Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - P1xel^^

ph1zi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: ph1zi
Nick oskarżonego: @ P1xel^^
Powód skargi: zara zobaczycie XD
Opis sytuacji: 

Data i godzina zdarzenia: dzisiaj 
Miejsce zdarzenia: Only Awp #2
Dowody: https://894.gotv.pro/srv64067/auto0-20210911-105249-470546103-awp_lego_2011_strefaskillav2-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_AWP__2_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS__SHOP____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS_.dem.zip
Coś od siebie: tu jest ta rozpiska 

Dodatkowo jeszcze tak się odzywa np. do graczy: https://prnt.sc/1rszea2

I jeszcze dodatkowo XD, jak dał bana missclickiem, to zamiast poinformować o tym odrazu UBT lub wlasciciela serwera, to miał to gdzieś, i dopiero gdy gracz się odwołał, to mu się przypomniało że dał missclickiem - https://strefaskilla.pl/temat/34093-odwołanie-dj-god-of-all/?tab=comments#comment-246473

@ Moderator  proszę o warna dodatkowo; 

pixelek.png

Edytowane przez ph1zi
  • Ha ha 5

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik

Dziękuję za udostępnienie tego filmu, po prostu jak dla mnie ta osoba nie jest kompetentna do zarządzania takim serwerem.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

W takim razie nie nadajesz się, aby być Administratorem na Only AWP zostałeś bardzo dokładnie przeze mnie wypunktowany a kultura w wypowiedzi zamiast pisania "xddddd" też by się przydała pozdrawiam

• Użytkownik∙

a co za różnica skoro flick to również administrator i również rozpisuje demka... a to, że nie miałem czasu i mi się nie chciało to się dogadałem z nim inaczej proste...

• Ha ha 3
  • Użytkownik∙
1 minutę temu, Grin1948 napisał:

I postaraj się nie obrażać użytkowników serwera tak jak to robiłeś na wskazanym filmiku.

a kogo obraziłem na tym filmiku?

• Użytkownik

A powiedz mi, do czego tobie było użycie słowa "Cheater jebany" w stosunku do mojej osoby.

A i jeszcze, jeśli posiadasz uzasadnienia do mojej osoby to proszę bardzo ja jestem skłonny odbić każde twoje wypowiedzenie w moją stronę pozdrawiam :)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

A powiedz mi, do czego tobie było użycie słowa "Cheater jebany" w stosunku do mojej osoby.

A i jeszcze, jeśli posiadasz uzasadnienia do mojej osoby to proszę bardzo ja jestem skłonny odbić każde twoje wypowiedzenie w moją stronę pozdrawiam :)

nie masz pewności, że mówiłem o tobie

• Ha ha 1
  • Użytkownik
Teraz, P1xel^^ napisał:

nie masz pewności, że mówiłem o tobie

Najwidoczniej mam skoro rozmawiasz tam o moim demku :D

• Użytkownik∙

Najwidoczniej mam skoro rozmawiasz tam o moim demku :D

ale nicku twojego nei użyłem ani razu

• Użytkownik
Teraz, P1xel^^ napisał:

ale nicku twojego nei użyłem ani razu

Ale ty potrafisz czytać co napisałem? Czy udajesz osobę z chorobą? Napisałem tobie, że rozmawiając przez cały film o moim demku wspomniałeś również cytuję "Cheater Jebany" a skoro to było o kimś innym to o kim kogo innego zbanowałeś w tym czasie za cheatowanie?

• Użytkownik∙
Teraz, Grin1948 napisał:

Ale ty potrafisz czytać co napisałem? Czy udajesz osobę z chorobą? Napisałem tobie, że rozmawiając przez cały film o moim demku wspomniałeś również cytuję "Cheater Jebany" a skoro to było o kimś innym to o kim kogo innego zbanowałeś w tym czasie za cheatowanie?

zabili mnie w tym czasie i se pod beke powiedziałem

• Ha ha 3
  • Użytkownik

Moim skromnym zdaniem ktoś taki nie powinien pełnić funkcji Administratora.

Sprawdzisz mi demko za 2 dychy xD Mordo Ty banujesz bo komuś lepiej idzie niż tobie więc w Twojej kwestii powinno być rozpisanie demka. Ja nie powiem obrażałem Cie i nie będę tego ukrywał aczkolwiek Ty jako Administrator serwera jesteś jakby wizytówką tej sieci, niestety w Twoim przypadku słaba z Ciebie wizytówka bo przez takich ludzi jak Ty którzy mają trochę władzy na serwerze się odechciewa :)

Podsumowując jeżeli mogę bo dla Ciebie jestem randomem i nie wiadomo kim jeszcze nie powinieneś mieć żadnej władzy na jakimkolwiek serwerze.

Pozdrawiam bunios

Edytowane przez bunios Official
  • Super 1

12333.gif

• Użytkownik
Teraz, bunios Official napisał:

Moim skromnym zdaniem ktoś taki nie powinien pełnić funkcji Administratora.

Sprawdzisz mi demko za 2 dychy xD Mordo Ty banujesz bo komuś lepiej idzie niż tobie więc w Twojej kwestii powinno być rozpisanie demka. Ja nie powiem obrażałem Cie i nie będę tego ukrywał aczkolwiek Ty jako Administrator serwera jesteś jakby wizytówką tej sieci, niestety w Twoim przypadku słaba z Ciebie wizytówka bo przez takich ludzi jak Ty którzy mają trochę władzy na serwerze się odechciewa :)

Podsumowując jeżeli mogę bo dla Ciebie jestem randomem i nie wiadomo kim jestem, nie powinieneś mieć żadnej władzy na jakimkolwiek serwerze.

Pozdrawiam bunios

Pięknie napisane <3

• Super 1
  • Użytkownik∙

o przyszedł pan maruda xdd

w piździe mamy twoje zdanie, temat cie nie dotyczy <------------ tam są drzwi :)

• Użytkownik
3 minuty temu, P1xel^^ napisał:

o przyszedł pan maruda xdd

w piździe mamy twoje zdanie, temat cie nie dotyczy <------------ tam są drzwi :)

Ale sprawa to jest [SKARGA] więc może napisać wszystko na twój temat :D

• Super 1
  • Użytkownik

Że tak toksyczna osoba posiada cokolwiek do powiedzenia, śmieszne. Ale dam ci radę, zmień podejście do ludzi bo przez takich jak Ty ludzie często uciekają na inną sieć. 

Nie jesteś w niczym lepszy od innych noname i nie wypowiadaj się za innych. Mam nadzieję że twoje uprawnienia się tu skończą 

12333.gif

• Użytkownik∙
1 minutę temu, bunios Official napisał:

Że tak toksyczna osoba posiada cokolwiek do powiedzenia, śmieszne. Ale dam ci radę, zmień podejście do ludzi bo przez takich jak Ty ludzie często uciekają na inną sieć. 

Nie jesteś w niczym lepszy od innych noname i nie wypowiadaj się za innych. Mam nadzieję że twoje uprawnienia się tu skończą 

dobrze szeryfie sprawiedliwości powiedz to kaczyńskiemu co rucha nasz naród na każdym kroku

• Użytkownik
1 minutę temu, P1xel^^ napisał:

dobrze szeryfie sprawiedliwości powiedz to kaczyńskiemu co rucha nasz naród na każdym kroku

Nie rozmawiamy o polityce tylko o twojej skardze kolego

• Użytkownik

Wolę już Kaczyńskiego niż takiego borowika jak Ty. Zastanów się nad sobą i nad tym w jaki sposób zwracasz się do innych będąc częścią tej sieci, jak mówiłem w pewnej kwestii ich Reprezentujesz i zapewne sądzisz, że robisz wszystko na 5 z plusem. 

• Super 1

12333.gif

• Użytkownik

Temat oczywiście zamykam z powodu spamu.

@ Junior Admin @ Administrator

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Smerf.LaLuś zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

skarga_przyjeta.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]