Sponsor Drako Opublikowano 16 Września 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: CS:GO Nick: Drako Imię: Robert Wiek (dokłada data): 19 | 29.10.2001 SID: STEAM_1:0:93999022 Znajomość AMXX*(1-10): 8-9 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko mi określić jakąś konkretną ilość czasu, mogę poświęcić tyle, ile będzie to ode mnie wymagać. Jak tylko jestem na komputerze forum mam zawsze odpalone w tle, więc mogę w każdej chwili zajrzeć. Opisz siebie: Nigdy nie mam pojęcia co tu napisać, dlatego będzie krótko. Jestem miłym i spokojnym człowiekiem. Mam dużo wolnego czasu, w którym zazwyczaj gram w gierki. Staram się najlepiej pełnić swoje obowiązki. Lubię pomagać innym. Dlaczego akurat Ty?: Zastanawiałem się nad złożeniem podania od jakiegoś czasu, by sprawdzić, jak będę się sprawował na takim stanowisku. Nie dawno odeszło 2 członków, więc pomyślałem, że przyda wam się teraz mała pomoc. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie lubię oceniać samego siebie, szczególnie kiedy nie mam żadnego odniesienia. Nigdy też nie byłem UBT, więc nie mam za dużo doświadczenia. Mam natomiast duże pojęcie na temat gry, w ciągu 7 lat przegrałem ponad 6k godzin, wiem, co jest możliwe do zrobienia a co nie. Demka zawsze sprawdzam, analizuje starannie i dokładnie. Dostanę demko testowe do rozpisania, to zobaczymy, na co mnie stać. Kontakt: Forum, steam, dc Edytowane 16 Września 2021 przez ph1zi 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 16 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) Test demko rozpisane dobrze, mam nadzieje że Ci sie spodoba na nowej randze. Zglos sie tutaj po odbiór jej - https://strefaskilla.pl/forum/17-odbierz-rangę/. Skontaktuj się również z @ Andrzej. w celu nadania rang na serwerach cs:go. Gratulacje i powodzenia! Edytowane 17 Września 2021 przez ph1zi 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 17 Września 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi