Użytkownik Czysto Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Dobry wieczór. Przychodzę tu żebyście zmienili regulamin na temat "1.75. Zakaz sgs, gsj, gs także jakich kolwiek stref." Ludzie specjalnie się uczą latami żeby umieć głupie "gsy" i polatać na ulubionym Jailbreak, nawet nie wspomnę ludzi którzy komputery kupowali żeby zagrać na jb i porobić gsy/sgsy. Drugie to trochę śmieszne że " zakaz jakich kolwiek stref" to nawet na banny hopie się nie rozpedzisz, bez stref niczego nie zrobisz. Mam nadzieję że @ Trivor i @ Jacobek to przemyślicie. Oraz proszę reszte graczy JailBreaka o wypowiedź. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamsi Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Temat był wałkowany już tyle razy ale zakaz stref i wszystkiego co z nimi związane to moim zdanie jest głupota po to się uczy tych stref żeby je wykorzystywać na tym czy na innym servie a to nie jest łatwo się ich nauczyć żeby mieć już jakiś poziom w robieniu ich. Inni gracze tłumacza się ze sgs sa broken i potrzeba do nich nie wiadomo ile fps prawda pomagają one sporo nawet dużo ale nie mieć fps a byc j3banym nobem to 2 różne rzeczy ale gdy porusza się temat ich kupionego svipa z abh to nawet słowa nie powiedzą wiec dla mnie powinno być dla równowagi abh i sgsy/gsy itd albo zlikwidowanie sgs gsy oraz abh, całkowicie i za szlugi i za kupionego svipa wtedy każdy ma równe szanse 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 13 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Moim zdaniem Powinno zostać tak jak jest teraz. Sgs to jest już odczuwalna przewaga nad przeciwnikiem który tego nie umie. Ct by bez linki itd by nie dalo rady zabijać tych na sgs. Po to jest tryb żeby się bawić 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czysto Opublikowano 13 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Czyli serwer robi się bez sensowny dla tych który nie ma VIPA/svipa. Nie zbuntujesz się bo ktoś w ct ma svipa i linkę. Nie dość że svip ma w chuj przewagę np na kzcie bo ma dwa skoki "przywilej" i nie możesz mu zakazać chyba że on nie będzie robił. Bez fpsow i lata ćwiczeń nie postawisz Ducka nawet, wiec dla mnie to jest w chuj głupie zagranie. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Września 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nie potrzebne to jest, SGS/GSJ to wygląda jak używanie cheatów. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @ Smokezz @ Meowenstein. Co o tym myślicie ? Ja jestem za, fakt że nie każdy to potrafi ale tak jak wspomniano wyżej można się tego nauczyć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czysto Opublikowano 13 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, PawełSzmit napisał: Nie potrzebne to jest, SGS/GSJ to wygląda jak używanie cheatów. Jeśli się nie odróżnia cheatów od czystego skilla to ta osoba jest do degrada. Edytowane 13 Września 2021 przez Czysto Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nie zauważyłem żeby komuś to przeszkadzało. Jak dla mnie można zmienić. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Można zmienić, ale żeby tego nie nadużywać/zrobić limit. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jędrzej Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Wiem że mam luja do gadania praktycznie już. Ale weźcie usuńcie też zakaz SGS nie umiem robic sam no ale dużo dużej liczbie osób nie podoba się to i rośnie po prostu obawa straty tych graczów, a trochę ich jest. Jestem za zdjęciem zakazu pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Szybko wam coś wyjaśnię droga administracjo serwera jailbreak. "1.75. Zakaz sgs, gsj, gs także jakich kolwiek stref." Ten punkt w regulaminie powinien zostać, te ich sgs, gs, gsj są za ezzz jak latają na 600-1000 fps to jak speedhack czasem, łatwo jest się buntowac i przeszkadzają w grze. Gracze kupują svip/vip żeby im się lepiej grało bunty itd, z tego @ Trivor zarabia kaskę na serwer. @smokezz wtf twoja wypowiedz tutaj jest wyjebaną w kosmos. Dużo graczy narzeka na sgs i na to że psują serwer, a że ty masz w to wylane bo chcesz żeby koledzy grali na serwerze to nie nasza sprawa. Zróbcie sobie własny jb z sgs i tyle nie będzie problemu. Serwer musi z czegoś zarabiac więc jak chcą gracze sie lepiej buntowac czy mieć większą szansę wygrania rundy to zapraszamy do zakupu usług na /sklepsms i każdy będzie szczesliwy. Jędrzej - ściągnijcie mu ta range xddd CZYSTO- PODOBNE MASZ PROPKI CO TAKI KOL3GA CO MA BLOKADĘ NA FORUM HMMM. Jacob - zostaw lepiej jak jest i tak zobaczysz że będą grać. Gracze nie mogą sgs, gs, gsj to płaczą pipki a jak gracz bez svipa się męczy żeby zdobyć życzenie czy bunt to nic xd Kocham Edit-czysto brudny dzieciak xd nie masz Dicka masz pussy haha. Jak coś nie mam do nikogo problemu, gracze bez steam to dla ciebie ktoś nie znaczący? Sami zobaczą ze jak sgs będą dostępne to takie toxic Player jak ty na sgs będą tylko latać i się podniecać kto dalej skacze czy coś xd naura kończę z tąba rozmowę dzieciaku zapraszam pw jak problem masz albo ts. Edytowane 13 Września 2021 przez NasKo 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czysto Opublikowano 13 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, NasKo napisał: Szybko wam coś wyjaśnię droga administracjo serwera jailbreak. "1.75. Zakaz sgs, gsj, gs także jakich kolwiek stref." Ten punkt w regulaminie powinien zostać, te ich sgs, gs, gsj są za ezzz jak latają na 600-1000 fps to jak speedhack czasem, łatwo jest się buntowac i przeszkadzają w grze. Gracze kupują svip/vip żeby im się lepiej grało bunty itd, z tego @ Trivor zarabia kaskę na serwer. @smokezz wtf twoja wypowiedz tutaj jest wyjebaną w kosmos. Dużo graczy narzeka na sgs i na to że psują serwer, a że ty masz w to wylane bo chcesz żeby koledzy grali na serwerze to nie nasza sprawa. Zróbcie sobie własny jb z sgs i tyle nie będzie problemu. Serwer musi z czegoś zarabiac więc jak chcą gracze sie lepiej buntowac czy mieć większą szansę wygrania rundy to zapraszamy do zakupu usług na /sklepsms i każdy będzie szczesliwy. Smokezz idź lepiej range odebrać a nie jesteś bez rangi na forum a masz admina na jailbreak. Jędrzej - ściągnijcie mu ta range xddd CZYSTO- PODOBNE MASZ PROPKI CO TAKI KOL3GA CO MA BLOKADĘ NA FORUM HMMM. Jacob - zostaw lepiej jak jest i tak zobaczysz że będą grać. Gracze nie mogą sgs, gs, gsj to płaczą pipki a jak gracz bez svipa się męczy żeby zdobyć życzenie czy bunt to nic xd Kocham W jakim sensie propki podobne? 2) Nie płaczemy tylko chcemy mieć możliwość robienia sgsów/gsów na jailbreaku. Nie po to się człowiek uczy żeby nie móc tego robić i to na jailbreaku z 100-150aa xDDD. Widzę że masz problem do każdego i chcesz każdego wyjaśnić swoimi bez sensownymi zdaniami. Ludzie grać grać będą ale pewnie non steamy i randomy co pisać nie umią, szkoda serwera na takich ludzi. Jędrzeja zostaw w spokoju jak i smokeza. Poza tym możesz mi poskakać na dicku <3. Edytowane 13 Września 2021 przez Czysto 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 42 minuty temu, NasKo napisał: wtf twoja wypowiedz tutaj jest wyjebaną w kosmos. Dużo graczy narzeka na sgs i na to że psują serwer, a że ty masz w to wylane bo chcesz żeby koledzy grali na serwerze to nie nasza sprawa. Zróbcie sobie własny jb z sgs i tyle nie będzie problemu. Rozumiesz co to znaczy że JA nie zauważyłem żeby ktoś się skarżył ? Pokaż mi te osoby co tak bardzo narzekają na to, bo jakoś na 3/4 serwerach jb sgsy nie są zablokowane. 43 minuty temu, NasKo napisał: Sami zobaczą ze jak sgs będą dostępne to takie toxic Player jak ty na sgs będą tylko latać i się podniecać kto dalej skacze czy coś xd naura kończę z tąba rozmowę dzieciaku zapraszam pw jak problem masz albo ts. Sgsy tu były robione od zawsze , "Czysto" to jeszcze nic w porównaniu do niektórych co tu grali i jakoś każdy raczej to podziwiał niż narzekał. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czysto Opublikowano 13 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Godzinę temu, Smokezz napisał: Rozumiesz co to znaczy że JA nie zauważyłem żeby ktoś się skarżył ? Pokaż mi te osoby co tak bardzo narzekają na to, bo jakoś na 3/4 serwerach jb sgsy nie są zablokowane. Sgsy tu były robione od zawsze , "Czysto" to jeszcze nic w porównaniu do niektórych co tu grali i jakoś każdy raczej to podziwiał niż narzekał. AAaAa, bo ja troche nie ogar jeszcze na tej sieci ale rozumim :d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kisingo Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Jestem za! Robiłem sgsy i się dowiedziałem że są zakazane. Dla mnie nie ma sensu blokować tego czego się uczymy. Pozdrawiam Franek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) @ Czysto bo coś mi się przypomniało, dzięki że przypomniałeś 😆😆 @ Jacobek Wariacie xd Dlaczego nie banowałes graczy za łamanie regulaminu czyli robienie tych sgs?????? Bo normalnie przy tobie nie jeden gracz robił xdd od kiedy serwer powstał znów. Czyżby nie trzymiesz się regulaminu? Smokezz xd mówię o tym że miał wywalone czy robią czy nie nic o tym nie mówił a byl i jest zakaz. A kogo ty i za co banowałes mi to lata. edit @ Czysto - Refleks najgorszego menela xdd - masz farta ziomek ze usuneli stare propki skargi itd bo bym cie miał a na twoim starym profilu co byles 5h temu to nie ma tego czego szukam @ Jacobek kiedys pisałeś sam ze ludzie skarza sie na sgs itd ze nie potrzeba ich na serwie a teraz sie pytasz o wypowiedz 2 osoby z administracji co Meo..... tez byl na nie kiedys tylko smokezz dalej swoje bo koledzy itd. Edytowane 13 Września 2021 przez NasKo 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @ NasKo a znasz kogoś kto zbanował ? Bo ja banowałem za skrypty. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jędrzej Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 czyli wszyscy na @ NasKo ? To taki typ co musi się po przywalać mimo wszystkiego dajcie już spokój sobie z nim i dajcie ostateczną decyzję 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kisingo Opublikowano 13 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 No ja jestem za! Tak 1:0 Nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Przykro mi ale muszę odrzucić tak zadecydował support. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LiseeK Opublikowano 19 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi