Użytkownik WudziaToZlo Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Nick z CS: WudziaToZlo Admin banujący: TeKa Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: Nie znam daty zdarzenia ponieważ to nie ja otrzymalem tego bana i takiej informajci nie ma w konsoli Opis sytuacji: Niestety nie posiadam wiecej informacji,poniewaz to nawet nie ja otrzymalem tego bana,troche dziwna sprawa bo gralem kiedys u was ale na steam pod tym nickiem,zbanowany w ogole ma calkiem inny nick,ale to juz nie jest taki przypadek gdzie w grach multiplayer moje ip jest zbanowane,gdzie ja nawet nie mialem styczności z tym serwerem/grą ,przykladowo serwery minecraft mam zablokowane gdzie ja tam nigdy nie wchodzilem,z csem jest taka sama sytuacja. No i teraz pisze,bo mam pytanie czy jest szansa na zdjęcie tej blokady,jakies wyjasnienie czy cokolwiek? No i zeby potwierdzic to,ze gralem na tym nicku na pw na forum pisalem z adminami serwera o przeniesienie premium gdyż wtedy byla ona zbugowana i nie dzialala. Rozmowa dokladnie zostala przeprowadzona z adminem o nicku : Shoter. Pozdrawiam Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Adres IP — 185.119.121.**. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany, Wchodząc na serwer jestem zbanowany. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 12 Września 2021 przez WudziaToZlo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Po IP itp wygląda, że chodzi o tego bana: http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=30 Zresetuj rooter bo najpewniej adres masz zmienny, skoro Ci dobiera takie bany i zobacz jak rozwinie się sytuacja. " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik WudziaToZlo Opublikowano 12 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 22 minuty temu, 71. napisał: Po IP itp wygląda, że chodzi o tego bana: http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=30 Zresetuj rooter bo najpewniej adres masz zmienny, skoro Ci dobiera takie bany i zobacz jak rozwinie się sytuacja. rooter zresetowany,ban dalej jest 23 minuty temu, 71. napisał: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @ 71. to co z tym robimy? Odnośnik do komentarza
Użytkownik WudziaToZlo Opublikowano 13 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Rowniez chetnie chcialbym sie tego dowiedziec !!! ;d Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) @ WudziaToZlo wrzuć mi wycinek z konsoli, to co ci się pokazuje po próbie wejścia na serwer. @ WudziaToZlo napisałem wyraźnie co masz zrobić, więc to zrób. Edytowane 13 Września 2021 przez eSX Odnośnik do komentarza
Użytkownik WudziaToZlo Opublikowano 13 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 No typowy ban,jest Nick jakiegos goscia,moje ip,jest tam napisane kto zbanowal i powod a powod jest zeby wstawic ss Odnośnik do komentarza
Użytkownik WudziaToZlo Opublikowano 13 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Godzinę temu, eSX napisał: @ WudziaToZlo wrzuć mi wycinek z konsoli, to co ci się pokazuje po próbie wejścia na serwer. @ WudziaToZlo napisałem wyraźnie co masz zrobić, więc to zrób. [AMXBanns] ====================================================== [AMXBanns ]You have been banned from this Server by Admin TeKa. [AMXBanns] You are permanently banned. [AMXBanns] Banned Nickname : Ruchati [AMXBanns] Reason : 'Wstaw screeny na Strefaskilla.p' [AMXBanns] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBanns] Your SteamID : 'STEAM_0:4 : 1225968256 ' [AMXBanns] Your IP : '185.119.121.59' [AMXBanns] ====================================================== Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi