X3dsa Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: Gold Serwer: COD 201 SteamID/IP: "Gold" 4238 STEAM_ID_LAN 53 08:00 64 0 Data i godzina: - Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - Podejrzane momenty: - Nick podejrzanego: KUTAS Serwer: COD 201 SteamID/IP: "KUTAS" 4289 STEAM_0:4:1243912011 1 01:41 64 0 Data i godzina: Odkąd wbiłem na serwer była godzina około 16;40, podejrzewam, że cheatują sobie tak już trochę czasu. Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Podejrzane momenty: Wystarczy demko obejrzeć, jest krótkie, ale skuteczne rozpiska: To co napisałem wyżej, na demku wszystko widać, choć chyba HLTV się zbugowało, bo graczy nie widać, ale to nie sprawia żadnego problemu, bo mamy prawy górny. A z resztą nie będę pisał zbyt dużo, wystarczy obejrzeć demko, które trwa z minutę góra półtorej. Coś od siebie: Do bana z nimi! Edit.1/ Moje demko jest za duże, nie mam pomysłu za bardzo jak go wysłać, ale będę kminił. Przez ten czas zapraszam do wypowiedzi graczy, którzy byli na serwerze i są w stanie potwierdzić zaistniałą sytuację. Edit.2/ Mam nadzieję, że to w jakiś sposób pomoże, bo innymi "pliki są za duże". chrome://fileicon/?path=C%3A%5CUsers%5CKomputer%5CDownloads%5C666.dem&scale=1.25x Edytowane 14 Września 2021 przez X3dsa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Obaj zbanowani przez automat na serwerze. Swoją drogą, dałeś ścieżkę do pliku na swoim komputerze, jak coś to my przez tą ścieżkę się nie dostaniemy do plików. Następnym razem przy zgłoszeniu wrzuć demko na hosting. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi