Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Jak minął Ci dzisiejszy dzień? 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 3 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Bardzo ciężko, w pracy się nie chciało i jeszcze rano nie dali pospać 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Wstać rano, to masakra była jakaś, ale 10 godzin w pracy dość w miarę szybko zleciało, także dobrze dzionek minął 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 4 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Piąteczek zawsze dobrze mija Szybko zleci do południa i wtedy można iść się napić 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 4 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Jeszcze nie minął, dopiero się zaczyna ;PpP 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 4 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Bardzo dobrze 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi