Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Twój nick: DJ GOD (OF ALL) Nick oskarżonego: @ 71. Powód skargi: Nieodpowiednie wykonywanie swoich zadań. Opis sytuacji: @ 71. widząc kłótnie na SB odnośnie mojego odwołania, wszedł w nie po czym bez powodu nie sprawdzając demka przeniósł do Archiwum. Data i godzina zdarzenia: 22:47 , 10-09-2021 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: Beznadziejne zachowanie ze strony @ 71. co pokazuje jak bardzo nie powinien zajmować tak poważnej rangi. UBTeam ma obowiązek sumiennego sprawdzenia demka, przedstawienia własnej rozpiski i wydania werdyktu końcowego. @ MLK. Napisanie odnośnie tego odwołania 3 razy w ciągu całego dnia w długich odstępach czasowych nie jest czymś co pojawiało się BARDZO często. @ MLK. Co te Twoje ss pokazują? Że wspomniałem o tym że nie mam jeszcze ub? Nie prosiłem o sprawdzenie w tych ss. Wspomnienie o tym że mam bana i o tym że nie dostanę dziś ub nie jest proszeniem o sprawdzenie tematu. Zwrócenie na siebie uwagi nie jest prośbą czy błaganiem o to aby to odwołanie sprawdzić. Każdy może interpretować inaczej słowa innych. Ale nie pisałem wprost że proszę o sprawdzenie, ponieważ ani razu w tych ss o to nie chodziło Dzięki za +rep przyda mi się :* 1 1 #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Tak było, nie zmyśla. " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 10 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) Tak było, skargę odrzucam Edytowane 10 Września 2021 przez ph1zi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Jesteś bardziej niecierpliwy od dziecka który czeka na pierwszą gwiazdkę. Opiekun UBT dał Ci jasno do zrozumienia, że UB otrzymasz do 48h, więc po co ta cała szopka? Regulamin mówi jasno "4.13 Nagminne prośby o rozpatrzenie jakiegokolwiek tematu w sprawie UB na Chatboxie będzie skutkowała decyzją negatywną" 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Shinga wszystko wyjaśnił. Nie ma podstaw do przyjęcia skargi. Podpunkt 4.13 z regulaminu forum wszystko wyjasnil... Ale drogą wyjątku zdejmę bana. Ostatni raz takie maltretowanie ubt na chatboxie. Oni tez mają życie!!! 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi