Użytkownik chmiel112 Opublikowano 4 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Witam. Przychodzę z propozycjami na serwer Caounter Strike 1.6. Można dodac więcej serwerów bo jest ich nieco mało. Mozna zrobić serwer np. Only AWP czy wiele innych fajnych serwerów. Ewentualnie dać możliwośc pare serwerów z cs go'a na cs.1.6. Myslę że wkrótce pojawi sie jakis serwer bo jak mówiłem jest ich troche mało. 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 4 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Nie ten dział @ shinga @ Andrzej. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 zamienic kilka serwerow moich rozkreconych cs go na 1.6? XD Chetnie bym postawil serwer/y 1.6 tylko jest taki problem, ze sama reklama zjada teraz 200-500zl/msc na 1.6, a to nic nie zarabia wiec bez sponsora/współwłaściciela nic nowego do 1.6 nie powstanie, bo jest to po prostu nie opłacalne 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 4 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Po co? nie to żadnego sensu. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chmiel112 Opublikowano 4 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 1 minutę temu, Trivor napisał: zamienic kilka serwerow moich rozkreconych cs go na 1.6? XD napisałem ,, Ewentualnie,, nie całkowicie że macie zmienic z cs go na 1.6. Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 5 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Jak się ktoś znajdzie, ja chętny na sponsoring miesięczny 200 zł 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 5 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Również jestem zdania, że raczej to nie ma sensu, swego czasu bardzo podobały mi się serwery CS GO mod, ale to się cieszyło popularnością z 3-4 lata temu, teraz tak jak wyżej kolega napisał dd2 i niektóre COD'y się jakoś trzymają 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Jak ktoś chce zasponsorować dany serwer i wejść na współwłaściciela/opiekuna + wybrać np. mod to niech się zgłasza do mnie, wtedy jest możliwość zrobienia nowego serwera 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi