Użytkownik Ctac29 Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) 1. Twój nick: Ctac29 2. Nick oskarżonego: błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 12.09.2021 19:00 5. Powód skargi: Nie wypełnia obowiązków admina 6. Opis sytuacji: Wczoraj, połowa serwera albo klatkuje, albo stoi afk, pisze grzecznie na u@ nick i powód bez żadnych niepotrzebnych informacji, admin 0 reakcji, a widzę, że siedzi i gra, piszę kolejny raz na u@, 0 reakcji, po 20 razie postanawiam zrobić test i zwyzywałem go na u@, nagle zauważył i dał mi bana za obrazę na 1h chyba. Dzisiaj to samo, typa klatkuje, że się nie da trafić, piszę mu grzecznie na u@ żeby go kicknął albo zbanował, moze chlop nie wie, że ma klatki i przeszkadza grać, 0 reakcji od amina, po drugim razie po napisaniu u@ admin napisał białym drukiem "OGARNIJ KLATKI" XD napisałem mu, już wkurwiony, żeby go wyjebał a nie tylko pisze, bo napisać to i ja umiem, 0 reakcji, napisał mi jedynie na chacie "nie popłacz się" XD więc go zwyzywałem pisząc że nie robi tego co admin powinien to nagle mi bana mógł dać na 1 dzień, a typy co klatkują i afk stoją dalej grają. Nie raz widzę na chacie że osoby się z tego pseudoadmina śmieją, jedno słowo napiszesz odnośnie jego, ale nie bez powodu, tylko temu, że nie wykonuje obowiązków, to leci ban, a jak mu spamujesz na u@ to chuja robi, wyjebcie go prosze 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): pewnie demko z tej godziny co napisałem będzie, tam widać co i jak pisałem, tak samo ten zjeb, elo https://www43.zippyshare.com/v/3DeZtzJB/file.html macie nawet mojego pova, 22:22 zaczyna się zabawa, nawet gracze mnie wyzywają a admin nic nie robi, ale no ja nie mam do tego problemu ze mnie ktoś wyzywa i nie zgłaszam tego, ale on ich nawet nie próbuje jakoś ogarnąć, gdzie ja pisząc jedno słowo zazwyczaj na chacie, dostaje bana na 1h za obrazę xd @ shinga Edytowane 12 Września 2021 przez Ctac29 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 12 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 12.09.2021 - 19:03:32 @ shinga Proszę o sprawdzenie co napisał na u@, i co powiedział po nadaniu bana, i za to proszę mu przedłużyć bana do 3 dni Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ctac29 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) A to, że chuja robi, to nic mu nie zrobicie XDDDDDD Zapytajcie kogo chcecie na serwerze, to każdy tak odpowie, że chuja robi Edytowane 12 Września 2021 przez Ctac29 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 12 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 5 minut temu, Ctac29 napisał: A to, że chuja robi, to nic mu nie zrobicie XDDDDDD No tak chuja robię, siedzę non stop na serwerze, serwer non stop 31/32 i chuja robię Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ctac29 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Teraz, Błaszczyk napisał: No tak chuja robię, siedzę non stop na serwerze, serwer non stop 31/32 i chuja robię No chuja robisz, bo jak Ci pisze 20 razy na u@ co masz zrobić to 0 reakcji, a jak raz Cie zwyzywam to mnie kurwa banujesz, czyli tamte moje u@ opluwasz zgredzie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 12 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Po co te problemy ? Wiem, że chodzi tutaj też o mnie, bo to mnie klatkowało na serwerze jak graliśmy. Zgłosiłeś mnie dostałem kicka z powodem "klatki/ping" i dalej nawet nie wchodziłem na serwer, bo bez powodu takiego kicka nie dostałem. U mnie to wyglądało tak, że miałem pojedyncze skoki pingu do 150-200ms, a potem znowu 30-40ms, także u ciebie to wyglądało inaczej, a u mnie inaczej. Tak czy siak kicka dostałem i potem na serwer już nie wchodziłem, bo stwierdziłem, że rzeczywiście mogę mieć klatki. A wy jak zawsze robicie problemy z byle gówna za przeproszeniem. Jesteśmy jedną społecznością gramy razem i razem spędzamy czas na jednym forum, a zawsze znajdzie się osoba która robi problem z byle czego. Jeżeli nie zareagował na U@, to miał pewnie ku temu powody i tyle. Nie lepiej sobie było tę sprawę wyjaśnić na PW przykładowo na spokojnie ? A tak to od razu bez potrzeby jest zamęt i chaos jednym słowem na ogólnym... A poza tym skoro go zwyzywałeś, to chyba miał powód i prawo żeby wlepić ci bana także sam się nad tym zastanów ;). Zapamiętaj sobie jedno, to że ty zgłosisz kogoś na u@, to nie znaczy, że admin od razu da mu za coś bana, bo on osobiście może mieć inne zdanie na ten temat i może takiego bana nie dać Tyle chciałem dodać od siebie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ctac29 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Krip napisał: Po co te problemy ? Wiem, że chodzi tutaj też o mnie, bo to mnie klatkowało na serwerze jak graliśmy. Zgłosiłeś mnie dostałem kicka z powodem "klatki/ping" i dalej nawet nie wchodziłem na serwer, bo bez powodu takiego kicka nie dostałem. U mnie to wyglądało tak, że miałem pojedyncze skoki pingu do 150-200ms, a potem znowu 30-40ms, także u ciebie to wyglądało inaczej, a u mnie inaczej. Tak czy siak kicka dostałem i potem na serwer już nie wchodziłem, bo stwierdziłem, że rzeczywiście mogę mieć klatki. A wy jak zawsze robicie problemy z byle gówna za przeproszeniem. Jesteśmy jedną społecznością gramy razem i razem spędzamy czas na jednym forum, a zawsze znajdzie się osoba która robi problem z byle czego. Jeżeli nie zareagował na U@, to miał pewnie ku temu powody i tyle. Nie lepiej sobie było tę sprawę wyjaśnić na PW przykładowo na spokojnie ? A tak to od razu bez potrzeby jest zamęt i chaos jednym słowem na ogólnym... A poza tym skoro go zwyzywałeś, to chyba miał powód i prawo żeby wlepić ci bana także sam się nad tym zastanów ;). Zapamiętaj sobie jedno, to że ty zgłosisz kogoś na u@, to nie znaczy, że admin od razu da mu za coś bana, bo on osobiście może mieć inne zdanie na ten temat i może takiego bana nie dać Tyle chciałem dodać od siebie. Ale ja nic do Ciebie nie mam, tak to Ciebie zgłaszałem i Ci nawet pisałem na ogólnym, tylko że to było z 10 rund przed tym jak dostałeś kicka, więc 10 rund jeszcze grałeś na lagach a admin nic nie robił, a skoro mówisz, że mógł nie zauważyć, to jak ja go zwyzywałem to jakoś zauważył, a jak spamowałem mu przez ileś rund że laggujesz to 0 reakcji, także wątpię, że nie zauważył :d no i nie jest to pierwsza akcja w wykonaniu tego "admina" bo już od paru dni jak nie tygodni nie reaguje to co się mu pisze na u@ a tylko na to jak ktoś go zwyzywa, a wyzywają go bo nie reaguje na u@ XD Edytowane 12 Września 2021 przez Ctac29 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 17 minut temu, Ctac29 napisał: tylko że to było z 10 rund przed tym jak dostałeś kicka, więc 10 rund jeszcze grałeś na lagach a admin nic nie robił, a skoro mówisz, że mógł nie zauważyć, to jak ja go zwyzywałem to jakoś zauważył, a jak spamowałem mu przez ileś rund że laggujesz to 0 reakcji, także wątpię, że nie zauważył Wydaje mi się, że zgłaszałeś klatki na u@ wyimaginowanemu Adminowi, skoro @ Błaszczyk na serwer wbił dopiero o 21:46. Pierwsze zgłoszenie na u@ -> Upomnienie na y@ aby ogarnął klatki. Gdy @ Ctac29 zginął przy DD, napisał następujace zdanie: Gracz z klatkami dostał kicka Takie coś można podpiąć pod utrudnianie gry innym 11. Utrudnianie gry --> Kick / Ban do 30 min. Następnie poszła wiązanka na u@ Wszystko działo się w przedziale 2-3 rund, więc nie wiem o jakich 10 mówisz. @ Błaszczyk na serwerze był sam, ledwo co wbił i już dostał ticket na u@. ADMIN TO NIE ROBOT, w tym przypadku wykopał gracza za w/w klatki, a Tobie dał bana za niewłaściwe słownictwo. 24h od serwera dobrze Ci zrobi. Skargę Odrzucam! 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi