Użytkownik Ctac29 Opublikowano 6 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) Nick z CS: Ctac29 Admin banujący: d3presj@ Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: 06.09.2021 - 01:37:40 Opis sytuacji: Już nie raz była taka sytuacja, że banowali mnie za to jak gram XD Mogę wam podrzucić wszystkie dowody, nawet nagranie telefonem obok haha 1 UBT się wypowiedział, gdzie pisze mi, że nie umiem strzelać, bo fullauto źle kontroluje XD Tylko, że bawię się sobie na tym serwerze i moim celem od resetu jest pobicie rekordu w %hs, jakbym chciał grać na kd to bym miał z 4.0, więc jak już puszczam fullauto to specjalnie nie trafiam, żeby mi hsy nie spadały xd A na dodatek typ se pisze, że temat stoi 2 dni, a sobie pozwoli sam zamknąć temat, bo nikt się nie wypowiedział XD czemu mam dostawać bana, że jakiś noname twierdzi, że mam cheaty haha #2 Odwołam się do każdej "czasówki" w tej rozpisce nawet bo mi sie nudzi xd ctac1 "3:47 Tu jest pokaz Twoich umiejętności, kiedy AIMLOCK lock nie załapie (czasówka na pokaz)" = AIMLOCK nie łapie? Co to ma oznaczać niby xd A to, że mi się celownik zatrzymał na ścianie, to nawet Vandala (kto kojarzy zrozumieXD) sprawdźcie to pewnie i on będzie miał taką sytuacje raz na jakiś czas "4:59 Wyżej nie potrafisz full auto skontrolować, nie potrafisz trafić (nawet w ciało) przeciwników ruszających się "AD", a tu nagle w biegu główka, dosyć pewna" = Już mówiłem, że gram na hsy, to nawet widać, że przestałem strzelać to full auto jak mi pestki nie siadały, a tam gdzien niby nagle główka, to się normalnie zatrzymałem xd tłumacząc dla botów, biegnę trzymając "D" widzę typa wciskam na milisekundę "A" żeby kontrę zrobić i już nie idę XD "5:02 Kolejny pokaz Twoich umiejętności, niedawno idealna głowa w biegu, a tu już nie potrafisz nic zrobić" = No nie trafiałem to prawda, nie jestem robotem przecież lol, a po drugie to pomagałem nawet waszemu adminowi usunąć lagi, bo połowa serwera ma źle ustawione parametry i teleportuje ich że to uj, a jak zgłaszam to i tak mają to gdzieś xd "6:22 Tu się uśmiałem, celownik na bramie, a wchodzi głowa, która jest widoczna obok bramy" = To co na górze, weźcie sobie 1/4 i zobaczycie jak go przeteleportowało w 6;22 dokładnie, nawet na mikro mu się głos załamał od lagów xd "7:08 W spowolnieniu widoczny lock na głowie" = Jaki lock XD 1 strzał mi nie siadł, to strzeliłem od razu drugi, nie był jakoś daleko żeby mi nie "zresetowało" ak xd ctac2 "7:42 Pokaz swoich umiejętności" = stało dwóch, nie wiedziałem w kogo strzelać xd już mówiłem nie jestem robotem "10:11 Przebudzenie - w biegu, wcelowany i od razu głowa + dosyć nienaturalna" = w biegu wcelowany, co runde biegam trzymając celownik w górze, bo byłem pierwszy timingowo xd stał z nejdem to co miałem z nim robić, to samo drugi dalej a potem FALLEN który nie wiedział gdzie biegać i zablokował się o ścianę xd "14:09 Znów nagły spadek formy" = Biegłem w górze z celownikiem, tak jak w poprzedniej sytuacji, tak jak mówilem zawsze tak biegam, FALLEN kucnął i nie dostał bani, anlaki ctac3 "18:44 Dziwna głowa" = w poprzednich rundach "bot" na dablu raszował ciągle, to wyczekałem na midzie, zwykła bania nie wiem co wy w tym dziwnego widzicie masakra XD "21:06 Tutaj celownik się zblokował na głowie" = identyczna sytuacja jak na górze "21:25 No ta głowa dosyć charakterystyczna pod sety na one tapy" = Typ strzelił z awpy, przeładowuje 2 godziny, wycelowałem po prostu banie bo i tak by mnie nie zabił, gdzie to dziwne jest XD a to że na zielonej go nie zabiłem a celownik był na głowie, to by dostał skana za 49 i by nie padł, to więc zrobiłem sobie lepszą sytuację do killa lel "22:08-22:13 Tu już w ogóle hit, takie nienaturalne głowy, że szkoda gadać" = Normalne tapy xd ładne nawet ale potrafie lepsze, słabe demko znaleźliście, no i piszesz, że "nienaturalne", to jakie Twoim zdaniem są naturalne XD skoro nie strzelam jak bot i innych nie potrafię, zacznę chyba nagrywać gopro na czole przez takie właśnie akcje żeby potem się odwoływać xd i pov ma też swoje laggi, nagrałbym obsem tą akcje to całkiem inaczej by to wyglądało "24:55 Kolejny AIMLOCK" = Znowu mówisz aimlock xd a ja Ci kolejny raz powiem, że wchodząc galą trzymam celownik w górze, jak pisałem wyżej, a to że usłyszałem że leci typ to go dałem na dół i tak oto powstał ten Twój "aimlock" xd uff chyba już PS. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora, przez botów na hppkach, teraz każdego kto dobrze gra oskarżają o cheaty, na poprzednim forum gdzie grałem dopiero dowiedziałem się o istnieniu o czmyś takim jak "HPP" i o "settach na hsy" XDD Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3621 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://www105.zippyshare.com/v/icmrqmGH/file.html Edytowane 6 Września 2021 przez Ctac29 1 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 6 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) Teraz wasza kolej @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ 71. @ eSX Edytowane 6 Września 2021 przez Depresja Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 ctac1: 3:47; przykro mi, że takie czasy rozpisujecie. - 4:59; W czym? W biegu? counter-strafe, mówi to panu coś, panie Depresja? - 5:02; - 6:22; model sobie popraw, bo to prosta bania jest na largu xd. - 7:08; tu mogę max +/- dać. ctac2: 7:42; no ta, 2 demo i my "zaczynamy zabawe", ale imba. - 10:11-10:16; imo tylko ten 3 frag ciekawy, reszta dość default. Przy 4 widać, że ma opanowanie celownika i nie panikuje. - 14:09; - ctac3: 18:44; imo nie, - 21:06; +/- 21:25; - 22:08-22:13; no za to bym już mógł technicznie rzecz biorąc spalić, + 24:55; a żal gadać. - kox aimolock, taki 2021 chyba, co by utrudnić zabijanie w tej drewnianej grze. werdykt: UBT płakał jak oglądał. Absolutnie wiem jak jest poziom na serwerze i absolutnie nie wiem, za co ten ban tutaj poszedł. Jeszcze jak w zgłoszeniu widziałem te krótkie nagranie wrzucone to chciałem facepalma walnąć, ale się powstrzymałem. Tutaj absolutne flaki z olejem poza 2 ciekawszych akcji - 2x 3K zrobione na gali, ale tak poza tym to raczej grajkowane jest po prostu. Nie wiem co tam w czasówkach tyle dziwnych "pokazów skilla" jest, gdzie pudło to rzecz normalna - sam pudłuje jakieś random strzały, za dużo sobie pozwalam, albo mam lenia i mi się nie chce kończyć, toć to tylko pixele xD. Puszczam. Ode mnie łapcie takie coś co wczoraj randomowo zgrałem: Za to to już by chyba perm poleciał, ile tam aimlocków. ( xd ) 1 akcja: po 3 pierwszych i szybkich fragach: - 4 frag: padaka jak u oskarżonego, gdzie raczej strzelać umiem XD; - 5 frag: wirowanie celo; - 6 frag: padaka; - 7 frag: szybka pestka; 2 akcja: - 2 frag to typowy "aimlock" jak widziałem na tej rozpisce wyżej. 3 akcja: - zaraz po zabiciu - ale celownik w model skoczył, pewnie fov za duży. - 3 frag: ale wh posiadane; - 4 i 5: default - 6: chyba celo zrobił kółko. Tak to idzie każde demo spalić 3 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Gram w cs'a juz ponad 15 lat i jedno co jest pewne to to, ze HS'y tak latwo nie wchodza. W biegu rozumiem, czasem sie zdarzy ale on w kazdej sytuacji stoi, nawet nie rusza sie na boki. Po prostu stoi i wali banie. Kolejne dwa demka https://www21.zippyshare.com/v/WlrTIDrD/file.html ctac4 5:29 celownik kolo modelu, pada hs 8:45 celownik kolo modelu, pada hs 16:37 celownik kolo modelu, pada hs ctac5, krotkie ale tresciwe 18:33 celownik kolo modelu, pada hs Edytowane 7 Września 2021 przez Qbikkk 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 ctac1: 3:47 B- 4:59 Chłop zapierdala jak mój internet przy tej pestce B- 5:02 B- 6:22 B- 7:08 Chłop biegnie w prawo, myszka leci w lewo; imo złudzenie, że lock jest B- ctac2: 7:42 B- 10:11-10:16 B- 14:09 Gdyby fallen nie kucnął ez pestka, podobna do tych z 10:11/16 B- ctac3: 18:44 B- 21:06 Wyminął się z modelem po pierwszym strzale, poprawka i pyk B- 21:25 Bez paniki, przycelował B- 22:08-22:13 No to jest jakieś, ale imo B+/- 24:55 B- ctac4: 5:29 B- 8:45 B- 16:37 B- ctac5: 18:33 ładny flick, słabe B+/- Na siłę 2 czasówki można spalić. Mocny grajek i ot, cała sprawa. Puszczam, wypuszczam. Nie zamykam, bo 2 demka doszły @ Depresja @ 71. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 ctac1 3:47 b- 4:59 imo to nie jest w biegu b- 5:02 b- 6:22 raczej czysto b- 7:08 to dosyć dziwne, troche wygląda jak lock, ale z drugiej strony nie trafia pierwszego strzału b+/- ctac2 7:42 b- 10:11 do 10:26 jakoś nie wiem, nie do końca mi tu wszystko pasuje b+/- 14:07 tu czysto b- ctac3 18:44 b- 21:06 b- 21:26 b- 22:08 cała akcja na gali, ale bardziej za dwa pierwsze fragi b+ 24:55 tutaj podczas strzału celownik idealnie ma modelu głowy, a i tak nie siada b- ctac4 5:29 nie wiem, meh b- 8:45 b- 16:37 b- ctac5 18:33 b+/- Ogólnie sam do tego gracza mam podejrzenia, ale z tych demek niewiele wynika, 3 b+/- i jedno na b+, imo za mało żeby dać bana. Porównując chociażby do Kembla, który ostatnio skończył z banem, tu jednak lepszy movement. Dla mnie do UB i na ten moment tak też zakończymy ten wątek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi