Użytkownik Monia23 Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Nick: Monia23 Data i godzina: Dziś około 12:30 Link do bana (https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1330 Link do Screenów:https://www39.zippyshare.com/v/FiAn4XNy/file.html Wycinek z Konsoli:[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ChampioN. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Monia23 [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na StrefaSkilla.p' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:1289490035' [AMXBans] Your IP: '94.254.22 Coś od siebie: Gram sobie i nagle banik , bo zabiłam kilka razy admina Pozdro Edytowane 12 Września 2021 przez Monia23 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Ty masz wstawić SSy, a nie jakieś skróty Na SB widziałem, że ci wysyłali jak to poprawnie zrobić, a nie jest to nic trudnego, także czekam na poprawione SSy, inaczej brak UB. @ Monia23 nadal to nie są wszystkie SSy. Nie wiem czemu masz ich aż tyle, ale na pewno nie ma ostatniego. Edytowane 12 Września 2021 przez eSX Odnośnik do komentarza
Użytkownik Monia23 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 @ eSX Więcej nie mam , zostały wstawione wszystkie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Na codzie można walnąć screeny od 1-8. @ Shoter zmien to na stałe 5 ssów, bo potem wychodzą nieporozumienia 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Po głębszym dochodzeniu nie dostaniesz UB, już tłumaczę dlaczego. Moniu, a raczej Waler, udając kobietę na SB wali od tego na kilometr, usilne udawanie, że nie potrafisz wrzucić SSów, emotki w każdym zdaniu, albo ta wypowiedź: Każdy kto chociaż trochę myśli, na pewno zauważył, że twoje wypowiedzi nie są "kobiece", tylko na siłę udawane. Ale jakby to nie przekonywało, to lecimy dalej. GT Walera, skończył grać 7 dni temu. A dzień później pojawiasz się ty: Nawet statystyki wyglądają podobnie, niestety u Walera widzimy tylko jeden dzień, ale wynik na minutę u walera wynosi 0.8, u ciebie po kilku dniach około jeden, ale myślę, że w dłuższym okresie czasu by się unormowało. Słyszałem także, że Waler przed banem gadał coś o zmianie nicku, dosyć ciekawe. Kolejna sprawa, przypadkowe zgranie waszych IP. Dwa pierwsze oktety IP takie same, dwa kolejne oktety zmienne, u Ciebie i Walera ta sama sytuacja. Tyle przypadków by się złożyło w jednym czasie? Wydaje mi się, że nie. Dodatkowo dwa dni temu, w piątek, grałaś ty i Waler, w tym samym dniu, ale na początku grałaś ty, a magicznie po tym, jak ty wyszłaś, zaczął grać Waler, cóż za przypadek XD Brak UB, niezła próba walerku, ale nie na nas. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi