Torfowisko Torf Opublikowano 11 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Witajcie, w kolejnej odsłonie ''Pod Ostrzałem'' Dzisiejszym naszym gościem na celowniku jest @ PawełSzmit Jaka jest opinia o @ PawełSzmit ? •Opinia została przeprowadzona anonimowo, krytyka dozwolona przy zachowaniu kultury• Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i zapraszam do czytania. Użytkownik 1 Paweł wydaje się sympatyczny, widać że przykłada się do tego co robi, jest ambitny i pomysłowy. Użytkownik 2 Zacznijmy od tego, że chłopak dużo przeszedł w życiu i jeszcze dużo przed nim, ale zawsze stara się być dla wszystkich miły, pilnuje przestrzegania regulaminu, bardzo często jest aktywny i pomocny. Lubię go, ale nie wiem czy on mnie. Chciałbym zacząć z nim jakiś kontakt, bo wydaje się fajny np. Zostać jego kolegą i tak na koniec raczej nic w nim bym nie zmienił i jak to mówią moi koledzy: "Jesteś super nie zmieniaj się" (to nie jest ironia). PS. Pozdrawiam cię Paweł jak to czytasz. Użytkownik 3 Paweł jest aktywnym użytkownikiem forum, wszędzie go pełno😋. Ranga redaktor jest dla niego, dobrze się w tym czuje. Fajnie byłoby, gdyby przeprowadzał z kimś wywiady. Po za tym jest miłą osobą. Użytkownik 4 Paweł wydaje się być miłą oraz aktywną osobą na forum. Tworzy w dziale redaktorów, ale myślę, że mógłby się bardziej przyłożyć i odświeżyć serie, które nie są ruszane lub wymyślić jakieś nowe. Użytkownik 5 Mało go znam, nie główkowałem nad nim zbyt długo, na pewno totalnie nie odczuwa sarkazmów, powinien zmienić swoje profilowe bo to nie jest Facebook, dla mnie osobiście troche cringe mieć taką profke, ale zauważyłem że jest za zwyczaj pozytywny i w dobrym nastroju a to chyba najważniejsze w tym wszystkim. Użytkownik 6 Paweł to spoko gość. Można z nim pożartować, pośmiać się, porozmawiać. Ogarnia redakcje i pomaga ludziom. Użytkownik 7 Paweł wydaje się być miły, sympatyczny, pomocny, spokojny, zawsze mi pomaga gdy coś potrzebuje, można się z nim pośmiać i porozmawiać na różne ciekawe tematy. Użytkownik 8 Paweł Szmit Cechuje go, szczerością, odwagą, inteligentny. Ma też on fantastyczne poczucie humoru, zawsze potrafi pomóc w problemach. Jest bardzo koleżeński i uprzejmy w stosunku do wszystkich znajomych. Ma dobre kontakty z rówieśnikami i nie wdaje się w konflikty. Cenię w nim szczerość, mam nadzieje, że zostanie taki jaki jest. Edytowane 11 Września 2021 przez To1rw 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 11 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Wiecie co, jak czytałem te słowa o mnie to bardzo się wzruszyłem. Dziękuję wszystkim za tak cieplutkie słowa. Pozdrawiam 🤧❤️ 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 18 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 W sumie jak tak patrzę na to to bym też chciał być "pod ostrzałem", chce wiedzieć jaką ludzie mają o mnie opinię. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi