Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 2 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Wymagania: - Skończone 16 lat. NIE - Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów. TAK - Zapoznanie z regulaminem forum. TAK Wzór: Nick: Glebbie 123 Wiek:15 Czas spędzony na forum: 5d 5h 14m 39s Doświadczenie w ocenianiu: średnie , kilka razy rozzpisywalem demka które zawsze po rozpisaniu konczyly się banem dla gracza Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty?:Myślę,że spokojnie poradzę sobię w roli UBTeam'u tym bardziej,że w UBTeam'ie jest nie wiele osób,i chciałbym tym osobą pomóc i zawsze przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: w tygodniu kiedy jest szkoła to tak z 5/4h , ale w weekendy staram się siedzieć cały dzień Parę słów o sobie: Nazywam się Paweł, lat 15. Interesuje się głównie sportem oraz cs 1.6. Mieszkam w woj..Mazowieckim Będziesz oglądać demka?: tak oczywiście Miejsce na 5 reklam Sieci: 1.http://cs-ultra.pl/topic/130008-strefaskillapl/ 2.https://cs-harnas.pl/index.php?/topic/9715-strefaskillapl/ 3.https://ganjaskill.eu/topic/57635-strefaskillapl/ 4.https://pochylnia.pl/topic/119221-strefaskillapl/ 5.https://multi-head.pl/topic/98355-strefaskillapl/ Edytowane 2 Listopada 2018 przez glebbie 123 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 2 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Sory ale na nie: 1. Bodajże tydzień temu odchodziłeś od nas a teraz podanie na UBT. Czy coś się zmieniło o czym nie nie wiem? ( tak dla sprostowania ) 2. wiek 3. Podanie 4. cyt" Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: w tygodniu kiedy jest szkoła to tak z 3/4 , ale w weekendy staram się siedzieć cały dzień" Przepraszam ale co 3/4 ? Dni? Godziny, minuty ? ... Halo czemu nie uzupełniacie najprostszych informacji .. 5. Sory ale te "średnie" doświadczenie mnie jakoś nie przekonuje ... Jedyne co jest na plus to tylko reklamy ale to i tak nie wiele znaczy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 2 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Jestem na TAK. Sytuacja w UBT z dnia na dzień gorsza i przydała by się osoba, która ma już jakieś pojęcie oraz ma elastyczne godziny na forum.+Demka+AMXBANS+Czas+Reklamy Można okres próbny, wiadomo - decyzja i tak należy od Administracji. Edytowane 2 Listopada 2018 przez karam cziterów 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chrobras Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Osoby w UB się przydadzą, ale w tym przypadku jestem na nie. podanie napisanie na szybko wiek brak zdecydowania się - co świadczy o tym, że zbyt pochopnie podejmujesz decyzje a nie jest to mile widziane w UBT 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie, - Słaba aktywność w tematach - Potrzeba ludzi z dobrym doświadczeniem, a nie średnim +- Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Weak. Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Na Nie - Wiek - Aktywność - Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jaa jestem na razie na nie -zachowanie -odchodzisz wracasz odchodzisz wracasz sam nie wiesz czego chcesz -/+ doswiadczenie -/+ wiek + reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie - Piszesz że odchodzisz, nagle chcesz rangę? - Podanie na szybko byle by było - Nie wiesz czego chcesz. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie -Podanie na odpierdziel -Wiek -Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik brOOk3n Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 NIE - Wiek - Podanie - Jakieś tam zachowanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Niedawno był post, że odchodzisz zrezygnowałeś z rang a teraz naglę powrót? Poczekaj kilka dni i spróbuj ponownie Na chwilę obecną jestem na NIE. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Podanie jak narazie odrzucam zloz ponownie za pare dni moze wtedy ci sie uda Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi