Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Chicago

MattyUSA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Chicago
Nick admina banującego: CONSOLA
Dostałeś bana, gaga czy muta?: BAN na 30 dni
Czas oraz data bana: 10-13-21 17:20
Serwer na którym dostałeś bana: OnlyMirage #2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Po kilku godzinach gry na serwerze, po kilku rundach i mapach po rozpoczęciu kolejnej rundy w TT zacząłem robić BuunyHop do pałacu z respa Terro. Zanim wskoczyłem do pałacu dostałem BAN z Consoli. Wykonałem może kilka BH. Wcześniej nigdy nie byłem banowany, robiłem też BH po kilka pod rząd i nigdy to nie miało miejsca. Dodam tylko, ze nie mam skryptu, a moja ranga na MM to GE.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ChicagoMiamiv1/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: "Zostałeś zbanowany" 

Proszę o rozpatrzenie mojej prośby i oglądnięcie dema. Mój BH to zwykły BH, mam prawdziwe skiny, wysoką rangę i brak skryptu. Gram  Faceity i nigdy nie było z tym problemu. 
LINK DO DEMA: 

Dodatkowo adminowi: "wydaje się", że ściągnąłem AUTO BH po kilku rundach i nagle go uruchomiłem. "Wydaje mi się" jest trochę za małym dowodem na karanie kogoś. Wyobrażasz sobie, ze prokurator mówi tak: wydaje mi się, że chłop zabił dziecko, i wsadzają go do więzienia na 25 lat bo komuś coś się wydawało. A co do skryptu AUTO BH to nawet gdybym go pobrał w trakcie to jak bym go uruchomił nie wychodząc z serwera? 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik∙

Tak oglądałem demo, nawet wrzuciłem Ci mp4 w poprzednim odwołaniu. - https://streamable.com/9qgux5.

Ja osobiście nigdy nie zrobilem 3 trafne bh pod rząd, robiąc strafe'a w przeciwną stronę XDD, więc dla mnie w dalszym ciągu ban, ale jeśli kolega @ 71.  albo @ ne0  mają inne zdanie to śmiało, odbanujcie go.

Odnosząc się do tego, w jaki sposób mogłeś odpalić autobh w trakcie gry, no po prostu, autobh o ktory mi chodzi to oddzielny program, ktory nie ma wiele wspólnego z cs:go, po prostu spami Ci spację (tzw. hotkey), więc możesz go odpalić kiedy chcesz. 

To jaką masz rangę, choć nie wiem jak może być wysoka wnioskując po demku, albo to jakie masz skiny, nie wiele wnosi do odwołania, w sumie to nic nie wnosi. 

edit: tak btw, nikt nigdy nie powiedział że się komuś coś wydaje, ja jestem w 100% przekonany że skorzystałeś z hotkeya, nie wiedząc jak działa bhop, więc wyrzucił Cię serwer. Daje jedynie okazje się wypowiedzieć reszcie UBT, ale swojego zdania nie zmienię.

Edytowane przez ph1zi
  • Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Smerf.LaLuś zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Chicago
  • Użytkownik∙

Jako że nikt z  @ UBT CS:GO  się nie wypowiedział, daje werdykt na korzyść gracza. 

• Ha ha 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png

• Użytkownik∙

odbanowany.png

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]