widać to szczególnie jak jest się na serwerze. Wczoraj miki dostał bana za SGSy, a w zasadzie za jednego SGSa bez żadnego ostrzeżenia. Dzisiaj znów ban bez ostrzeżenia(a przynajmniej ja żadnego nie widziałem). Wracając do GSJ, które zrobił, jedyny rzeczywisty, który daje w tym przypadku przewagę to 20:22, oczywiście GSJ to GSJ i nie będziemy się tutaj spierać, czy inny daje przewagę czy nie, mi najbardziej chodzi o to, że nie on jedyny robi GSJ/GS/SGS. I znów, nie bronię go, bo łamie regulamin, tylko próbuję pokazać, że Miki jest selektywnie wybierany z osób, które to robią i jako jeden z niewielu jest za to karany bez ostrzeżenia. 

Panowie weźcie spotkajcie się na TSie czy gdzie wam wygodnie i wyjaśnijcie sobie zgrzyty między wami, bo my na prawdę mamy ciekawsze rzeczy do roboty, niż rozwiązywanie sporów gracz-admin.

6. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban od 30 minut do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.)

Zgodnie z taryfikatorem zostawię 3h, następnym razem proszę upomnieć i tak jak wspomniałem nie celować tylko w Mikiego, dzięki.

• Dzięki 1
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]