Użytkownik Virtual Opublikowano 5 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) 1. Nick: Virtual 2. Kto nadał warna: fluxx 3. Czas: 24 Lipiec 4. Powód: Ostrzeżenie 5. Dowody/SS: Tylko że tutaj tego ostrzeżenia już nie widać. Edytowane 5 Września 2021 przez Virtual Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 5 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 5.7 Jeżeli ostrzeżenie ma dłużej niż miesiąc lub znajduje się w dziale "Archiwum" (tyczy się przeniesienia przez Administratora), osoba nie ma prawa do odwołania. Powinno być od razu odrzucone, byście się nauczyli pisać od razu.. @ shinga pisałem Ci o tym, że dwoje (wtedy) adminów notorycznie daje sobie reputację w randomowych postach (virtual, buźkaa) - wystarczy spojrzeć historię reputacji obu użytkowników. Miałem liczyć tą reputację do cofnięcia, ale finalnie nie miałem na to czasu i zakończyło się na samym ostrzeżeniu. 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi