Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Twój nick: ph1zi Nick oskarżonego: @ P1xel^^ Powód skargi: zara zobaczycie XD Opis sytuacji: Data i godzina zdarzenia: dzisiaj Miejsce zdarzenia: Only Awp #2 Dowody: https://894.gotv.pro/srv64067/auto0-20210911-105249-470546103-awp_lego_2011_strefaskillav2-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_AWP__2_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS__SHOP____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS_.dem.zip Coś od siebie: tu jest ta rozpiska Dodatkowo jeszcze tak się odzywa np. do graczy: https://prnt.sc/1rszea2 I jeszcze dodatkowo XD, jak dał bana missclickiem, to zamiast poinformować o tym odrazu UBT lub wlasciciela serwera, to miał to gdzieś, i dopiero gdy gracz się odwołał, to mu się przypomniało że dał missclickiem - https://strefaskilla.pl/temat/34093-odwołanie-dj-god-of-all/?tab=comments#comment-246473 @ Moderator proszę o warna dodatkowo; Edytowane 11 Września 2021 przez ph1zi 5 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Dziękuję za udostępnienie tego filmu, po prostu jak dla mnie ta osoba nie jest kompetentna do zarządzania takim serwerem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 xddddd, może nie mam czasu udowadniać każdemu grzybkowi, że cheatuje 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 W takim razie nie nadajesz się, aby być Administratorem na Only AWP zostałeś bardzo dokładnie przeze mnie wypunktowany a kultura w wypowiedzi zamiast pisania "xddddd" też by się przydała pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 I postaraj się nie obrażać użytkowników serwera tak jak to robiłeś na wskazanym filmiku. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 a co za różnica skoro flick to również administrator i również rozpisuje demka... a to, że nie miałem czasu i mi się nie chciało to się dogadałem z nim inaczej proste... 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 minutę temu, Grin1948 napisał: I postaraj się nie obrażać użytkowników serwera tak jak to robiłeś na wskazanym filmiku. a kogo obraziłem na tym filmiku? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 @ ph1zi a ty jesteś bezkarny chyba odbanowywujesz gościa nie oglądając demka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 A powiedz mi, do czego tobie było użycie słowa "Cheater jebany" w stosunku do mojej osoby. A i jeszcze, jeśli posiadasz uzasadnienia do mojej osoby to proszę bardzo ja jestem skłonny odbić każde twoje wypowiedzenie w moją stronę pozdrawiam :) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 minutę temu, Grin1948 napisał: A powiedz mi, do czego tobie było użycie słowa "Cheater jebany" w stosunku do mojej osoby. A i jeszcze, jeśli posiadasz uzasadnienia do mojej osoby to proszę bardzo ja jestem skłonny odbić każde twoje wypowiedzenie w moją stronę pozdrawiam :) nie masz pewności, że mówiłem o tobie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Teraz, P1xel^^ napisał: nie masz pewności, że mówiłem o tobie Najwidoczniej mam skoro rozmawiasz tam o moim demku Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 minutę temu, Grin1948 napisał: Najwidoczniej mam skoro rozmawiasz tam o moim demku ale nicku twojego nei użyłem ani razu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Teraz, P1xel^^ napisał: ale nicku twojego nei użyłem ani razu Ale ty potrafisz czytać co napisałem? Czy udajesz osobę z chorobą? Napisałem tobie, że rozmawiając przez cały film o moim demku wspomniałeś również cytuję "Cheater Jebany" a skoro to było o kimś innym to o kim kogo innego zbanowałeś w tym czasie za cheatowanie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Teraz, Grin1948 napisał: Ale ty potrafisz czytać co napisałem? Czy udajesz osobę z chorobą? Napisałem tobie, że rozmawiając przez cały film o moim demku wspomniałeś również cytuję "Cheater Jebany" a skoro to było o kimś innym to o kim kogo innego zbanowałeś w tym czasie za cheatowanie? zabili mnie w tym czasie i se pod beke powiedziałem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bunios Official Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Moim skromnym zdaniem ktoś taki nie powinien pełnić funkcji Administratora. Sprawdzisz mi demko za 2 dychy Mordo Ty banujesz bo komuś lepiej idzie niż tobie więc w Twojej kwestii powinno być rozpisanie demka. Ja nie powiem obrażałem Cie i nie będę tego ukrywał aczkolwiek Ty jako Administrator serwera jesteś jakby wizytówką tej sieci, niestety w Twoim przypadku słaba z Ciebie wizytówka bo przez takich ludzi jak Ty którzy mają trochę władzy na serwerze się odechciewa Podsumowując jeżeli mogę bo dla Ciebie jestem randomem i nie wiadomo kim jeszcze nie powinieneś mieć żadnej władzy na jakimkolwiek serwerze. Pozdrawiam bunios Edytowane 11 Września 2021 przez bunios Official 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Teraz, bunios Official napisał: Moim skromnym zdaniem ktoś taki nie powinien pełnić funkcji Administratora. Sprawdzisz mi demko za 2 dychy Mordo Ty banujesz bo komuś lepiej idzie niż tobie więc w Twojej kwestii powinno być rozpisanie demka. Ja nie powiem obrażałem Cie i nie będę tego ukrywał aczkolwiek Ty jako Administrator serwera jesteś jakby wizytówką tej sieci, niestety w Twoim przypadku słaba z Ciebie wizytówka bo przez takich ludzi jak Ty którzy mają trochę władzy na serwerze się odechciewa Podsumowując jeżeli mogę bo dla Ciebie jestem randomem i nie wiadomo kim jestem, nie powinieneś mieć żadnej władzy na jakimkolwiek serwerze. Pozdrawiam bunios Pięknie napisane 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 o przyszedł pan maruda xdd w piździe mamy twoje zdanie, temat cie nie dotyczy <------------ tam są drzwi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 3 minuty temu, P1xel^^ napisał: o przyszedł pan maruda xdd w piździe mamy twoje zdanie, temat cie nie dotyczy <------------ tam są drzwi Ale sprawa to jest [SKARGA] więc może napisać wszystko na twój temat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bunios Official Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Że tak toksyczna osoba posiada cokolwiek do powiedzenia, śmieszne. Ale dam ci radę, zmień podejście do ludzi bo przez takich jak Ty ludzie często uciekają na inną sieć. Nie jesteś w niczym lepszy od innych noname i nie wypowiadaj się za innych. Mam nadzieję że twoje uprawnienia się tu skończą Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P1xel^^PIES Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 minutę temu, bunios Official napisał: Że tak toksyczna osoba posiada cokolwiek do powiedzenia, śmieszne. Ale dam ci radę, zmień podejście do ludzi bo przez takich jak Ty ludzie często uciekają na inną sieć. Nie jesteś w niczym lepszy od innych noname i nie wypowiadaj się za innych. Mam nadzieję że twoje uprawnienia się tu skończą dobrze szeryfie sprawiedliwości powiedz to kaczyńskiemu co rucha nasz naród na każdym kroku Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grin1948 Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 minutę temu, P1xel^^ napisał: dobrze szeryfie sprawiedliwości powiedz to kaczyńskiemu co rucha nasz naród na każdym kroku Nie rozmawiamy o polityce tylko o twojej skardze kolego Odnośnik do komentarza
Użytkownik bunios Official Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Wolę już Kaczyńskiego niż takiego borowika jak Ty. Zastanów się nad sobą i nad tym w jaki sposób zwracasz się do innych będąc częścią tej sieci, jak mówiłem w pewnej kwestii ich Reprezentujesz i zapewne sądzisz, że robisz wszystko na 5 z plusem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Temat oczywiście zamykam z powodu spamu. @ Junior Admin @ Administrator ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi