Torfowisko Torf Opublikowano 14 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Imię: Hubert Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Na serwerze nie ma aktualnie opiekuna, doświadczenie jakieś tam jest. Myślę ze ręce do pracy się przydadzą. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5vs5 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: TAK Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Na ten moment Nie Coś o sobie: Jestem Hubert mam 16 lat interesuje się sportem i informatyką. Przy komputerze jestem praktycznie codziennie, w wolnym czasie gram w piłkę nożną lub pilnuje serwera. @ HavoK Edit///1: @ Krip na serwerze i tak już długi czas pełnię funkcję admina a że opiekun zrezygnował nie dawno to ja chcę tylko po prostu bardziej pomóc. Ps: jak by @ wilq nie zrezygnował to mojego podania by tu nie było bo jeden opiekun zdecydowanie wystarczał. Edytowane 14 Września 2021 przez To1rw 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 14 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Nie potrzebnie pchasz się na każdą możliwą rangę jaka jest. Nie całe trzy tygodnie temu pisałeś podanie o moda, ale z tego co widzę raczej ci się nie uda dostać na takową rangę (Chyba, że wydarzy się jakiś cud, bo to w sumie Administracja ma ostateczny głos, a nie osoby które się wypowiadają), to znowu próbujesz swoich sił gdzie indziej. - Nie tędy droga, bo co za dużo to nie zdrowo. Wiadomo może i swoje obecne obowiązki wypełniasz i nie ma z tobą większego problemu (przynajmniej ja takowych nie zauważyłem odkąd tutaj jestem), ale moim zdaniem póki co zostań przy redaktorze i tam staraj się wnosić jakieś nowości/pomysły. Co do samego podania, to mogłeś się bardziej postarać jak już je pisałeś, bo wchodząc tutaj aż trochę kuje w oczy, że jest ono tak słabo napisane na kogoś kto ma rangę Redaktor i powinien mieć w sobie chociaż trochę kreatywności. Oczywiście jest to tylko moja opinia także nikt się z nią zgadzać nie musi Na tę chwile nie. Edytowane 14 Września 2021 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) Jestem na TAK. +Chęci +Doświadczenie +Aktywność ---------------------------------------------------------------------------------- -Brak wsparcia finansowego -Podanie takie sobie Uważam że jeśli kolega chciałby pomóc i ma chęci, a widać że kolega jest dużo aktywny, to można dać okres próbny i zobaczyć jak bardzo się wykaże. Opiekuna na tym serwerze nie ma, także można spróbować. Pozdrawiam Edytowane 16 Września 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jak na randze moderatora Cię nie widzę na chwilę obecną, tak na opiekuna serwera mógłbyś się nadać. Na forum jesteś dość często, adminem tego serwera też krótko nie jesteś. Skoro jest zapotrzebowanie to jestem na tak. Niestety, raczej brak wsparcia finansowego pewnie zrzuci to podanie z rowerka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wizZzy Opublikowano 18 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Byłeś już u nas opiekunem a nam w tym momencie takiej osoby potrzeba ponieważ nie mamy czasu się nim zajmować więc jestem na TAK, zgłoś się do mnie jutro (niedziela) na pw. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 18 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Ranga nadana, więc zamykam. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi