Użytkownik Władek Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Coś z psem najlepiej szczeniakiem Kolorystyka: Oddaje wybór kolorów wykonawcy Rozmiar: 400x400px Napisy: Władek, tak gdzieś na środku/w dolnym rogu Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: Prosiłbym o kilka avatarów, żebym miał wybór. Postarajcie sie Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: +rep i 15zł przelewem/blikiem (dobre serce haha). Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Jutro ogarnę coś Wiem że nie jest to kilka prac ale mam nadzieje że odpowiada Grafika mała żeby nie zabierała dużo miejsca bo są ograniczenia co do wielkości pliku @ Władek 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 slaby w gify jestem ok ;( 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Władek Opublikowano 11 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Temat do zamknięcia, dziękuję. Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi