Użytkownik Fafka1906 Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) 1. Twój nick: Fafka 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: to wasz admin 4. Data i czas zdarzenia: 16.09.2021 - 21:14:55 5. Powód skargi: dostałem bana za brak znajomości regulaminu, powinienem dostać kicka/upomnienie według taryfikatora 6. Opis sytuacji: kupiłem awp, zabiłem admina, potem zmieniłem na broń z menu vipa, wbiłem na serwer 2 albo 3 raz, zwyczajnie tego nie wiedziałem, wiem że @ Błaszczyk za sobą nie przepadamy, wystarczyło upomnieć 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): historia mojego gt + bansa powinna wystarczyć http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3978 Edytowane 16 Września 2021 przez Fafka1906 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Września 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Witam. Jest taka mądra sentencja ,,ignorantia legis non excusat", czyli nieznajomość prawa nie jest usprawiedliwieniem. Mówisz że powinieneś dostać bana/kicka zgodnie z taryfikatorem. Dostałeś bana na 30 min. Taryfikator mówi jasno: 22. Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 1h, a w przypadku częstego powtarzania się może być do 3h (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy). A więc admin dając Ci bana na 30 minut nie przekroczył w żaden sposób swoich kompetencji. Na przyszłość warto czasem przeczytać jakiś regulamin. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Września 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi