VIP CLYDE Opublikowano 3 Września 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Twój nick: CLYDE Nick oskarżonego: ph1zi Powód skargi: nie znajomość regulaminu serwera(?), brak reakcji na łamanie regulaminu przez admina itd Opis sytuacji: -poniżej Data i godzina zdarzenia: np. 3.09.2021 16:04 Miejsce zdarzenia: forum, serwer OM1 Dowody: -poniżej Coś od siebie: Po 1. hipokryzja z jego strony, ponieważ degraduje adminów za inny nick na forum, a sam wcześniej przyjął do UBTeam chłopa co ma inny nick na forum i serwerach.. Po 2. Awansuje na admina znajomego, który założył konto specjalnie pod to by nadać mu rangę.. osobiście nic do tego gracza nic nie mam, nadaje się na admina, ale nie tak to powinno wyglądać... Po 3. Ten że admin(bella ciao) wchodzi dwukrotnie na specta by zobaczyć gdzie są przeciwnicy. Prawdopodobnie siedzieli na discordzie czy na steam i dawał info. (31:30 demka.) Oczywiście nie upomniał admina, że tak nie można(pewnie sam nie wie że tak nie można, to poniżej) Po 4. Sam nie zna regulaminu i zmienia drużyny kiedy mu się podoba.. 2 scrinny z jednego dnia i 3 z dzisiaj. Po 5. Przyjął podanie na UBT użytkownika Ziomek.. od przyjęcia podania ten że użytkownik nic nie zrobił. nawet nie był aktywny jakoś na forum, ph1zi napisał w jednym odwołaniu że daje szansę się mu wykazać i komuś tam jeszcze(nie mogłem znaleźć tego tematu, być może usunął wiadomość). Ziomek nic nie pisał przez dwa dni jakoś, bo obserwowałem temat i nie dostał degrada, a był też na okresie próbnym.. dopiero dzisiaj ph1zi się zorientował, że go obczajam, przeglądam tematy i dał degradację mu w południe mój profil aktywność Ziomek Po 6. Daje bany bez wcześniejszej obserwacji gracza. (np. 13:00 minuta demka) + dwa tematy z odwołaniem, prawdopodobnie też nie oglądał podejrzanych na spect + również podpisuję się pod skargą smajli DEMKO do wymienionych minut : https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210903-162632-1426869481-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1710.zip 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 3 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) 1. UBT nie ma zakazu grania na innym nicku. 2. Awansowałem @ BellaCiaoo ze względu na to że jest najbardziej aktywna osoba na serwerze, jest tam znany i „lubiany”. znam go właśnie z serwera. Napisałem do @ Andrzej. czy mogę go awansować bo potrzebuje adminów. Dostałem zgodę. Wiec po prosiłem @ BellaCiaoo by porobił za admina, zgodził się. 3. Nie rozumiem totalnie o co ty mnie tu osądzasz, napisz po Polsku. @ BellaCiaoo może ty coś rozumiesz z tego? 4. Zmieniam drużynę, w momencie gdy jest podejrzany w przeciwnej drużynie, żebym mógł po śmierci na niego rzucić okiem. Człowieku jestem opiekunem tego serwera, nawet jesli uznam że autobalans jest spieprzony to mogę zezwolić sobie albo komuś na zmianę teamu. XDD co za chłop. 5. ??????? XD @ 71. weź koledze wytłumacz dlaczego @ Ziomek zostal zdegradowany, bo go fantazja ponosi. 6. Jakieś dowody coś? czy tylko tak sobie gadasz bo Ci się nudzi? Dobranoc xdd Edytowane 3 Września 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 36 minut temu, CLYDE napisał: Po 1. hipokryzja z jego strony, ponieważ degraduje adminów za inny nick na forum, a sam wcześniej przyjął do UBTeam chłopa co ma inny nick na forum i serwerach.. UBT nie mają obowiązku mieć takiego samego nicku na forum, co na serwerze. 36 minut temu, CLYDE napisał: Po 2. Awansuje na admina znajomego, który założył konto specjalnie pod to by nadać mu rangę.. osobiście nic do tego gracza nic nie mam, nadaje się na admina, ale nie tak to powinno wyglądać... @ ph1zi jako opiekun ma prawo przyjmować osoby które uważa, że w jakimś stopniu poprawią funkcjonowanie serwera. 39 minut temu, CLYDE napisał: Po 3. Ten że admin(bella ciao) wchodzi dwukrotnie na specta by zobaczyć gdzie są przeciwnicy. Prawdopodobnie siedzieli na discordzie czy na steam i dawał info. (31:30 demka.) Oczywiście nie upomniał admina, że tak nie można(pewnie sam nie wie że tak nie można, to poniżej) Co opiekun ma z tym wspólnego? 41 minut temu, CLYDE napisał: Po 5. Przyjął podanie na UBT użytkownika Ziomek.. od przyjęcia podania ten że użytkownik nic nie zrobił. nawet nie był aktywny jakoś na forum, ph1zi napisał w jednym odwołaniu że daje szansę się mu wykazać i komuś tam jeszcze(nie mogłem znaleźć tego tematu, być może usunął wiadomość). Ziomek nic nie pisał przez dwa dni jakoś, bo obserwowałem temat i nie dostał degrada, a był też na okresie próbnym.. dopiero dzisiaj ph1zi się zorientował, że go obczajam, przeglądam tematy i dał degradację mu w południe Trafne zgłoszenia świadczą o tym, że dana osoba raczej zna się na tym. Okres próbny nie trawa 'dwa dni jakoś' SKARGA TAK BARDZO NA SIŁE! @ Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 4 Września 2021 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 9 godzin temu, shinga napisał: Co opiekun ma z tym wspólnego? 9 godzin temu, shinga napisał: @ ph1zi jako opiekun ma prawo przyjmować osoby które uważa czyli opiekun może sobie awansować kogo chce, a jak admin(ten którego sam awansował) łamie regulamin, to już "co opiekun ma z tym wspólnego" fuck logic 9 godzin temu, ph1zi napisał: 3. Nie rozumiem totalnie o co ty mnie tu osądzasz, masz scriny, jest demko. Bella wchodzi na specta na sekunde dwu krotnie. po czym dajesz info że idą gala, a sam oczekujesz tego na ct.. 9 godzin temu, ph1zi napisał: 4. Zmieniam drużynę, w momencie gdy jest podejrzany w przeciwnej drużynie nie byku, byłeś tam rundę i zmieniłeś z powrotem drużynę, co widać na pierwszych 2 skrinach, mogę wrzucić godzinę utworzenia skrinów.. 9 godzin temu, ph1zi napisał: 6. Jakieś dowody coś? czy tylko tak sobie gadasz bo Ci się nudzi? masz jak byk napisane 13 minuta demka. dostałeś banie z usp i od razu dałeś bana.. myślę również, że w tych dwóch odwołaniach będzie taka sama sytuacja, ponieważ stwierdzasz w jednym: "Ciężko mi tu znaleźć jednak 3 spalone czasówki, więc daje UB;" a w drugim: "Jednak niewiele mam tu do spalenia poza tym aimlockiem na 1:33, więc odpuszczam. Sory że się tak pośpieszyłem z banem, ale myślałem że rage poszedł. " więc nie wiem jakich chcesz dowodów jeszcze.. wystarczy pobrać demka z tych banów. Nikogo nie oglądasz, tylko walisz banami na lewo i prawo.. bo ciężko jest 10 minut pooglądać podejrzanego na spec.. 10 godzin temu, ph1zi napisał: Człowieku jestem opiekunem tego serwera, nawet jesli uznam że autobalans jest spieprzony to mogę zezwolić sobie albo komuś na zmianę teamu. XDD Jesteś opiekunem to już Ci wszystko wolno jo? to Ci przypomnę skargę pewną na pewno wszystko Ci wolno? regulamin Cię nie obowiązuje? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 4 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Oh no, jak ten @ BellaCiaoo mogl tak zrobić, zostanie on napewno pouczony za tak karygodne zachowanie. A co do zarzutów do mnie, nie będę się powtarzać. Jeśli mam powód do zmiany drużyny to ją zmienię, czy jest to słaby autobalans czy żeby kogoś obserwować po deadzie. Pełnie dwie ważne role funkcyjne na serwerze, dzięki którym mogę sobie pozwolić na takie „łamanie” regulaminu. Jeśli uważasz ze sprzedaje bany na prawo i lewo, to dlaczego po obejrzeniu demka uznałem, ze nie ma tylu spalonych czasówek i odbanowalem, zamiast brnąć w spalenie go? Nudny jesteś serio. Edytowane 4 Września 2021 przez ph1zi 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Zamykam bo widze że niepotrzebny spam sie robi w temacie. @ Administrator @ Junior Admin Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Września 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Więc tak, W dniu 4.09.2021 o 00:18, CLYDE napisał: Po 2. Awansuje na admina znajomego, który założył konto specjalnie pod to by nadać mu rangę.. osobiście nic do tego gracza nic nie mam, nadaje się na admina, ale nie tak to powinno wyglądać... Odniosę się do kwestii awansowania graczy na adminów. - Dla mnie jest to nie fair wobec innych składających podania na posadę adminowską, gdyby gracz o nicku "bellaciaoo" złożył podanie na admina nie było by żadnego problemu, a w tej sytuacji widzę to tak że opiekun rozdaje sobie adminów tak o, bez żadnych podań nawet nie znając szczegółowych informacji typu (czy był adminem,w jakiej skali zna sb/sm). Po to dajemy możliwość pisania podań by takie informacje otrzymać oraz przeczytać opinie innych graczy/adminów na temat osoby składającej podanie. Będę chciał wprowadzić zasadę by każda osoba posiadająca admina lub chciała by nim zostać podstawą będzie PODANIE na forum, a nie załatwianie tego na PW!. W dniu 4.09.2021 o 00:18, CLYDE napisał: 1. hipokryzja z jego strony, ponieważ degraduje adminów za inny nick na forum, a sam wcześniej przyjął do UBTeam chłopa co ma inny nick na forum i serwerach.. UBTEAM nie posiada admina na serwerach ma tylko dostęp do sb by zdjąć bana lub go nadać (odwołania/zgłoś gracza), w przypadkach kiedy gracz posiada UBTeam oraz admina/opiekuna na Naszych serwerach ma obowiązek posiadać taki sam Nick na forum jak i na steamie (serwerze), by szło zlokalizować osobę na forum która dała bana w sb. W tej sytuacji jest to zbędna skarga na tą sprawę. W dniu 4.09.2021 o 00:18, CLYDE napisał: Po 3. Ten że admin(bella ciao) wchodzi dwukrotnie na specta by zobaczyć gdzie są przeciwnicy. Prawdopodobnie siedzieli na discordzie czy na steam i dawał info. (31:30 demka.) Oczywiście nie upomniał admina, że tak nie można(pewnie sam nie wie że tak nie można, to poniżej) Jeżeli rzeczywiście tak jest, to nie ładnie ... Admin nie znający regulaminu? - Ale tak własnie kończy się dawajnie rangi "koledze" z buta Tu wyjaśnione w pkt 2. W dniu 4.09.2021 o 00:18, CLYDE napisał: Po 4. Sam nie zna regulaminu i zmienia drużyny kiedy mu się podoba.. 2 scrinny z jednego dnia i 3 z dzisiaj. Opiekun serwera chodzi czasem z drużyny na drużynę by sprawdzić czy przypadkiem osoby z mikrofonem/na czacie nie demoralizują lub nie zakłócają rozgrywki innym. W dniu 4.09.2021 o 00:18, CLYDE napisał: 5. Przyjął podanie na UBT użytkownika Ziomek.. od przyjęcia podania ten że użytkownik nic nie zrobił. nawet nie był aktywny jakoś na forum, ph1zi napisał w jednym odwołaniu że daje szansę się mu wykazać i komuś tam jeszcze(nie mogłem znaleźć tego tematu, być może usunął wiadomość). Ziomek nic nie pisał przez dwa dni jakoś, bo obserwowałem temat i nie dostał degrada, a był też na okresie próbnym.. dopiero dzisiaj ph1zi się zorientował, że go obczajam, przeglądam tematy i dał degradację mu w południe Po 2 dniach nieaktywności to nie aż takie złe, okres próbny dawany jest na co najmniej 7dni (tydzień) i po tym czasie Opiekun (serwera/ubteamu) stwierdza czy nadaje się na tę posadę czy też nie. Nie będzie nic robił przez okres próbny to wyleci, proste. W dniu 4.09.2021 o 00:18, CLYDE napisał: 6. Daje bany bez wcześniejszej obserwacji gracza. (np. 13:00 minuta demka) + dwa tematy z odwołaniem, prawdopodobnie też nie oglądał podejrzanych na spect Każdy ma prawo do popełnienia takiego błędu,nie ukrywam ja również kilka razy zbanowałem czystego gracza. Kilkukrotnie to powtarzałem i powtórzę jeszcze raz "Człowiek to nie robot/bot który rozpoznaje dobrego gracza od bardzo dobrze kryjącego się czitera,ma prawo się pomylić " - nawet bot się myli w niektórych przypadkach. Co do skargi, tak jak napisał @ shinga W dniu 4.09.2021 o 01:06, shinga napisał: SKARGA TAK BARDZO NA SIŁE! Jedyny trafny pkt to 2 "Awansuje na admina znajomego, który założył konto specjalnie pod to by nadać mu rangę.. osobiście nic do tego gracza nic nie mam, nadaje się na admina, ale nie tak to powinno wyglądać... " oraz 3 " Ten że admin(bella ciao) wchodzi dwukrotnie na specta by zobaczyć gdzie są przeciwnicy. Prawdopodobnie siedzieli na discordzie czy na steam i dawał info. (31:30 demka.) Oczywiście nie upomniał admina, że tak nie można(pewnie sam nie wie że tak nie można, to poniżej)" Od opiekuna serwera @ ph1zi wymagam aby ukarał admina o nicku "bellaciaoo" oraz wytłumaczył że na serwerze obowiązuje REGULAMIN, który powinien znać na "cito" i dawać przykład innym graczom. Oraz proszę @ shinga lub @ Andrzej. by przepytał admina @ BellaCiaoo za 1/2 dni z obowiązującego REGULAMINU serwera! Zapoznani proszę o zostawienie pod moją wypowiedzią (TĄ). 5 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Co do przyjmowania adminow bez podania zostanie dodany taki punkt do regulaminu. Nie bylo tego nigdzie, j@ tez nie wiedzieli ze tak nie mozna wiec odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi