Użytkownik -_-Herman-_- Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Twój nick na serwerze: l-_-lHermanl-_-l Nick admina banującego: krejzu Dostałeś bana, gaga czy muta?: cheaty Czas oraz data bana: 07.09.2021 godzina 19:01 Serwer na którym dostałeś bana: only awp [#01] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grałem około godzine może dwie. nic nowego. dzisiaj miałem dobry dzień. kilka rundek otwierałem tabele. nic nowego też. runda noscope mapa kox zrobiłem 3 noscope i wyrzuciło mnie z serwera. napis że zostałem zbanowany i abym napisał na forum o proźbe odbanowania. więc tu jestem Link do Sourcebansa z twoim banem: nie wiem jak skopiować link typowo do mojego bana dla tego daje zdj Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199157581808/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(54.38.142.181:30035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Ps. mam nadzieje że wszystko podałem prawidłowo. w razie czegośnie tak postaram sie edytować aby to naprawić @ Admin CS:GO Only AWP #1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ub. Pomylka admina.... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi