Użytkownik ****** Opublikowano 2 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dzień dobry, ja ogólnie pare błędów przyszedlem zgłosić. 1. Na mapie surf_labirinto respy są nie oznaczone i ludzie sie strzelają z jednego na drugi. 2. Misja z zabijaniem vipów jest zbugowana - zalicza osoby które nie posiadają tej rangi. Nie jestem pewny, ale tak samo dziala z klasami (aktualna misja to zabicie 10 rusherow, a ubywa to nawet jak sie zabija ninje ) @ Opiekun CS 1.6 Surf Ski+Klasy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 mnie oznaczaj bo opiekuna to nie ma ten serwer. @ Junior Admin wezta mi to przypomnijcie jutor po wydaniu stylu to sie tym zajme 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 4 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Nie jestem junior adminem czy coś ale przypomne bo chyba zapomnieli @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 4 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 ten surf nigdy nie doczeka się momentu, kiedy bugi znikną ;pp Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi