Sponsor Fajczu Opublikowano 14 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 25 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dostosuję się do wymagań oraz godzin innych kolegów z tej rangi. Forum mam zawsze odpalone w tle i myślę że spokojnie tu 3h przebywam mimo że ten czas mi nie leci . 4. Co chciałbyś zmienić: Bardzo chciałbym zmienić a raczej dodać system wynagradzania aktywnych użytkowników na naszym forum. To dzięki im forum się rozwija, na serwerach zawsze ktoś gra a ciągle dochodzi ktoś nowy. Administracja oraz osoby funkcyjne też dokładają tu swoje 3 grosze i dzięki nim, mamy tutaj porządek i graczy na serwerach. A nikt na to nie zwraca większej uwagi. 5. W czym chciałbyś pomóc: Ogólnie to w dalszym rozwoju forum, bardzo dobrze widać jak nasze forum się zmienia co jest przyjemne dla oka, ale brakuję kilku mankamentów, zwłaszcza jeśli chodzi o ogarnianie i kontrola postów na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Nie wiem jak mógłbym przekonać społeczność forum do swojej osoby, bo większość może tylko kojarzyć a nawet nie zna. Główny mój atut to chyba aktywność na tym forum, bardzo dobrze to widać że w ciągu 4 miesięcy z wami jestem tu codziennie. Zawsze jak mogłem to starałem się pomóc, oraz utrzymywać dobrą aktywność. Nie mam żadnych wrogich kontaktów czy upomnień ze strony administracji. Mimo że doszła kolejna osoba na stanowisko Junior Admina, to chciałbym spróbować czy dostanę szanse. 7. Staż na forum: Jestem z wami 4 pełne miesiące, od tego czasu mimo dużej aktywności na liczniku mam niecałe 3 dni . 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Posiadałem rangi funkcyjne lecz nigdy moderacyjne. Edytowane 14 Września 2021 przez Fajczu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Generalnie za dużo o tobie nie wiem, bo nie mam czasu udzielać się na czatboxie, a tam jesteś często co da się zauważyć. Twoje zachowanie nie zwróciło szczególnie mojej uwagi - a to dobrze. Przyda nam się dodatkowa para rąk w moderacji na pewno. Minusem jest brak doświadczenia, ale wszystko jest do nauczenia. Jesteś aktywny w życiu sieci, głosujesz na nasze serwery na gosetti, wspierasz sieć finansowo. Plusem też jest wiek według mnie. Już nie zwracał bym uwagi na te 2dni i 15h aktywne. Tak na dobrą sprawę to stażu też nie masz za wysokiego. Mimo wszystko jestem za daniem szansy. 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Jestem za okresem próbnym, ale mam mega wątpliwości. Jeżeli nie będzie innych odpowiednich kandydatów to ty będziesz idealny. Liczy się to, że wcześniej rezygnując z posady ubt 1.6 napisałeś szczerze, że nie masz zapału i nie mydliłeś nikomu oczu. Podoba mi się w Tobie szczerość, aczkolwiek jeżeli teraz znowu nie będziesz miał zapału? co do Moda To co znowu zrezygnujesz? I zostawisz administracje? Po drugie nie wiadomo do końca czy można Ci zaufać, co do kwestii moderatorskich. Chociaż byłeś jednym z lepszych ubt 1.6, znających regulaminy i itp. - Doświadczenie + Czas, który jesteś wstanie poświecić na forum + Spełniasz wymagania + Jesteś osobą odpowiedzialną oraz bezkonfliktową (Co nie oznacza, że nie masz własnego zdania) + Chęć pomocy. WIELKI MINUS to Twoje podanie, Jak na moderatora to nie przekonuje mnie ono wcale, A wręcz odpycha. Jak się starasz na wyższą posadę to wypadałoby włożyć trochę pracy w podanie To jak Dobre CV 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jestem na Tak +Aktywność +Znany na forum +Chęci do pomocy +spełniasz wymagania --------------------------------------------------------------------------------------- -Brak doświadczenia Jesteś osobą bezkonfliktową, nie zauważyłem żebyś miał z kimś spine dla ciebie plus. Jesteś osobą towarzyską, kulturalną oraz jesteś dużo aktywny. Jestem za okresem próbnym. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Września 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Jestem na TAK +Spełniasz wymagania +Aktywny- na SB,w redakcji +Chęci do pomocy +Znany na forum +Miły,kulturalny,spokojny,pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Września 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi