Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Ctac29

Ctac29

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Ctac29 
Admin banujący: d3presj@
Serwer: DD2 #1
Data zdarzenia: 06.09.2021 - 01:37:40
Opis sytuacji: Już nie raz była taka sytuacja, że banowali mnie za to jak gram XD Mogę wam podrzucić wszystkie dowody, nawet nagranie telefonem obok haha 1 UBT się wypowiedział, gdzie pisze mi, że nie umiem strzelać, bo fullauto źle kontroluje XD Tylko, że bawię się sobie na tym serwerze i moim celem od resetu jest pobicie rekordu w %hs, jakbym chciał grać na kd to bym miał z 4.0, więc jak już puszczam fullauto to specjalnie nie trafiam, żeby mi hsy nie spadały xd A na dodatek typ se pisze, że temat stoi 2 dni, a sobie pozwoli sam zamknąć temat, bo nikt się nie wypowiedział XD czemu mam dostawać bana, że jakiś noname twierdzi, że mam cheaty haha 
#2 Odwołam się do każdej "czasówki" w tej rozpisce nawet bo mi sie nudzi xd
ctac1
"3:47 Tu jest pokaz Twoich umiejętności, kiedy AIMLOCK lock nie załapie (czasówka na pokaz)" = AIMLOCK nie łapie? Co to ma oznaczać niby xd A to, że mi się celownik zatrzymał na ścianie, to nawet Vandala (kto kojarzy zrozumieXD) sprawdźcie to pewnie i on będzie miał taką sytuacje raz na jakiś czas
"4:59 Wyżej nie potrafisz full auto skontrolować, nie potrafisz trafić (nawet w ciało) przeciwników ruszających się "AD", a tu nagle w biegu główka, dosyć pewna" = Już mówiłem, że gram na hsy, to nawet widać, że przestałem strzelać to full auto jak mi pestki nie siadały, a tam gdzien niby nagle główka, to się normalnie zatrzymałem xd tłumacząc dla botów, biegnę trzymając "D" widzę typa wciskam na milisekundę "A" żeby kontrę zrobić i już nie idę XD
"5:02 Kolejny pokaz Twoich umiejętności, niedawno idealna głowa w biegu, a tu już nie potrafisz nic zrobić" = No nie trafiałem to prawda, nie jestem robotem przecież lol, a po drugie to pomagałem nawet waszemu adminowi usunąć lagi, bo połowa serwera ma źle ustawione parametry i teleportuje ich że to uj, a jak zgłaszam to i tak mają to gdzieś xd
"6:22 Tu się uśmiałem, celownik na bramie, a wchodzi głowa, która jest widoczna obok bramy" = To co na górze, weźcie sobie 1/4 i zobaczycie jak go przeteleportowało w 6;22  dokładnie, nawet na mikro mu się głos załamał od lagów xd 
"7:08 W spowolnieniu widoczny lock na głowie" = Jaki lock XD 1 strzał mi nie siadł, to strzeliłem od razu drugi, nie był jakoś daleko żeby mi nie "zresetowało" ak xd

ctac2

"7:42 Pokaz swoich umiejętności" = stało dwóch, nie wiedziałem w kogo strzelać xd już mówiłem nie jestem robotem
"10:11 Przebudzenie - w biegu, wcelowany i od razu głowa + dosyć nienaturalna" = w biegu wcelowany, co runde biegam trzymając celownik w górze, bo byłem pierwszy timingowo xd stał z nejdem to co miałem z nim robić, to samo drugi dalej a potem FALLEN który nie wiedział gdzie biegać i zablokował się o ścianę xd
"14:09 Znów nagły spadek formy" = Biegłem w górze z celownikiem, tak jak w poprzedniej sytuacji, tak jak mówilem zawsze tak biegam, FALLEN kucnął i nie dostał bani, anlaki

ctac3

"18:44 Dziwna głowa" = w poprzednich rundach "bot" na dablu raszował ciągle, to wyczekałem na midzie, zwykła bania nie wiem co wy w tym dziwnego widzicie masakra XD
"21:06 Tutaj celownik się zblokował na głowie" = identyczna sytuacja jak na górze
"21:25 No ta głowa dosyć charakterystyczna pod sety na one tapy" = Typ strzelił z awpy, przeładowuje 2 godziny, wycelowałem po prostu banie bo i tak by mnie nie zabił, gdzie to dziwne jest XD a to że na zielonej go nie zabiłem a celownik był na głowie, to by dostał skana za 49 i by nie padł, to więc zrobiłem sobie lepszą sytuację do killa lel
"22:08-22:13 Tu już w ogóle hit, takie nienaturalne głowy, że szkoda gadać" = Normalne tapy xd ładne nawet ale potrafie lepsze, słabe demko znaleźliście, no i piszesz, że "nienaturalne", to jakie Twoim zdaniem są naturalne XD skoro nie strzelam jak bot i innych nie potrafię, zacznę chyba nagrywać gopro na czole przez takie właśnie akcje żeby potem się odwoływać xd i pov ma też swoje laggi, nagrałbym obsem tą akcje to całkiem inaczej by to wyglądało
"24:55 Kolejny AIMLOCK" = Znowu mówisz aimlock xd a ja Ci kolejny raz powiem, że wchodząc galą trzymam celownik w górze, jak pisałem wyżej, a to że usłyszałem że leci typ to go dałem na dół i tak oto powstał ten Twój "aimlock" xd
uff chyba już

PS. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora, przez botów na hppkach, teraz każdego kto dobrze gra oskarżają o cheaty, na poprzednim forum gdzie grałem dopiero dowiedziałem się o istnieniu o czmyś takim jak "HPP" i o "settach na hsy" XDD

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3621
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://www105.zippyshare.com/v/icmrqmGH/file.html

Edytowane przez Ctac29
  • Super 1
  • Ha ha 5
  • Ctac29 zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Ctac29
  • Użytkownik∙

ctac1:
3:47; przykro mi, że takie czasy rozpisujecie. -
4:59; W czym? W biegu? counter-strafe, mówi to panu coś, panie Depresja? -
5:02; -
6:22; model sobie popraw, bo to prosta bania jest na largu xd. -
7:08; tu mogę max +/- dać.

ctac2:
7:42; no ta, 2 demo i my "zaczynamy zabawe", ale imba. -
10:11-10:16; imo tylko ten 3 frag ciekawy, reszta dość default. Przy 4 widać, że ma opanowanie celownika i nie panikuje. -
14:09; -

ctac3:
18:44; imo nie, -
21:06; +/-
21:25; -
22:08-22:13; no za to bym już mógł technicznie rzecz biorąc spalić, +
24:55; a żal gadać. -
Screenshot_7.png.32805c15df2b13bc71a8d3caebe5af00.png
kox aimolock, taki 2021 chyba, co by utrudnić zabijanie w tej drewnianej grze. 

werdykt:
UBT płakał jak oglądał. Absolutnie wiem jak jest poziom na serwerze i absolutnie nie wiem, za co ten ban tutaj poszedł. Jeszcze jak w zgłoszeniu widziałem te krótkie nagranie wrzucone to chciałem facepalma walnąć, ale się powstrzymałem. Tutaj absolutne flaki z olejem poza 2 ciekawszych akcji - 2x 3K zrobione na gali, ale tak poza tym to raczej grajkowane jest po prostu. Nie wiem co tam w czasówkach tyle dziwnych "pokazów skilla" jest, gdzie pudło to rzecz normalna - sam pudłuje jakieś random strzały, za dużo sobie pozwalam, albo mam lenia i mi się nie chce kończyć, toć to tylko pixele xD. Puszczam. 

Ode mnie łapcie takie coś co wczoraj randomowo zgrałem:

Za to to już by chyba perm poleciał, ile tam aimlocków. ( xd ) 
1 akcja: po 3 pierwszych i szybkich fragach:
- 4 frag: padaka jak u oskarżonego, gdzie raczej strzelać umiem XD;
- 5 frag: wirowanie celo;
- 6 frag: padaka;
- 7 frag: szybka pestka;
2 akcja:
- 2 frag to typowy "aimlock" jak widziałem na tej rozpisce wyżej.
3 akcja: 
- zaraz po zabiciu - ale celownik w model skoczył, pewnie fov za duży.
- 3 frag: ale wh posiadane;
- 4 i 5: default
- 6: chyba celo zrobił kółko.

Tak to idzie każde demo spalić :kekw:

• Super 3
  • Ha ha 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik

Gram w cs'a juz ponad 15 lat i jedno co jest pewne to to, ze HS'y tak latwo nie wchodza.  W biegu rozumiem, czasem sie zdarzy ale on w kazdej sytuacji stoi, nawet nie rusza sie na boki. Po prostu stoi i wali banie.

Kolejne dwa demka

https://www21.zippyshare.com/v/WlrTIDrD/file.html

ctac4
5:29 celownik kolo modelu, pada hs
8:45 celownik kolo modelu, pada hs
16:37 celownik kolo modelu, pada hs

ctac5, krotkie ale tresciwe
18:33 celownik kolo modelu, pada hs

Edytowane przez Qbikkk
  • Ha ha 3

ctac1:
3:47 B-
4:59 Chłop zapierdala jak mój internet przy tej pestce B-
5:02 B-
6:22 B-
7:08 Chłop biegnie w prawo, myszka leci w lewo; imo złudzenie, że lock jest B-

ctac2:
7:42 B-
10:11-10:16 B-
14:09 Gdyby fallen nie kucnął ez pestka, podobna do tych z 10:11/16 B-

ctac3:
18:44 B-
21:06 Wyminął się z modelem po pierwszym strzale, poprawka i pyk B-
21:25 Bez paniki, przycelował B-
22:08-22:13 No to jest jakieś, ale imo B+/-
24:55 B-

ctac4:
5:29 B-
8:45 B-
16:37 B-

ctac5:
18:33 ładny flick, słabe B+/-

Na siłę 2 czasówki można spalić. Mocny grajek i ot, cała sprawa. Puszczam, wypuszczam. Nie zamykam, bo 2 demka doszły @ Depresja  @ 71.

• Super 2
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

ctac1
3:47 b-
4:59 imo to nie jest w biegu b-
5:02 b-
6:22 raczej czysto b-
7:08 to dosyć dziwne, troche wygląda jak lock, ale z drugiej strony nie trafia pierwszego strzału b+/-

ctac2
7:42 b-
10:11 do 10:26 jakoś nie wiem, nie do końca mi tu wszystko pasuje b+/-
14:07 tu czysto b-

ctac3
18:44 b-
21:06 b-
21:26 b-
22:08 cała akcja na gali, ale bardziej za dwa pierwsze fragi b+
24:55 tutaj podczas strzału celownik idealnie ma modelu głowy, a i tak nie siada b-

ctac4
5:29 nie wiem, meh b-
8:45 b-
16:37 b-

ctac5
18:33 b+/-

Ogólnie sam do tego gracza mam podejrzenia, ale z tych demek niewiele wynika, 3 b+/- i jedno na b+, imo za mało żeby dać bana. Porównując chociażby do Kembla, który ostatnio skończył z banem, tu jednak lepszy movement. Dla mnie do UB i na ten moment tak też zakończymy ten wątek.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]