Użytkownik PedroCS Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 1. Twój nick: Pedro 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym aby dodano skiny lub modele specjalne w okresie różnych świąt np Bożego Narodzenia. Rozmawiałem dzisiaj z adminem na serwerze i mówił że czegoś takiego nie ma, a przydałoby się. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Uważam że doda to klimatu i umili rozrywke. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Nie posiadam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Skiny to ja se sam jakie chce mogę dodac, to jest nie potrzebne. Bardziej bym pomyslal nad dodaniem umek do gangu. Dodanie nowych map co jest bardzo ważne. Dodanie kupna pokemonów za szlugi, zwiększenie ilość zdobycia szlug. Dodanie nowych rzeczy do /los /czapki Edit 1 - @ PedroCS no można by było takie stroje na jakiś czas dodać urozmaicić grę i zobaczyć jak się przyjmie ++ Edytowane 14 Września 2021 przez NasKo 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PedroCS Opublikowano 14 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Godzinę temu, NasKo napisał: Skiny to ja se sam jakie chce mogę dodac, to jest nie potrzebne. Bardziej bym pomyslal nad dodaniem umek do gangu. Dodanie nowych map co jest bardzo ważne. Dodanie kupna pokemonów za szlugi, zwiększenie ilość zdobycia szlug. Dodanie nowych rzeczy do /los /czapki Ale są ludzie, którzy chcieliby jakieś urozmaicenie, a nie ciągle te same stroje. Nie każdy ma możliwość wgranie ich sobie. Nie mówię o wszystkich skinach tylko nożu. A modelu np : Mikołaja czy elfa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kisingo Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @ NasKo Czemu ty masz do wszystko problem? Nie rozumiem. Jestem za dodaniem takich rzeczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) W dniu 14.09.2021 o 15:22, PedroCS napisał: Chciałbym aby dodano skiny lub modele specjalne w okresie różnych świąt np Bożego Narodzenia Na święta, dobry pomysł. 22 godziny temu, NasKo napisał: Bardziej bym pomyslal nad dodaniem umek do gangu. Ten temat był już wałkowany milion razy. Nie było umiejętności gangu i nie będzie. 22 godziny temu, NasKo napisał: Dodanie nowych map co jest bardzo ważne. Jestem za, wszystkie mapy były już ogrywane dużo razy. 22 godziny temu, NasKo napisał: Dodanie kupna pokemonów za szlugi, zwiększenie ilość zdobycia szlug. Pokemona masz za darmo gdy posiadasz SVIPA, jest aktualnie konkurs. A ten limit co jest teraz można zmienić ale tylko troszeczkę bo na pewno nie będzie np. 10k żeby ktoś przez całą mapę kupował klucze do cel. 22 godziny temu, NasKo napisał: Dodanie nowych rzeczy do /los /czapki Jestem za, zdecydowanie za mało rzeczy jest w ruletce. A czapek można dodać więcej ale biada jak ktoś mi panterke usunie. @ Trivor @ Jacobek Edytowane 15 Września 2021 przez Smokezz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi