Użytkownik Kub4nczyk Opublikowano 6 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Twój nick na serwerze:Kub4nczyk Nick admina banującego: Rutek Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 6.09.2021r ok. godziny 20:35 Serwer na którym dostałeś bana: Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Była końcówka Mapy, zostałem sam na kilku graczy, będąc na Gali zabilem przeciwnika, podnioslem bombe i bieglem zaplnantować na B bo mialem mało czasu, nie zdążyłem dobiec do Side i otrzymałem bana. Nie wiem na jakiej podstawie, nie skanowalem nikigo, nie robilem prefire. Jak dla mnie ban był nie przemyślany.. Bardzo proszę o rozpatrzenie mojego wniosku. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Kub4nczyk&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199048431494/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(91.224.117.137:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server Jedynie to.. nie pokazuje mi standardowego wycinka z konsoli.. z opisem jaki admin, data, za co itp.. Mam tylko takie informacje jak powyżej Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 6 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @ RUTEK 24h na rozpiskę Odnośnik do komentarza
Użytkownik GHOST. Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 1 ;min - + 2;50- -+ 4;40 - goscia nie widac a juz wie + 8;15 skacze na duble jumpie i widział , sam tam czesto skacze i nie widze typa.+ 14;35 wie ze jest na tetrisie ale nie peakuje + 16;05 patrze przez konekta w strone jungli i widzi czajnika wiec rzuca flesha nad conectem -+ 16;18 zobaczyl ze za fireboxem jest szlam wiec uciekł, po tym zaraz go wyczekał+ 16;40 widzi ze gosc stoi na kamieniu wiec rzucił w niego molo + 20:20 widzi dejva i sie boi peaknac po tym oddaje za szybki strzał przez kaczuche, zumuje idealnie przez sciane + 21;15 tu to juz sie popisałes haha + w dodatku zaraz w next rundzie stoned mowi ze gral z toba na serwerze innym i grałes z aimlockiem. 22:00 ale szybki ten strzał trigerbocik ? po tym tez szyki chciałem cos dodac od siebie ze na mida jak wiesz ze ktos jest w oknie to odrazu wychylasz wcelowany a jak nikogo nie ma to nagle skaczesz i udajesz ze sprawdzasz/ 24:10 biegnie po fragi na plecy xd 24;25 oj chciales szybko na plecy ale nie pykło bo nagle wyciagnales deagla i 2 ci wyszlo 27;10 fajnie ze celujesz w typa przez boxy i nagle ci sie pomyliło ze tym jest za boxami a nie przed więc dla mnie jestes spalony. grasz na norpime 2 co ci zalerzy dostać vaca. dla cheaterów nie ma tu miejsca wiec narazie. @ djabełek @ Guess @ Pitetrek @ Kapi jak ja cos nie tak widze to luknijcie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1:00 -b 2;50 -b 4;43 - faktycznie dziwnie do niego przychamował, nie sprawdzając innych miejscówek +/-b 8;15 - no może faktycznie śmieszne uninkął enemy db jumpem, ale bez przesady -b 14;35 - ? -b 16;05 -b 16;18 - co prawda mogl go uslyszec, ale musiałby się mocno postarać, lecz jego reakcja na to była zbyt szybka, dziwne to wyczekał +b 16;40 - nie no to było bez sensu po prostu XD -b 20:20 - tutaj faktycznie, bał się wychylić bo się w niego wcelował, daje +b 21;15 - troche dziwne faktycznie +/- b 22:00 - szło to zrobić -b 24:10 - widział/słyszal flasha w apsach a potem reload z mida. -b 24;25 -b 27;10 - zła czasówka chyba bo już miał tu bana -b 10-b 2+b 2+/-b Pomimo starań to ciężko tu znaleźć 3 spalone czasówki, więc daje UB. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi