Użytkownik Koc Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: Pitek Nick admina banującego: neez Dostałeś bana, gaga czy muta?:permbana Czas oraz data bana: 09-11-21 23:51 Serwer na którym dostałeś bana: only awp #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):grałem na serwerze a tu nagle ban Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Pitek&advType=name Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198320621227/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:nic Edytowane 14 Września 2021 przez Pitek, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koc Opublikowano 14 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Pitek, napisał: Edytowane 14 Września 2021 przez Pitek, Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 14 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) To może ja się wypowiem - wcześniej dostałeś 2 bany i kilka upomnień za podszywanie się pod administrację naszego serwera. Nie zadziałało, więc zbanowałem permamentnie. Moim zdaniem ban jest jak najbardziej słuszny. @ 71. Edytowane 14 Września 2021 przez nezz 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Hello No nie będę podważać decyzji właściciela serwera, skoro mówi że się podszywałeś pod administrację, to miał pełne prawo by Cię zbanować permanentnie §4. Taryfikator kar. podpunkt 4. Podszywanie pod administrację ~ Ostrzeżenie → Ban permanentny. Masz @ nezz jakieś demo, ss lub cokolwiek, gdzie gracz podszywa się pod admina? Jeśli tak - edytuj post. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koc Opublikowano 14 Września 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 nie upomniałeś Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 14 Września 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) 28 minut temu, ph1zi napisał: Masz @ nezz jakieś demo, ss lub cokolwiek, gdzie gracz podszywa się pod admina? Jeśli tak - edytuj post. Mógłbym poszukać, lecz nie obiecuję, że znajdę. 9 minut temu, Pitek, napisał: nie upomniałeś Byłeś upomniany co najmniej 2 razy, co może potwierdzić biłek. Edytowane 14 Września 2021 przez nezz 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kulka Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @ Pitek, ale masz rowniez regulamin serwera w ktorym jest napisane ze nie wolno sie podszywac pod administracje wiec tu za zlamanie regulaminu masz juz odpowiedz na swoje odwolanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Ban nałożony słusznie, gracz przyznał się do zarzuconego czynu. Dla mnie wystarczy. 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 14 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi