Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Błaszczyk

Ctac29

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Ctac29
2. Nick oskarżonego: błaszczyk
3. IP/SID oskarżonego: 
4. Data i czas zdarzenia: 12.09.2021 19:00
5. Powód skargi: Nie wypełnia obowiązków admina
6. Opis sytuacji: Wczoraj, połowa serwera albo klatkuje, albo stoi afk, pisze grzecznie na u@ nick i powód bez żadnych niepotrzebnych informacji, admin 0 reakcji, a widzę, że siedzi i gra, piszę kolejny raz na u@, 0 reakcji, po 20 razie postanawiam zrobić test i zwyzywałem go na u@, nagle zauważył i dał mi bana za obrazę na 1h chyba. Dzisiaj to samo, typa klatkuje, że się nie da trafić, piszę mu grzecznie na u@ żeby go kicknął albo zbanował, moze chlop nie wie, że ma klatki i przeszkadza grać, 0 reakcji od amina, po drugim razie po napisaniu u@ admin napisał białym drukiem "OGARNIJ KLATKI" XD napisałem mu, już wkurwiony, żeby go wyjebał a nie tylko pisze, bo napisać to i ja umiem, 0 reakcji, napisał mi jedynie na chacie "nie popłacz się" XD więc go zwyzywałem pisząc że nie robi tego co admin powinien to nagle mi bana mógł dać na 1 dzień, a typy co klatkują i afk stoją dalej grają. Nie raz widzę na chacie że osoby się z tego pseudoadmina śmieją, jedno słowo napiszesz odnośnie jego, ale nie bez powodu, tylko temu, że nie wykonuje obowiązków, to leci ban, a jak mu spamujesz na u@ to chuja robi, wyjebcie go prosze
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): pewnie demko z tej godziny co napisałem będzie, tam widać co i jak pisałem, tak samo ten zjeb, elo
https://www43.zippyshare.com/v/3DeZtzJB/file.html macie nawet mojego pova, 22:22 zaczyna się zabawa, nawet gracze mnie wyzywają a admin nic nie robi, ale no ja nie mam do tego problemu ze mnie ktoś wyzywa i nie zgłaszam tego, ale on ich nawet nie próbuje jakoś ogarnąć, gdzie ja pisząc jedno słowo zazwyczaj na chacie, dostaje bana na 1h za obrazę xd @ shinga

Edytowane przez Ctac29
  • Ha ha 1
  • Premium
Premium

12.09.2021 - 19:03:32 

@ shinga  Proszę o sprawdzenie co napisał na u@, i co powiedział po nadaniu bana, i za to proszę mu przedłużyć bana do 3 dni :)

• Użytkownik

A to, że chuja robi, to nic mu nie zrobicie XDDDDDD 
Zapytajcie kogo chcecie na serwerze, to każdy tak odpowie, że chuja robi

Edytowane przez Ctac29
  • Ha ha 1
  • Premium
Premium
5 minut temu, Ctac29 napisał:

A to, że chuja robi, to nic mu nie zrobicie XDDDDDD 

No tak chuja robię, siedzę non stop na serwerze, serwer non stop 31/32 i chuja robię :)

• Użytkownik
Teraz, Błaszczyk napisał:

No tak chuja robię, siedzę non stop na serwerze, serwer non stop 31/32 i chuja robię :)

No chuja robisz, bo jak Ci pisze 20 razy na u@ co masz zrobić to 0 reakcji, a jak raz Cie zwyzywam to mnie kurwa banujesz, czyli tamte moje u@ opluwasz zgredzie

• Ha ha 1
  • Smerf.LaLuś zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Błaszczyk
  • Zasłużony

Po co te problemy ? Wiem, że chodzi tutaj też o mnie, bo to mnie klatkowało na serwerze jak graliśmy.

Zgłosiłeś mnie dostałem kicka z powodem "klatki/ping" i dalej nawet nie wchodziłem na serwer, bo bez powodu takiego kicka nie dostałem. U mnie to wyglądało tak, że miałem pojedyncze skoki pingu do 150-200ms, a potem znowu 30-40ms, także u ciebie to wyglądało inaczej, a u mnie inaczej. Tak czy siak kicka dostałem i potem na serwer już nie wchodziłem, bo stwierdziłem, że rzeczywiście mogę mieć klatki.

A wy jak zawsze robicie problemy z byle gówna za przeproszeniem. Jesteśmy jedną społecznością gramy razem i razem spędzamy czas na jednym forum, a zawsze znajdzie się osoba która robi problem z byle czego. 

Jeżeli nie zareagował na U@, to miał pewnie ku temu powody i tyle. Nie lepiej sobie było tę sprawę wyjaśnić na PW przykładowo na spokojnie ? A tak to od razu bez potrzeby jest zamęt i chaos jednym słowem na ogólnym... A poza tym skoro go zwyzywałeś, to chyba miał powód i prawo żeby wlepić ci bana także sam się nad tym zastanów ;). Zapamiętaj sobie jedno, to że ty zgłosisz kogoś na u@, to nie znaczy, że admin od razu da mu za coś bana, bo on osobiście może mieć inne zdanie na ten temat i może takiego bana nie dać :)

Tyle chciałem dodać od siebie. 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik
4 minuty temu, Krip napisał:

Po co te problemy ? Wiem, że chodzi tutaj też o mnie, bo to mnie klatkowało na serwerze jak graliśmy.

Zgłosiłeś mnie dostałem kicka z powodem "klatki/ping" i dalej nawet nie wchodziłem na serwer, bo bez powodu takiego kicka nie dostałem. U mnie to wyglądało tak, że miałem pojedyncze skoki pingu do 150-200ms, a potem znowu 30-40ms, także u ciebie to wyglądało inaczej, a u mnie inaczej. Tak czy siak kicka dostałem i potem na serwer już nie wchodziłem, bo stwierdziłem, że rzeczywiście mogę mieć klatki.

A wy jak zawsze robicie problemy z byle gówna za przeproszeniem. Jesteśmy jedną społecznością gramy razem i razem spędzamy czas na jednym forum, a zawsze znajdzie się osoba która robi problem z byle czego. 

Jeżeli nie zareagował na U@, to miał pewnie ku temu powody i tyle. Nie lepiej sobie było tę sprawę wyjaśnić na PW przykładowo na spokojnie ? A tak to od razu bez potrzeby jest zamęt i chaos jednym słowem na ogólnym... A poza tym skoro go zwyzywałeś, to chyba miał powód i prawo żeby wlepić ci bana także sam się nad tym zastanów ;). Zapamiętaj sobie jedno, to że ty zgłosisz kogoś na u@, to nie znaczy, że admin od razu da mu za coś bana, bo on osobiście może mieć inne zdanie na ten temat i może takiego bana nie dać :)

Tyle chciałem dodać od siebie. 

Ale ja nic do Ciebie nie mam, tak to Ciebie zgłaszałem i Ci nawet pisałem na ogólnym, tylko że to było z 10 rund przed tym jak dostałeś kicka, więc 10 rund jeszcze grałeś na lagach a admin nic nie robił, a skoro mówisz, że mógł nie zauważyć, to jak ja go zwyzywałem to jakoś zauważył, a jak spamowałem mu przez ileś rund że laggujesz to 0 reakcji, także wątpię, że nie zauważył :d
no i nie jest to pierwsza akcja w wykonaniu tego "admina" bo już od paru dni jak nie tygodni nie reaguje to co się mu pisze na u@ a tylko na to jak ktoś go zwyzywa, a wyzywają go bo nie reaguje na u@ XD 

Edytowane przez Ctac29
  • Fuu 1
  • Zasłużony
17 minut temu, Ctac29 napisał:

tylko że to było z 10 rund przed tym jak dostałeś kicka, więc 10 rund jeszcze grałeś na lagach a admin nic nie robił, a skoro mówisz, że mógł nie zauważyć, to jak ja go zwyzywałem to jakoś zauważył, a jak spamowałem mu przez ileś rund że laggujesz to 0 reakcji, także wątpię, że nie zauważył

Wydaje mi się, że zgłaszałeś klatki na u@ wyimaginowanemu Adminowi, skoro @ Błaszczyk na serwer wbił dopiero o 21:46.

•  Pierwsze zgłoszenie na u@ -> Upomnienie na y@ aby ogarnął klatki.  ctacpierwszeu.png 
  • Gdy @ Ctac29  zginął przy DD, napisał następujace zdanie: ctac24.pngctac232.pngctzcc.png
  • Gracz z klatkami dostał kicka wywaleniegrcacza.png Takie coś można podpiąć pod utrudnianie gry innym 11. Utrudnianie gry --> Kick / Ban do 30 min.
  • Następnie poszła wiązanka na u@ poszlo es.png

Wszystko działo się w przedziale 2-3 rund, więc nie wiem o jakich 10 mówisz. @ Błaszczyk na serwerze był sam, ledwo co wbił i już dostał ticket na u@. ADMIN TO NIE ROBOT, w tym przypadku wykopał gracza za w/w klatki, a Tobie dał bana za niewłaściwe słownictwo. 24h od serwera dobrze Ci zrobi. Skargę Odrzucam! 

• Lubię to! 1
  • Super 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]