Użytkownik flickcs Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Imię: Paweł Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem ponieważ jestem bardzo chętny do pomocy, Jestem stanowczy i rozsądny i nie rzucam słów na wiatr. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Awp #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak lecz nie dysponuje wielkim budżetem Coś o sobie: Mam na imię Paweł mam 15 lat, lubię grać w gry komputerowe, wychodzić ze znajomymi i od czasu do czasu lubię pograć w siatkówkę. Chodzę do 1 klasy szkoły branżowej w zawodzie mechanik. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Okres próbny, @ TIRÓWA patrz na niego Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi