LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Imię: Damian Wiek: 23 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Brakuje opiekuna, na forum mało co się dzieje w dziale arenek. Nie ma komu przysiąść, żeby przyjąć i rozliczyć adminów. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Arena 1v1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, ale w 1.6. Posiadałem również swój serwer cs:go. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6, zdecydowanie mniej wiem niż w 1.6. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Jestem zwykłym szarakiem, cholera wie co tu napisać. Cenię sobię pracę jako kierowca w piekarni, jestem przyjazny, miły i uprzejmy (@ph1zi się nie liczy). Wiem, że moje podanie nie urywa dupy, ale nie jestem fanem pisania rozprawek, tylko krótkich wypowiedzi. 2 3 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 No cóż tu dużo pisać. Jestem na tak. Skoro rekrutacja na Opiekunów jest dalej otwarta, to widocznie dalej administracja potrzebuje ludzi żeby zajmowali się serwerami. Dużo na temat twojej osoby pisał nie będę, bo jakoś bardziej cię jeszcze nie miałem okazji poznać, ale już kilka tygodniu na tym forum siedzę i widzę, że ogarniasz jak trzeba ;). Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Siedząc na forum już trochę cię poznałem, między innymi z chatboxa. Mogę stwierdzić ze jesteś miłą, spokojną i sympatyczną osobą. Nigdy nie widziałem żadnych sprzeczek/problemów z twoim udziałem. Widać że jesteś aktywny w UBT czy na SB. Doświadczenie jako odmin masz więc myślę ze bycie opiekunem nie sprawiało by ci żadnego problemu. Jestem za daniem ci szansy. Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor ReVv Opublikowano 14 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Osobiście Cię nie znam z serwera, ale znam Cię z forum a przede wszystkim z chatu i odwołań bo często czytam ( zboczenie po byłym BL sędzi 🤣) wydajesz się być mili i kulturalny, a co najważniejsze widać że chłop ogarnięty. Po za tym pełni dość odpowiedzialną funkcję i daje radę, to tym bardziej go widzę w roli opiekuna 👌😉 Ps: I kolega po fachu, a kierowcy muszą trzymać się razem 🤣💪 Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Na duże tak, nie chce mi sie robic takich pierdol jak przyjmowanie podan i uzeranie sie ze skargami 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 15 Września 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Powiem tak Edit: Najbardziej przyjazna osoba na serwerze Nie ma aktualnie lepszego kandydata na opiekuna Ma odpowiednie umiejętności żeby być opiekunem Edytowane 15 Września 2021 przez michuu 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) Jestem na TAK. +Aktywność +Zaangażowanie +Doświadczenie +Wsparcie Finansowe +Pomocny +Znany na forum ---------------------------------------------------------------------------------- -Podanie napisane żeby było. Więc tak, jako że masz już admina na 1vs1 CSGO, to masz już pojęcie o tym serwerze. Także jestem na okres próbny, zobaczymy na co cię stać. Pozdrawiam Edytowane 16 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Poza tym że mnie nie szanujesz, to nie widzę żadnych przeciwskazań Jesteś dojrzały i opanowany a to chyba najważniejsze cechy na opiekuna. Doświadczony gracz cs:go, z resztą ma też admina na arenkach, więc chyba z cheaterami sobie poradzi. @ Torri psycha siadła, więc teraz kolej na Lanka, podanie przyjmuje a tak serio to jestem na Tak, powodzenia 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Napisz do mnie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi