Użytkownik brOOk3n Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Pani się pyta klasy: - Dzieci ile byście unieśli arbuzów? Basia odpowiada: - Ja bym nawet jednego nie uniosła. Na to Krzysiu odpowiada: - Ja bym uniósł dwa! Jednego pod jedną pachę a drugiego pod drugą! A na to Hubert: - Ja bym uniósł trzy! Jednego pod jedną pachą, drugiego pod drugą a trzeciego bym se nabił na pen*sa! - A ty Jasiu ile byś uniósł arbuzów? - Ja bym uniósł pięć! Pani zdziwiona pyta: - Jak? Jasiu to nie możliwe! - Jednego bym wziął pod jedną pachę, drugiego pod drugą, na pen*sa nabiłbym sobie Huberta a on by trzymał pod jedną pachą arbuza, pod druga pachą i na pen*sa by se nabił trzeciego! Kolega z klasy powiedział Jasiowi, że wymyślił dobry sposób na szantażowanie dorosłych: - Mówisz tylko "Znam całą prawdę" i każdy dorosły głupieje, bo na pewno ma jakąś tajemnicę, której nie chciałby ujawnić... Podekscytowany Jasio postanowił wypróbować świeżo zdobytą wiedzę w domu. Przyszedł do mamy, powiedział: - Znam całą prawdę i... dostał 50 złotych, z przykazaniem, żeby nic nie mówił ojcu. Zachwycony pobiegł szybko do ojca, powiedział: - Znam całą prawdę... i dostał 100 złotych z zastrzeżeniem, żeby nic nie powiedział matce. Rozochocony Jaś postanowił więc wypróbować nową metodę również na kimś spoza rodziny. Nadarzyła się okazja, kiedy listonosz przyniósł pocztę. - Znam całą prawdę! - powiedział z szelmowskim uśmiechem Jasio. Listonosz pobladł, poczerwieniał, rzucił listy na ziemię, rozłożył ramiona i wzruszonym głosem wyszeptał: - W takim razie uściskaj tatusia... Przychodzi Jasio do przedszkola i pyta się pani: - Czy dzieci mogą mieć dzieci? Pani odpowiada: - W żadnym wypadku! Jasio odwraca się do Małgosi i mówi: - I widzisz głupia! Pani nakazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem "matka jest tylko jedna." Na drugi dzień pani karze dzieciom przeczytać co napisały. - Małgosiu przeczytaj co napisałaś! - Mama jest kochana utula nas do snu wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna. - Gosiu 5 siadaj! W końcu pani przepytała już całą klasę został tylko Jasiu. - Jasiu przeczytaj co napisałeś! - W domu balanga, wódka leje się litrami, goście rzygają na dywan. Kiedy wódka się skończyła matka do mnie: Jasia idź do kuchni i przynieś 2 wódki. Idę do kuchni otwieram lodówkę i drę się z kuchni: - Matka, jest tylko jedna!! Lekcja języka polskiego. Pani pyta się dzieci, gdzie pracowali ich dziadkowie w czasie II wojny światowej. Zgłasza się Staś i mówi: - Mój dziadek pracował w Grupie Ludowej. Pani odpowiada: - Stasiu, dostajesz jedynkę!! W tym momencie zgłasza się oczywiście Jasiu i mówi: - Mój dziadek w czasie wojny pracował w AK. Pani: - Bardzo dobrze Jasiu, dostajesz 5. Prosiłabym Cię jeszcze, żebyś wytłumaczył nam ten skrót, gdzie pracował Twój dziadek. Jasiu odpowiada: - AK - Auschwitz Komando. Jasiu miał za zadanie domowe napisać Kto to jest kawaler i opisać go krótko. Jaś nie wiedział kto to, więc poszedł do taty i pyta go: - Tato, kto to jest kawaler? Tata po zastanowieniu pokazuje mu młodą parę. - Całowali się wczoraj. Powinni pomyśleć o ślubie. Jasiu nie zrozumiał, więc poszedł do mamy. - Mamo, kto to jest kawaler? Po zastanowieniu mama wymienia mu przykłady: - Twój szkolny kolega Radek ten, za którym szaleje twoja pani nauczycielka. Jaś ponownie nie zrozumiał, więc poszedł do siostry. - Basiu, kto to jest kawaler? - Chce się ożenić. - odpowiada po chwili Basia - ale nie chce wyjść za wredną małpę. Jasiu po zastanowieniu napisał wypracowanie. W szkole. - Jasiu, przeczytaj nam swoje wypracowanie - prosi pani. - Kawaler to mój szkolny kolega - Radek, ten za którym szaleje moja nauczycielka, całowali się wczoraj, powinien pomyśleć o ślubie, chce się ożenić, ale nie chce wyjść za wredną małpę! ~ŹRÓDŁO~ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hex1o. Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik KenNzzi Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Z arbuzem się uśmiałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 nice Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Kozak Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 @Jasiek hihi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 3 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jasia prosze zostawic w spokoju xdddd Jasia mozna zastąpić np. Janusz 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi