Sponsor DiaBliK Opublikowano 7 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: Anime z połączeniem człowieka oraz dym. Kolorystyka: Czarny-pomarańczowy Rozmiar: 500x250 Napisy: Diablik, admin only dd2, admin ts, admin discorda, GG: 73901487 Format (png, jpg, gif): png. Dodatkowe informacje: Mam nadzieję że poradzisz sobie Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): TAK. Wynagrodzenie: Reputacja Edytowane 7 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 7 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) @ MaChinE**DiabliK******BIG // Edytowane 7 Września 2021 przez marcinek;^^ 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 7 Września 2021 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) 35 minut temu, marcinek;^^ napisał: @ MaChinE**DiabliK******BIG Oooo coś takiego, a dałbyś radę jeszcze pod nick diablik jeszcze napisać Machine oraz te napisy GG,Admin,ts,dc inna czcionka? Okey, Bardzo ładne @ marcinek;^^ Dziękuję Edytowane 7 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 8 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi