Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - BLASZCZYK

nieogarniam

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: nieOgarniam.
2. Nick oskarżonego: Blaszczyk 
3. IP/SID oskarżonego: "Błaszczyk" 4355 STEAM_0:1:3426306
4. Data i czas zdarzenia:  12.09.2021 - 20:52:31 / +2 z dzisiejszego dnia, do ktorych jako gracz nie mam wgladu, bo probowalem znalezc ;) 
5. Powód skargi:  Msci sie? 
6. Opis sytuacji:  W koncu po pol roku przerwy od CS postanowilem zagrać sobie w csa.. Poprzedni laptop sie nie nadawal juz, wiec kupilem w piatek nowy. Grajac na serwerze dostaje nagle bana na 1h z powodem "bugujesz svip". Ok, kupowalem wczesniej AWP, a pozniej bralem bron z vipa, ale czy nie nalezy sie pierw ostrzezenie jakies, kick, ban na 5 min ? Od razu na 1h banujemy ?  "22. Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 1h, a w przypadku częstego powtarzania się może być do 3h (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy)." Hmmm, a gdzie to ostrzeżenie ? Chyba w Pana Blaszczyka głowie, bo nic takiego nie bylo ( mozna sprawdzic przeciez demko :) ). O drugiego bana nie mam pretensji, bo faktycznie mialem przeciazenie sieci w domu, gdy wszyscy na wifi, wiec oczywiscie moglo sie tak wydarzyc. Ban trzeci ... Zagralem 5 rund i od razu tylko Blaszczyk wszedl na serwer dostaje bana juz na 30 min z powodem "KLATKUJE CIE " - hmmm, patrzyles chociaz runde badz dwie czy to aby na pewno byly klatki ? Moze jakas chwilowa krotka scina albo to Ciebie klatkuje i nie potrafisz po prostu tego odroznic .. Czlowieku, ja wiem doskonale, ze Ty mnie nie lubisz bo przeze mnie straciles admina, banowalem Cie na poprzedniej sieci za Twoja kulture, ktorej niestety nie posiadasz, ale czy banowanie mnie sprawia Ci frajde ? Jestesmy dorosli to tez sie tak zachowujmy - tym bardziej, ze pisalismy na poprzedniej sieci " nie wchodzimy sobie w droge". Dzisiejsze trzy bany moim zdaniem pokazuja tylko i wylacznie to, ze Ty probujesz sie odebrac za cos co bylo kiedys bo masz teraz admina ...  Chciałbym, abyś obejrzał demko i rozpisał mi te pare rund, w których według Ciebie klatkuje. Na starym kompie odczuwalem to, bo mialem 40-60 fps i wiem, ze wtedy klatkowalem, ale teraz 250-300 fps non stop, lepszy internet bo zmieniony i Ty mi wmawiasz, że klatkuje .. ? :C 

Coś tu nie halo jest w takim razie ... 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  

DEMKO: http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2109122050-de_dust2-1631472600-1631474220.zip

Rozmowa steam: 

[20:54]
_Kiniaczek_:
    Ale kurde ja na Ciebie patrzyłam i nie miałeś klatek
[20:55]
_Kiniaczek_:
    On ma ściny, przynajmniej miał wcześniej jak grał, nie wiem jak dzisiaj

Nick świadka : @ Kiniaczek

Edytowane przez nieogarniam
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Premium
Premium

@ Kiniaczek Ona jest fauszywa to ci piszę tak że cię nie ścina, tak jak na poprzedniej sieci mówiła że ją wystalkowałem na fb itp, gdyż nic takiego miejsca nie miało.

Nie zacina cię, akurat byłem na niewidce i widziałem że cie scina przy strzelaniu, więc skończ swoje farmazonienie, nie tylko ty lecisz za klatki/ściny itp

To sobie przejrzyj demko, i zobacz jak strzelasz 

Edytowane przez Błaszczyk
  • Użytkownik

Ty jesteś adminem w koncu czy ja ? Gdybym ja nim byl, to na pewno bym rozpisal to demko, jesli bym tak uwazal.. Zatem rola nalezy do Ciebie, a nie do mnie :) 

Nie bede dyskutowac z Toba, a poczekam az opiekun/wlasciciel serwera skomentuje :)

• Użytkowniczka

Jestem tu wspomniana jako świadek, więc pozwolę sobie na wypowiedź. To co napisałam do @ nieogarniam to prawda. Patrzyłam na jego grę i kiedy to robiłam nie miał klatek. 

Ciebie @ Błaszczyk bardzo często ścina jak grasz. Przynajmniej było tak jak grałam jakiś czas temu (miałam ostatnio krótką przerwę). Co do Twoich oskarżeń w moją stronę to nie przypominam sobie, żeby coś takiego miało kiedykolwiek miejsce gdziekolwiek. Tak, była rozmowa na tamtej sieci o stalkowaniu, ale nie dotyczyła ona mnie więc radziłabym lepiej słuchać, jeśli już słuchasz. Po drugie nie powinieneś się ratować obrażając mnie. Ja tylko odpowiedziałam @ nieogarniam na pytania, które zadał mi na steam. Tyle z mojej strony. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Skowron

Co do świadka @ Kiniaczek . Owszem zostałaś wspomniana jako świadek, ale nie dostarczyłaś konkretnych dowodów. Jest to słowo przeciwko słowu, a nas takie argumenty nie interesują. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. Druga sprawa która się tyczy wszystkich tutaj. Sytuacje z innego forum, które kiedyś miały, bądź nie miały miejsca, nie są brane pod uwagę. Mam nadzieję, że wyraziłem się dosyć jasno.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

sygnatura Strefa.jpg

• Zasłużony

Sugerując się HLTV które podałeś:

• Nie było Cię przez całą mapę na serwerze. 
    W dniu 12.09.2021 o 21:17, nieogarniam napisał:

Grajac na serwerze dostaje nagle bana na 1h z powodem "bugujesz svip". Ok, kupowalem wczesniej AWP, a pozniej bralem bron z vipa, ale czy nie nalezy sie pierw ostrzezenie jakies, kick, ban na 5 min ? Od razu na 1h banujemy ?  "22. Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 1h, a w przypadku częstego powtarzania się może być do 3h (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy)." Hmmm, a gdzie to ostrzeżenie ?

Ostrzeżenie jedynie możesz dostać na lekcji za brak zeszytu. Tobie jak i @ Błaszczyk polecam zajrzeć do TARYFIKATORA DD2

O drugiego bana nie mam pretensji, bo faktycznie mialem przeciazenie sieci w domu, gdy wszyscy na wifi, wiec oczywiscie moglo sie tak wydarzyc

Zagralem 5 rund i od razu tylko Blaszczyk wszedl na serwer dostaje bana juz na 30 min z powodem "KLATKUJE CIE " - hmmm, patrzyles chociaz runde badz dwie czy to aby na pewno byly klatki ? Moze jakas chwilowa krotka scina albo to Ciebie klatkuje i nie potrafisz po prostu tego odroznic

Jak już wspomniałem na tym hltv nie ma kompletnie nic. Jeśli chcecie aby skarga była w 100% wiarygodna wrzuć następnym razem pova. Musiałbym stanąć na kiju aby sprawdzić czy dana osoba na hltv miała lagi...

+2 z dzisiejszego dnia, do ktorych jako gracz nie mam wgladu, bo probowalem znalezc

W takim razie polecam udać się do okulisty, każdy gracz ma wgląd w hltv serwerów na Strefie.

SKARGĘ ODRZUCAM!

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]